KERESÉS search-close

vita

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vita"

Hátráltatás miatt verekedés? Ricsi kiakadt ellenfelére

Tamásnak lehetősége volt egy valakit hátráltatni, és Ricsire esett a választása, aki ezt nem hagyta szó nélkül.

Káromkodva akadt ki az egyik versenyző Rácz Jenőre!

A versenyző kemény kritikát kapott a séfektől, amit nagyon rosszul fogadott. Hogy mi történt a kiborulás után, az augusztus 3-án este 20:10-kor kiderül!

Vita a maszkkészítő gépről

A beígért mennyiség töredékét készíti a Kínából beszerzett maszkgyártó gépsor a sátoraljaújhelyi börtönben - ezt állítja Hadházy Ákos független képviselő. Orbán Viktor miniszterelnöknek áprilisban a helyszínen azt mondták, havonta 2.8 millió maszkot gyártanak majd ott. Egy közérdekű adatigénylésből most az derült ki, hogy két hónap alatt körülbelül 870 ezer maszk készült el. A Büntetés-Végrehajtás szerint a milliós szám a teljes gyártókapacitást jelenti.

Közlekedési vita miatt támadtak rá egy autósra Egerben

A támadók kocsijukkal megállásra kényszerítették a másik autóst. Megrugdosták a kocsiját, majd kiszúrták a gumijait. A megtámadott sofőr nem mert kiszállni, így neki nem esett baja. Az esetről egy szemtanú felvételt készített. Úgy tudni, előzőleg egy kereszteződésben alakult ki a vita a két autós között. A három támadót nem sokkal később elfogták a rendőrök.

Sokan a kórházban kapták el a koronavírust

Minden negyedik koronavírus-fertőzött kórházban kapta el a vírust – ez derült ki abból a levélből, melyet az országos tisztifőorvos küldött a fővárosnak. Ellenzéki képviselők szerint Kásler Miklósnak le kell mondania és parlamenti vizsgálóbizottságnak kell alakulnia a hibák felderítésére. A kormány szerint az ellenzék tudatosan félremagyarázza az adatokat.

Nem kérték, mégis lesz iskolaőr?

Vita az iskolaőrök elhelyezéséről. A Népszava szerint több iskola is úgy nyilatkozott, nem kértek, mégis kapnak iskolaőrt szeptembertől, miután szerdán nyilvánosságra került, melyik intézményekben vezetik be az új rendszert. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerint a végleges lista csak olyan intézményeket tartalmaz, amelyek két körben is megerősítették, hogy szeretnének iskolaőrt. A miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, az iskolák utólag is dönthetnek.

Mecset lesz az egykori ortodox bazilikából, a Hagia Szophiából

Eldőlt a vita: mecset lesz az egykori ortodox bazilikából, a Hagia Szophiából. Isztambul és Törökország legismertebb műemléke hosszú évtizedek óta múzeumként működik, de a bíróság és a török kormány döntése alapján ez most megváltozik. Hiába a nemzetközi tiltakozás, két hét múlva már megtartják az első muszlim szertartást az épületben. A török elnök azt ígéri: mindenki előtt nyitva marad a 6. században épült világörökség.

„Reménytelen csávó vagy, b…meg” – vita a gödi testületi ülésen

A napirendi pontokról kezdtek volna szavazni a képviselők, amikor összekülönbözött az összellenzéki alpolgármester a szintén összellenzéki polgármesterrel. A beszélgetés a demokráciáról folyt, de aztán hamar b…megolás lett belőle.

Tovább vitáznak a Lánchídról

A miniszterelnök szerint a fővárosnak rengeteg pénze van, ezért csak szerencsétlenkedésnek nevezhető, amit a Lánchíd ügyében csinálnak - ezt Orbán Viktor az állami rádióban mondta. A főpolgármester szerint viszont a kormány évtizedek óta fejőstehénnek használja a fővárost, és most vágóhídra hajtja. Az MSZP megszavaztatná a budapestieket, hogy augusztus 20-i ünnepségre és tűzijátékra, vagy a Lánchíd felújítására költsön-e a kormány.

Vita a kormány kérdéséről

Az Európai Bizottság alelnöke szerint "álhír" a nemzeti konzultáció egyik kérdése, amelyben a kormány azt írja: "Brüsszel arra készül, hogy megtámadja a magyar alkotmány bevándorlással kapcsolatos szabályait." Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár szerint viszont az alelnök nem mond igazat.

