KERESÉS search-close

vita

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vita"

Tettlegességig fajult Virág és Anett között a vita!

Az egyik éjjel a lányok között nagyon eldurvult a helyzet a Petiért folytatott küzdelem és a féltékenység miatt, hogy másnapra sem tudtak lecsillapodni a kedélyek

Virág: „Nem akartam, hogy neki ez rossz élmény legyen. Ez fáj!”

A két lány kutyája összetűzésbe keveredett, ami hatalmas vitát szült, emiatt Virág egy komoly döntést hozott.

Karesz részegen akarta megverni Milánt

Miután Karesz bánatában leitta magát, pont abba botlott bele az utcán, akivel a legkevésbé sem akart beszélni...

Nagy vihart kavar a Meseország mindenkié című mesekönyv

Egy politikus összetépte, Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus szerint pedig veszélyt jelenthet a 3-5 éves gyerekekre. Több mint 1200 pszichológus és más szakember azonban nem ért egyet vele és egy állásfoglalásban számos tévhitet próbálnak eloszlatni a mesekönyvvel kapcsolatban. Gelsei Beatrix döntésmentor is aláírta ezt az állásfoglalást, sőt a könyvet felolvasta a 9 éves gyerekének.

Hoppá! Gergőt is ki lehet hozni a sodrából?

Ritka pillanatok egyikének lehettek szem-és fültanúi a nézők. Dér Heni is megdöbbent…
 

Tamara Szofiéknak: „Undorítóak vagytok”

Szofi és Máté próbálták megbeszélni, hogy mi történt Tamarával, azonban ezt a bizalmas beszélgetést éppen a lány vette észre, aki teljesen félreértette az egészet.

Máté miatt véget ér Tamara és Szofi barátsága?

Tamara elviszi iszogatni Szofit, hogy jobb kedve legyen. Az este azonban hamar veszekedéssé fajul, amikor Tamara megtudja, hogy barátnője az esküvő után is lefeküdt Mátéval.

Konyhában feszült egymásnak Kíra és Jenő

A Michelin-csillagos séf szerint a színésznek és párjának mindenkivel problémájuk van, így szerinte nagyon rossz úton járnak. „Ha így folytatják, a következő kiesők ők lesznek” – vélekedett Jenő.

Puskás Peti is kiállt magukért a vitában

Mikiék távozása után kitört a balhé a Villában: Petit - saját bevallása szerint - nehezen lehet kihozni a sodrából, ám Máténak most sikerült ezt elérnie.

„Van benned valami komplexus!”

Az olimpiai kajakozó teljesen kifakadt a Michelin-csillagos séfre, akinek a viselkedése egyre inkább kicsapja nála a biztosítékot…

Zámbó Krisztián kifakadt: „Miért vigyorogsz, mint egy vadalma?!”

Krisztián nem igazán nézte jó szemmel Zsuzsika viselkedését: attól félt, hogy szerelme már most feladta a játékot…

 

Dér Heni kiakadt a párjára...

Az énekesnő nem bírta tovább szó nélkül hagyni Gergő tétlenségét...

Philip élő adásban nyalta arcon Livit!

Miközben Livi éppen egy live videóban mutatta meg a lakást a követőinek, beugrott a képbe Philip, akin nem volt más, mint egy alsógatya és Livi köntöse...

Elfajult vita az amerikai elnökjelöltek között

Befognád már, ember?! Ez csak egy volt a sok beszólás közül az amerikai elnökjelöltek kedd esti első tévés vitáján. A republikánus Donald Trump es demokratapárti kihívója, Joe Biden káoszba torkollott ütközetében a két résztevő programja nem derült ki. Ehelyett egymást szapulták, a moderátor pedig képtelen volt normális mederbe terelni minden idők legdurvább elnökjelölti vitáját.

Donald Trump és Joe Biden összecsapott egymással

Helyi idő szerint kedden este, Clevelandben rendezték meg a 2020-as amerikai választás első elnökjelölti vitáját, amelyen Donald Trump és Joe Biden csapott össze egymással.

„Ki az az ember, aki engem meg mer kérdőjelezni?”

„Olyan agresszív vagy!” – háborodott fel Máté. Persze Jenőt sem kellett félteni: a Michelin-csillagos séf kapásból visszaszólt a színésznek.

Hoppá! Ezért tud ilyen hitelesen veszekedni kamerák előtt Virág és Gombi

Oszi és Timi párkapcsolata olyan, mint egy hullámvasút: egyszer imádják egymást a szerelmesek, máskor pedig a vitáiktól hangos a Mátyás király tér. Hogy a való életben milyen a színészek közötti kapcsolat, és honnan merítenek erőt ezekhez a jelenetekhez, arról ő maguk meséltek nekünk.

Így békült ki egymással Rácz Jenő és szerelme

A Tudta vagy Bukta játék után Dóri könnybe lábadt szemmel vonta kérdőre szerelmét…

Oszi elhagyja Timit?


szerző:
2020.09.23. 23:55
Oszi elhagyja Timit?

Senki más nem tehet erről a helyzetről, csakis Timi, aki most teljesen magára maradt…

„Zsani kiabáló hangjától az élettől is elmegy a kedvem!”

A Belmondo frontembere a falra mászott Zsani kiabálásától, aki ráadásul állandóan sürgette őt…

BEST OF: Ezek voltak a Konyhafőnök legnagyobb balhéi!

Az idei Konyhafőnök sem volt feszültségmentes, a hátráltatások és a csapatfőzések most is kihozták a versenyzők ideges oldalát. Nézzük, melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok!

Gázriasztó pisztollyal támadt hangoskodó szomszédaira

Gázriasztó pisztollyal támadt hangoskodó szomszédaira - ezzel gyanúsít a rendőrség egy 59 éves gyöngyösi nőt. Úgy tudjuk, többször kifogásolta a szomszédjában lévő zajos bulikat. Legutóbb kihívta a rendőrséget. A szomszédban lakó pár és egy barátjuk átment hozzá, hogy kérdőre vonja. A vita odáig fajult, hogy a nő elővette gázriasztó pisztolyát, és több lövést leadott. Mindhárman könnyebben megsérültek.

Rácz Jenő és Járai Máté egymásnak feszülnek

A feszültség a tetőfokára hág a Nyerő Páros vadonatúj évadában: A Konyhafőnök séfjének is kinyílik a bicska a zsebében... 

Megütötte a rendőrt a cseh sofőr

Dulakodás a határon: egy cseh buszsofőrnek nem tetszett az ellenőrzés, ezért felvételeket készített a letenyei határátkelőnél intézkedő rendőrökről még vasárnap hajnalban. Ezért összeszólalkoztak. A vita közben a férfi könyökével megütötte az egyik rendőr oldalát, aki ettől a földre esett, a sofőrnek ezért hivatalos személy elleni erőszak miatt kell felelnie.

Handi: „Mindjárt pofán váglak ezzel a hallal, Ádám!”

A döntő hete nem indult túl jól Handinak, ugyanis ismét ő kapta a hátráltatást: a csalódottságát és az indulatát pedig nem tudta elrejteni.

Orbán szerint a budapesti turizmus az egyetlen része a gazdaságnak, ami komoly bajban van

Orbán Viktor szerint a budapesti turizmus az egyetlen része a gazdaságnak, ami komoly bajban van. Szerinte a főváros dolga segíteni a szektoron, ugyanis oda fizetik az iparűzési adót a piaci szereplők. A miniszterelnök az állami televízióban azt is mondta: Budapestnek egyébként is van tartaléka, mégpedig 100 milliárd forint, amit erre kellene felhasználni. Karácsony Gergely úgy reagált: nemhogy szabad pénze nincs a fővárosnak, hanem 150 milliárdos mínuszban vannak - részben a kormány miatt.