Cicaharc a Kertész kunyhóban: Tünde és Ildikó összeverekedett

Bözsi mama lánya azért érkezett a Mátyás király térre, hogy vigyázzon a családra és szemmel tartsa Ildikót. Hamar kiderült, hogy Aliz édesanyja pont olyan harcias, mint a család többi női tagja.

Vita a rengeteg fellőtt műhold miatt

Megoldódhat a csillagászok és a SpaceX vitája a rengeteg fellőtt műhold miatt. Azért van konfliktus, mert ezek zavarják a csillagászokat. Az űripari magáncég most újabb adag eszközt lőtt fel. Ezekkel már azt a technológiát próbálják ki, amellyel megakadályozható, hogy a Földről is láthatók legyenek a műholdak. A Starlink-rendszer célja, hogy a világ minden pontján legyen ingyenes internet.

Vanda üvöltve osztotta ki a szemtelen szülőket

A mindig türelmes és jókedvű tanárnő úgy kiosztotta az okoskodó szülőket, hogy szinte mindenkinek tátva maradt a szája – kivéve Árpinak, persze. 

Szonja durván helyreteszi Gergőt és Vincét

Hogy mit érez egy fiatal nő, amikor a feje fölött arról veszekednek, hogy mit kéne, avagy mit ne kéne tennie, azt most az építész gyönyörűen kifejti.

Durvul a vita Orbán és Karácsony között

Szombaton délután dönthetnek a budapesti korlátozások enyhítéséről, erről a miniszterelnök az állami rádióban beszélt. A döntést sürgető Karácsony Gergelyről azt mondta, olyan ember, aki csak este érkezik a disznóvágásra, de nem bánja senki, mert legalább nincs láb alatt. Karácsony válaszul azt írta: viccesnek szánt példabeszédek helyett hasznosabb lenne, ha a miniszterelnök nem tökörészne tovább, hanem képes lenne dönteni.

A magyar kormányról vitáztak az Európai Parlamentben

Napi jelentéseket kap a magyar kormány intézkedéseiről - ezt mondta az Európai Bizottság alelnöke az Orbán-kormány veszélyhelyzetben hozott intézkedéseiről rendezett európai parlamenti vitán. Vera Jourová szerint az Orbán-kormány nagyobb hatalmat kapott, mint bármelyik uniós ország kormánya. A vitában a rémhírterjesztés miatti előállításokat is bírálták. A Fidesz szerint a vita olyan volt, mint egy koncepciós per.

Hihetetlen, hogy pont ez hozza össze Vincét és Szonját

Az építészek között eléggé eldurvult a helyzet, és talán ők maguk sem gondolták volna, hogy a bajban mégis csak összetartanak.

Baleset érte Vincét – Szonja hibájából…

A két építész egyelőre nem találja a közös hangot. Veszekedésüknek ezúttal komoly következményei is lehetnek.

Balhé a zsűriben: Laci és Alex kikészítették Dórit

Sztarenki Dórinál betelt a pohár, hárman maradtak a zsűriben. A színésznő teljesen kiakadt a fiúkra.

Egy fehérneműben dekázó nő miatt vitázott Sztarenki Dóri a srácokkal

Tina produkciója után borult a bili a zsűriben: a fiúk szerint Dórinak semmi nem jó.

„Fogjál le, mert nekimegyek!”

Krisztián döbbenten veszi tudomásul, hogy Vili bácsi titkos expedíciója nagyobb kárt okozott a bisztróban, mint az eredeti baj.

Nem Tusk nagyapja van a fotón

Nem ő van rajta, nem akkor és nem ott készült - történészek szerint hamis a fotó, amely magyar kormánypárti médiumok szerint a Néppárt lengyel elnökének nagyapját ábrázolja. Donald Tusk nagyapjáról több lapban is azt állították, náci kollaboráns volt. Mindezt azután, hogy a politikus egy interjúban mondta azt, hogy Orbán Viktorra büszke lenne a Harmadik Birodalom jogtudósa. Az általunk kérdezett történészek szerint Donald Tusk nagyapja nem volt náci kollaboráns.

Vita: volt orvos a Pesti Úti idősotthonban?