Handi dührohamot kapott Armando miatt

A piros csapat versenyzője úgy érezte, ismét direkt hátráltatták őt és nem is leplezte az indulatait…

Joe Barbinak: „Nem értem, mire jó, hogy megalázol”

Miután Barbi és Alex felajánlották, hogy kisegítik Joe-t az üzleti gondjaival, Joe kiborult és a fodrászatban üvöltözött Barbival.

Matyi megsértette Alexet: „innentől nincs tisztelet!”

A piros csapat versenyzőjének választania kellett, kit fog hátráltatni – a döntése gyorsan megszületett, viszont arra a reakcióra egyáltalán nem számított, amit viszonzásul kapott. 

Ádám: „Ágota, ha nem sikerül elfogadni, ki a séf, nem leszünk jóban!”

A piros csapat versenyzőjének nagyon nem tetszett, hogy nem ő az irányító, és ezt minden egyes másodpercben Ádám tudtára is adta, aki viszont nem sokáig tűrte ezt az állapotot.

Matyi szembeszállt Rácz Jenő akaratával?

A séf többször is felszólította a piros csapat konyhafőnökét, hogy a tanultak alapján készítse el a majonézt... Matyi viszont megpróbált egy kicsit kötekedni mentorával.

Vita a nagybátyjától teherbe esett tíz éves kislány abortuszáról

A saját nagybátyjától esett teherbe egy 10 éves kislány Brazíliában. A rendkívül szigorú törvények ellenére a hatóságok engedélyezték számára a terhesség megszakítást. A beavatkozás miatt azonban ismét fellángolt a vita az abortuszról, többen még a kórházat is megrohanták, hogy megakadályozzák a beavatkozást.

Nem épül, de triplájára dárgult az új Nemzeti Galéria tervezése és kivitelezése

Még nem épül, de máris háromszorosára drágult az új Nemzeti Galéria tervezése és kivitelezése. A G7.hu egy új szerződésmódosításra hivatkozva azt írja, az eredetileg tervezett 29 milliárd forint helyett már 76 milliárdba kerülne az épület. A főváros vezetése továbbra is azt szeretné, ha nem épülne meg, és közpark maradna a Városliget.

Óriási vita lett Hajdúsámsonban az engedély nélküli fekvőrendőrökből

Fekvőrendőrökkel raktak tele egy utcát Hajdúsámsonban. Ezeket az ott élők helyezték el, mert szerintük sok a gyorshajtó és túl nagy a por. Az ügy óriási vitát kavart a településen. Sokan arra panaszkodnak, hogy az akadályok miatt alig tudnak babakocsival és biciklivel közlekedni az úton. A polgármester szerint el kell bontani a fekvőrendőröket, mert engedély nélkül készültek. 

Szócsata: Lakatos Márk és Lotfi Begi élő adásban estek egymásnak

Márk és Begi békülési szándékkal érkeztek a Reggeli stúdiójába, ám mégis veszekedés lett a vége...

Zsolt: „Az embereim ingyen is elásnak!”

Gergő csúnyán kijátszotta Barthát, aki valószínűleg nem fogja ezt annyiban hagyni…

Hátráltatás miatt verekedés? Ricsi kiakadt ellenfelére

Tamásnak lehetősége volt egy valakit hátráltatni, és Ricsire esett a választása, aki ezt nem hagyta szó nélkül.

Káromkodva akadt ki az egyik versenyző Rácz Jenőre!

A versenyző kemény kritikát kapott a séfektől, amit nagyon rosszul fogadott. Hogy mi történt a kiborulás után, az augusztus 3-án este 20:10-kor kiderül!

Vita a maszkkészítő gépről

A beígért mennyiség töredékét készíti a Kínából beszerzett maszkgyártó gépsor a sátoraljaújhelyi börtönben - ezt állítja Hadházy Ákos független képviselő. Orbán Viktor miniszterelnöknek áprilisban a helyszínen azt mondták, havonta 2.8 millió maszkot gyártanak majd ott. Egy közérdekű adatigénylésből most az derült ki, hogy két hónap alatt körülbelül 870 ezer maszk készült el. A Büntetés-Végrehajtás szerint a milliós szám a teljes gyártókapacitást jelenti.

Közlekedési vita miatt támadtak rá egy autósra Egerben

A támadók kocsijukkal megállásra kényszerítették a másik autóst. Megrugdosták a kocsiját, majd kiszúrták a gumijait. A megtámadott sofőr nem mert kiszállni, így neki nem esett baja. Az esetről egy szemtanú felvételt készített. Úgy tudni, előzőleg egy kereszteződésben alakult ki a vita a két autós között. A három támadót nem sokkal később elfogták a rendőrök.

Sokan a kórházban kapták el a koronavírust

Minden negyedik koronavírus-fertőzött kórházban kapta el a vírust – ez derült ki abból a levélből, melyet az országos tisztifőorvos küldött a fővárosnak. Ellenzéki képviselők szerint Kásler Miklósnak le kell mondania és parlamenti vizsgálóbizottságnak kell alakulnia a hibák felderítésére. A kormány szerint az ellenzék tudatosan félremagyarázza az adatokat.

Nem kérték, mégis lesz iskolaőr?

Vita az iskolaőrök elhelyezéséről. A Népszava szerint több iskola is úgy nyilatkozott, nem kértek, mégis kapnak iskolaőrt szeptembertől, miután szerdán nyilvánosságra került, melyik intézményekben vezetik be az új rendszert. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint a végleges lista csak olyan intézményeket tartalmaz, amelyek két körben is megerősítették, hogy szeretnének iskolaőrt. A miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, az iskolák utólag is dönthetnek.

Mecset lesz az egykori ortodox bazilikából, a Hagia Szophiából

Eldőlt a vita: mecset lesz az egykori ortodox bazilikából, a Hagia Szophiából. Isztambul és Törökország legismertebb műemléke hosszú évtizedek óta múzeumként működik, de a bíróság és a török kormány döntése alapján ez most megváltozik. Hiába a nemzetközi tiltakozás, két hét múlva már megtartják az első muszlim szertartást az épületben. A török elnök azt ígéri: mindenki előtt nyitva marad a 6. században épült világörökség.

„Reménytelen csávó vagy, b…meg” – vita a gödi testületi ülésen

A napirendi pontokról kezdtek volna szavazni a képviselők, amikor összekülönbözött az összellenzéki alpolgármester a szintén összellenzéki polgármesterrel. A beszélgetés a demokráciáról folyt, de aztán hamar b…megolás lett belőle.

Tovább vitáznak a Lánchídról

A miniszterelnök szerint a fővárosnak rengeteg pénze van, ezért csak szerencsétlenkedésnek nevezhető, amit a Lánchíd ügyében csinálnak - ezt Orbán Viktor az állami rádióban mondta. A főpolgármester szerint viszont a kormány évtizedek óta fejőstehénnek használja a fővárost, és most vágóhídra hajtja. Az MSZP megszavaztatná a budapestieket, hogy augusztus 20-i ünnepségre és tűzijátékra, vagy a Lánchíd felújítására költsön-e a kormány.

Vita a kormány kérdéséről

Az Európai Bizottság alelnöke szerint "álhír" a nemzeti konzultáció egyik kérdése, amelyben a kormány azt írja: "Brüsszel arra készül, hogy megtámadja a magyar alkotmány bevándorlással kapcsolatos szabályait." Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár szerint viszont az alelnök nem mond igazat.

Cicaharc a Kertész kunyhóban: Tünde és Ildikó összeverekedett

Bözsi mama lánya azért érkezett a Mátyás király térre, hogy vigyázzon a családra és szemmel tartsa Ildikót. Hamar kiderült, hogy Aliz édesanyja pont olyan harcias, mint a család többi női tagja.