Legalább egy hétig nem volt orvos a Pesti Úti idősek Otthonában - ezt állította ma a Fővárosi Önkormányzattól kapott dokumentumok alapján a tisztifőorvos. A Fővárosi Önkormányzat viszont azt közölte: bár a 65 évnél idősebb orvosokat haza kellett küldeni, legalább egy orvos mindig dolgozott. Amikor ő is beteg lett, azonnal gondoskodtak a helyettesítéséről. Az Operatív Törzs szerint már tizenkilenc idősotthonban van jelen a koronavírus.

A kórházi ágyak kiürítését több ellenzéki párt is kritizálta a Parlamentben

Sokan a kórházban parkoltatják az idős hozzátartozójukat, és ők sivalkodnak a legjobban, hogy gondoskodni kell róluk - ezt írta a kórházi ágyak kiürítéséről a Fidesz makói frakcióvezetője a Facebookon. Mágori Andrást hiába kerestük, ahogy a Fidesz sem adott választ arra, hogy egyetértenek-e vele. A DK bocsánatkérésre szólította fel a politikust.

ByeAlex és Gáspár Laci vitájától volt hangos a Made in Karantén stúdiója

Gáspár Laci és ByeAlex csúnyán összebalhézott a Made in Karantén forgatásán. A két zsűritag nem értett egyet a győztes kiválasztása során, ez okozta kettejük között a feszültséget.

Szonja elhagyja a Mátyás király teret!

A fiatal lány nem bírja tovább Adél kioktatását és úgy dönt, véget vet a barátságuknak és az eddigi közös életüknek. 

„Tűnj el Rokocáról, de villámgyorsan, és örökre!”

Sándor elérte Imrénél, hogy kilépjen a becsületes zsandárhadnagy szerepből, és a hatalmával visszaélve megfenyegesse a borászt és az egész Torzsa családot.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Krisztián durván nekiment Zsoltnak

A fiatal apuka először szép szóval próbálta megoldani a helyzetet, amit aztán tettlegesség követett…

A meglepett Simon gondolkodás nélkül támadja le Vandát az udvaron

A srác nem tudja hova tenni, amit a saját szemével lát, ezért ahelyett, hogy kérdezne, egyből leszúrja az összetört lányt.

„Te rúgtál ki, te hoztad magad ilyen helyzetbe!”

Aliz feje fölött összecsaptak a hullámok, és a pánikhelyzetben Gigihez siet, hogy vigyázzon a kicsi Lilire, amíg a Rózsában tartja a frontot – ezzel a kéréssel azonban túllép egy bizonyos határt. 

 

Rozi hazugsága miatt Nóra és Levente igen nagy bajba keveredett

Az ügyvédnőnek azonnal megesett a szíve a testvérén, azonban hamar kiderült, hogy az érzések nem kölcsönösek…

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Csúnyán hajba kapott Anna és Katica

Hiába próbált a bárókisasszony békülni a szolgálóval, a köztük lévő harag csak még jobban elmélyült...

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

„Kinek kéne a nyakára egy ilyen csapodár asszony?”

Sándor teljesen kikelt magából, mikor megtudta, hogy Anna igent mondott Imrének. A borász fiú egyáltalán nem fogta vissza magát.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Gigi egy nagy pofonnal reagált Olivér szavaira

A lány pánikszerűen keresgél az állások között miután barátnője váratlanul kirúgta őt a Rózsából. Kétségbeesésében tanácsot kér barátjától, akinek támad egy igen merész ötlete.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Berényi Juli: „Meg sem érdemled, hogy anya legyél!”

Vanda talán eddig bele sem gondolt, hogy mit is tesz valójában, ugyanis senki sem nyitotta fel így a szemét, mint most a saját édesanyja.

A legújabb részeket ITT tudod megnézni!

Niki Joe-nak: „Nem jöhet ide akárki, főleg nem két ekkora bunkó”

Miután Joe közölte a többiekkel, hogy két barátja is velük fog élni pár napig, a lányok teljesen kiakadtak. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, akkor kattints ide!

Norbi Katának: „Ákos hátán kapaszkodsz fel!”

Miután Norbi nem vágott jó képet az ünnepléshez, Kata újra nekiesett, hogy viselkedjen. A srácnak sem kellett több: olyat szólt be legjobb barátja csajának, amiből azonnal óriási vita lett. Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, kattints ide!