Vita a rengeteg fellőtt műhold miatt

Megoldódhat a csillagászok és a SpaceX vitája a rengeteg fellőtt műhold miatt. Azért van konfliktus, mert ezek zavarják a csillagászokat. Az űripari magáncég most újabb adag eszközt lőtt fel. Ezekkel már azt a technológiát próbálják ki, amellyel megakadályozható, hogy a Földről is láthatók legyenek a műholdak. A Starlink-rendszer célja, hogy a világ minden pontján legyen ingyenes internet.

Vanda üvöltve osztotta ki a szemtelen szülőket

A mindig türelmes és jókedvű tanárnő úgy kiosztotta az okoskodó szülőket, hogy szinte mindenkinek tátva maradt a szája – kivéve Árpinak, persze. 

Szonja durván helyreteszi Gergőt és Vincét

Hogy mit érez egy fiatal nő, amikor a feje fölött arról veszekednek, hogy mit kéne, avagy mit ne kéne tennie, azt most az építész gyönyörűen kifejti.

Durvul a vita Orbán és Karácsony között

Szombaton délután dönthetnek a budapesti korlátozások enyhítéséről, erről a miniszterelnök az állami rádióban beszélt. A döntést sürgető Karácsony Gergelyről azt mondta, olyan ember, aki csak este érkezik a disznóvágásra, de nem bánja senki, mert legalább nincs láb alatt. Karácsony válaszul azt írta: viccesnek szánt példabeszédek helyett hasznosabb lenne, ha a miniszterelnök nem tökörészne tovább, hanem képes lenne dönteni.

A magyar kormányról vitáztak az Európai Parlamentben

Napi jelentéseket kap a magyar kormány intézkedéseiről - ezt mondta az Európai Bizottság alelnöke az Orbán-kormány veszélyhelyzetben hozott intézkedéseiről rendezett európai parlamenti vitán. Vera Jourová szerint az Orbán-kormány nagyobb hatalmat kapott, mint bármelyik uniós ország kormánya. A vitában a rémhírterjesztés miatti előállításokat is bírálták. A Fidesz szerint a vita olyan volt, mint egy koncepciós per.

Hihetetlen, hogy pont ez hozza össze Vincét és Szonját

Az építészek között eléggé eldurvult a helyzet, és talán ők maguk sem gondolták volna, hogy a bajban mégis csak összetartanak.

Baleset érte Vincét – Szonja hibájából…

A két építész egyelőre nem találja a közös hangot. Veszekedésüknek ezúttal komoly következményei is lehetnek.

Balhé a zsűriben: Laci és Alex kikészítették Dórit

Sztarenki Dórinál betelt a pohár, hárman maradtak a zsűriben. A színésznő teljesen kiakadt a fiúkra.

Egy fehérneműben dekázó nő miatt vitázott Sztarenki Dóri a srácokkal

Tina produkciója után borult a bili a zsűriben: a fiúk szerint Dórinak semmi nem jó.

„Fogjál le, mert nekimegyek!”

Krisztián döbbenten veszi tudomásul, hogy Vili bácsi titkos expedíciója nagyobb kárt okozott a bisztróban, mint az eredeti baj.

Nem Tusk nagyapja van a fotón

Nem ő van rajta, nem akkor és nem ott készült - történészek szerint hamis a fotó, amely magyar kormánypárti médiumok szerint a Néppárt lengyel elnökének nagyapját ábrázolja. Donald Tusk nagyapjáról több lapban is azt állították, náci kollaboráns volt. Mindezt azután, hogy a politikus egy interjúban mondta azt, hogy Orbán Viktorra büszke lenne a Harmadik Birodalom jogtudósa. Az általunk kérdezett történészek szerint Donald Tusk nagyapja nem volt náci kollaboráns.

Vita: volt orvos a Pesti Úti idősotthonban?

Legalább egy hétig nem volt orvos a Pesti Úti idősek Otthonában - ezt állította ma a Fővárosi Önkormányzattól kapott dokumentumok alapján a tisztifőorvos. A Fővárosi Önkormányzat viszont azt közölte: bár a 65 évnél idősebb orvosokat haza kellett küldeni, legalább egy orvos mindig dolgozott. Amikor ő is beteg lett, azonnal gondoskodtak a helyettesítéséről. Az Operatív Törzs szerint már tizenkilenc idősotthonban van jelen a koronavírus.

A kórházi ágyak kiürítését több ellenzéki párt is kritizálta a Parlamentben

Sokan a kórházban parkoltatják az idős hozzátartozójukat, és ők sivalkodnak a legjobban, hogy gondoskodni kell róluk - ezt írta a kórházi ágyak kiürítéséről a Fidesz makói frakcióvezetője a Facebookon. Mágori Andrást hiába kerestük, ahogy a Fidesz sem adott választ arra, hogy egyetértenek-e vele. A DK bocsánatkérésre szólította fel a politikust.

ByeAlex és Gáspár Laci vitájától volt hangos a Made in Karantén stúdiója

Gáspár Laci és ByeAlex csúnyán összebalhézott a Made in Karantén forgatásán. A két zsűritag nem értett egyet a győztes kiválasztása során, ez okozta kettejük között a feszültséget.

Szonja elhagyja a Mátyás király teret!

A fiatal lány nem bírja tovább Adél kioktatását és úgy dönt, véget vet a barátságuknak és az eddigi közös életüknek. 

„Tűnj el Rokocáról, de villámgyorsan, és örökre!”

Sándor elérte Imrénél, hogy kilépjen a becsületes zsandárhadnagy szerepből, és a hatalmával visszaélve megfenyegesse a borászt és az egész Torzsa családot.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Krisztián durván nekiment Zsoltnak

A fiatal apuka először szép szóval próbálta megoldani a helyzetet, amit aztán tettlegesség követett…

A meglepett Simon gondolkodás nélkül támadja le Vandát az udvaron

A srác nem tudja hova tenni, amit a saját szemével lát, ezért ahelyett, hogy kérdezne, egyből leszúrja az összetört lányt.

„Te rúgtál ki, te hoztad magad ilyen helyzetbe!”

Aliz feje fölött összecsaptak a hullámok, és a pánikhelyzetben Gigihez siet, hogy vigyázzon a kicsi Lilire, amíg a Rózsában tartja a frontot – ezzel a kéréssel azonban túllép egy bizonyos határt. 

 

Rozi hazugsága miatt Nóra és Levente igen nagy bajba keveredett

Az ügyvédnőnek azonnal megesett a szíve a testvérén, azonban hamar kiderült, hogy az érzések nem kölcsönösek…

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Csúnyán hajba kapott Anna és Katica

Hiába próbált a bárókisasszony békülni a szolgálóval, a köztük lévő harag csak még jobban elmélyült...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

„Kinek kéne a nyakára egy ilyen csapodár asszony?”

Sándor teljesen kikelt magából, mikor megtudta, hogy Anna igent mondott Imrének. A borász fiú egyáltalán nem fogta vissza magát.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Gigi egy nagy pofonnal reagált Olivér szavaira

A lány pánikszerűen keresgél az állások között miután barátnője váratlanul kirúgta őt a Rózsából. Kétségbeesésében tanácsot kér barátjától, akinek támad egy igen merész ötlete.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Berényi Juli: „Meg sem érdemled, hogy anya legyél!”

Vanda talán eddig bele sem gondolt, hogy mit is tesz valójában, ugyanis senki sem nyitotta fel így a szemét, mint most a saját édesanyja.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Niki Joe-nak: „Nem jöhet ide akárki, főleg nem két ekkora bunkó”

Miután Joe közölte a többiekkel, hogy két barátja is velük fog élni pár napig, a lányok teljesen kiakadtak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!

Norbi Katának: „Ákos hátán kapaszkodsz fel!”

Miután Norbi nem vágott jó képet az ünnepléshez, Kata újra nekiesett, hogy viselkedjen. A srácnak sem kellett több: olyat szólt be legjobb barátja csajának, amiből azonnal óriási vita lett. Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Milán nem tudta kordában tartani féltékenységét

Miután a hangtechnikus srác újra és újra ráhajtott Bellára, Milán ingerültségében a tettek mezejére lépett… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mátéék összebalhéztak a természetvédőkkel

A Crazy Retro Fesztivál szervezői békák után kutattak, mikor egyszer csak figyelmesek lettek a terepen dolgozó környezetvédőkre. Nem is kellett nekik több… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Rózsa részeg kirohanása közben megindul a szülés Sáránál

Jakab és a fogadós a szokásos vitájukat egy igen váratlan esemény szakította félbe.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

TAXISOK VS REPTÉRI DOLGOZÓK: Megint eldurvult a helyzet

Egy várakozó taxis újabb felvételt hozott nyilvánosságra arról, ahogy az egyik reptéri biztonsági őr megpróbálja lebeszélni az utast, hogy beüljön a taxijába. Korábban arról számoltunk be, hogy egy biztonsági őr meg is ütötte a taxist.

Papp Gergő lett Rami munkahelyi férje?

Gergő sokat viccelődött már vele, hogy Ramival olyanok, mint a Reggeli egyik házaspárja. Ezek után meg is jött az első veszekedésük.

Kalapáccsal és késsel támadt 23 éves feleségére

Kalapáccsal és puszta kézzel bántalmazta, majd egy konyhakéssel is többször megszúrta feleségét a gyanú szerint egy nyíregyházi férfi. Vasárnap hajnalban fajult el a vita köztük. Úgy tudjuk, az erősen vérző nőhöz a férje hívott segítséget, de mire kiértek otthonukhoz a rendőrök, minden nyomot eltüntetett, hogy ne gyanakodjanak rá - sikertelenül. Őrizetbe vették. A 23 éves, kétgyermekes anya állapota úgy tudni, válságos. Megrázó történet következik!

Vita a Természettudományi Múzeum elköltözéséről

Tragikus döntésnek tartja a Természettudományi Múzeum elköltöztetését Budapestről Karácsony Gergely főpolgármester. Az Index írta meg szerdán, hogy a kormány úgy döntött: év végéig kiürítik a jelenlegi épületet és tíz éven belül Debrecenbe költözik a múzeum. A debreceni polgármester szerint a városi oktatási és tudományos élet ideális helyszínné teszi a várost a Természettudományi Múzeum számára.

Norbi részeg kirohanás megrémisztette barátait

Norbi nem tudta teljesíteni apjával kötött egyessége ráeső részét, ezért leitta magát, ami aggasztotta barátait… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Először vitáztak a kormány klímastratégiájáról

Nem elég ambiciózus - ez az egyik probléma a kormány klímastratégiájával az LMP és a Greenpeace szerint is. A 2030-ig 40 százalékos károsanyag-kibocsátás csökkentést előirányzó tervről ma vitáztak először nyilvánosan. A kormány szerint reálisan teljesíthető célt akartak kitűzni, de ha az unió növelné az elvárt csökkentést, Magyarország azt is képes lenne teljesíteni.

Evelin szembeszállt Anasztázzal: „Megyünk a bíróságra!”

Evelin elveszítette a fejét Anasztáz lekezelő stílusa miatt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Anasztáz Evelinnek: „Egyszersmind leszámolok a prolikkal!”

Tekla kellemetlen helyzetbe került. Evelin és Alesszia próbáltak egyezségre jutni Anasztázzal. Rozina megdöbbentő bejelentéssel állt Bence elé.

Anasztáz nyolcmilliós kártérítést követel Alessziától

Alesszia és Evelin megpróbáltak hatni Anasztázra... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Andor és Máté vitája odáig fajult, hogy mindketten beszorultak egy mobilvécébe

Andor és Máté kellemetlen helyzetbe keveredetek vita közben... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

DURVA VITA: „Ha ki mersz szállni egy utasért, úgy megverlek, hogy besz*rsz!”

Rendszeresek az afférok a biztonsági őrök és azok között az utashalász taxisok között a reptéren, akik nem tartják be a szabályokat.

Rózsa keményen beolvasott Mihálynak

A borász először meg sem akarta hallgatni a lányát, aztán a vita végén a büszke apa már meg sem tudott szólalni… 

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Anna durván beolvasott a grófnak

A gróf túlságosan biztos volt a dolgában, de hamar kiderült, a bárókisasszonnyal egyáltalán nem olyan könnyű, mint ahogy azt elképzelte.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Áll a bál a Vatikánban a cölibátus miatt

A papi nőtlenség fenntartása mellett érvelt a héten megjelenő könyvben a korábbi egyházfő. XVI. Benedek szerint a nőtlenség segít abban, hogy a papok egyházi kötelezettségeikre koncentráljanak. Ezzel szembe szállt utódjával és megszegte ígéretét, hogy visszavonulása után eltűnik a nyilvánosság elől. Ferenc pápa ősszel jelezte: bizonyos esetekben enyhíteni lehetne a tilalmat.

Ákos Katának: „Mit vársz tőlem azok után, hogy hátba szúrtál?”

Kata megpróbált békülni Ákossal… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Anasztáz Alessziának: „Egy hálátlan, prűd p***a vagy!”

Alesszia besokallt, amikor Anasztáz megpróbálta bevonni őt a párjával folytatott szexjátékaiba…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz kibukott, amiért Milán felfedte féltett titkát

Karesz összeveszett Milánnal és Orsival…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szamurájkarddal akart elrendezni egy vitát

Egy év, két évre felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki szamurájkarddal akart elrendezni egy vitát Százhalombattán. Az eset december közepén történt. A gyorsított eljárásban elítélt férfi azért ragadott kardot, mert autókereskedő testvéréhez többedmagával reklamálni ment egy elégedetlen vevő. Minderről felvétel is készült. A férfi egy idős embert sebesített meg a fején.

Tamás Flórának: „Nincs értelme itt folytatni, holnap költözünk Barcelonába…”

Tamás bevallotta Flórának, hogy elfogadta a barcelonai állásajánlatot…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bella Milánnak: „Nem tudom viszonozni a segítséged, nem vagyok belég szerelmes!”

Bella visszautasította Milán segítségét…

 

Jozefin keményen megbünteti Annát

A báróné megtudta, hogy Anna titkon kiszökött a zsandárhadnagyhoz, amiért csúnyán meg is büntette a fiatal lányt.

A sorozat második részét ITT tudod megnézni!

Vita az év végi támogatásokról

Csaknem egymilliárd forint, előadóművészeknek járó támogatást kapott a 17. kerületi önkormányzat és a Petőfi Irodalmi Múzeum. Az Átrium Színház pályázatát viszont forráshiány miatt elutasították. A kormányszóvivő szerint a 17. kerületnek és a múzeumnak megítélt támogatásra más szabályok vonatkoznak, mint a színházakéra. A DK-nál azt mondják, a kormány baráti szervezeteket támogat.

Alesszia számonkérte Stefit költekezései miatt

Miután Stefi egy kisebb vagyont költött el egy kókler gyógymasszőrre, Alesszia kiakadt főnöknőjére…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Rozinának: „Hozd vissza az öcsémet, ha segíteni akarsz…”

Bence kifakadt Rozinára, miután az aggódó lány segíteni próbált neki…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való