Milán nem tudta kordában tartani féltékenységét

Miután a hangtechnikus srác újra és újra ráhajtott Bellára, Milán ingerültségében a tettek mezejére lépett… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mátéék összebalhéztak a természetvédőkkel

A Crazy Retro Fesztivál szervezői békák után kutattak, mikor egyszer csak figyelmesek lettek a terepen dolgozó környezetvédőkre. Nem is kellett nekik több… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Rózsa részeg kirohanása közben megindul a szülés Sáránál

Jakab és a fogadós a szokásos vitájukat egy igen váratlan esemény szakította félbe.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

TAXISOK VS REPTÉRI DOLGOZÓK: Megint eldurvult a helyzet

Egy várakozó taxis újabb felvételt hozott nyilvánosságra arról, ahogy az egyik reptéri biztonsági őr megpróbálja lebeszélni az utast, hogy beüljön a taxijába. Korábban arról számoltunk be, hogy egy biztonsági őr meg is ütötte a taxist.

Papp Gergő lett Rami munkahelyi férje?

Gergő sokat viccelődött már vele, hogy Ramival olyanok, mint a Reggeli egyik házaspárja. Ezek után meg is jött az első veszekedésük.

Kalapáccsal és késsel támadt 23 éves feleségére

Kalapáccsal és puszta kézzel bántalmazta, majd egy konyhakéssel is többször megszúrta feleségét a gyanú szerint egy nyíregyházi férfi. Vasárnap hajnalban fajult el a vita köztük. Úgy tudjuk, az erősen vérző nőhöz a férje hívott segítséget, de mire kiértek otthonukhoz a rendőrök, minden nyomot eltüntetett, hogy ne gyanakodjanak rá - sikertelenül. Őrizetbe vették. A 23 éves, kétgyermekes anya állapota úgy tudni, válságos. Megrázó történet következik!

Vita a Természettudományi Múzeum elköltözéséről

Tragikus döntésnek tartja a Természettudományi Múzeum elköltöztetését Budapestről Karácsony Gergely főpolgármester. Az Index írta meg szerdán, hogy a kormány úgy döntött: év végéig kiürítik a jelenlegi épületet és tíz éven belül Debrecenbe költözik a múzeum. A debreceni polgármester szerint a városi oktatási és tudományos élet ideális helyszínné teszi a várost a Természettudományi Múzeum számára.

Norbi részeg kirohanás megrémisztette barátait

Norbi nem tudta teljesíteni apjával kötött egyessége ráeső részét, ezért leitta magát, ami aggasztotta barátait… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Először vitáztak a kormány klímastratégiájáról

Nem elég ambiciózus - ez az egyik probléma a kormány klímastratégiájával az LMP és a Greenpeace szerint is. A 2030-ig 40 százalékos károsanyag-kibocsátás csökkentést előirányzó tervről ma vitáztak először nyilvánosan. A kormány szerint reálisan teljesíthető célt akartak kitűzni, de ha az unió növelné az elvárt csökkentést, Magyarország azt is képes lenne teljesíteni.

Evelin szembeszállt Anasztázzal: „Megyünk a bíróságra!”

Evelin elveszítette a fejét Anasztáz lekezelő stílusa miatt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Anasztáz Evelinnek: „Egyszersmind leszámolok a prolikkal!”

Tekla kellemetlen helyzetbe került. Evelin és Alesszia próbáltak egyezségre jutni Anasztázzal. Rozina megdöbbentő bejelentéssel állt Bence elé.

Anasztáz nyolcmilliós kártérítést követel Alessziától

Alesszia és Evelin megpróbáltak hatni Anasztázra... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Andor és Máté vitája odáig fajult, hogy mindketten beszorultak egy mobilvécébe

Andor és Máté kellemetlen helyzetbe keveredetek vita közben... Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

DURVA VITA: „Ha ki mersz szállni egy utasért, úgy megverlek, hogy besz*rsz!”

Rendszeresek az afférok a biztonsági őrök és azok között az utashalász taxisok között a reptéren, akik nem tartják be a szabályokat.

Rózsa keményen beolvasott Mihálynak

A borász először meg sem akarta hallgatni a lányát, aztán a vita végén a büszke apa már meg sem tudott szólalni… 

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Anna durván beolvasott a grófnak

A gróf túlságosan biztos volt a dolgában, de hamar kiderült, a bárókisasszonnyal egyáltalán nem olyan könnyű, mint ahogy azt elképzelte.

A legújabb részt ITT tudod megnézni!

Áll a bál a Vatikánban a cölibátus miatt

A papi nőtlenség fenntartása mellett érvelt a héten megjelenő könyvben a korábbi egyházfő. XVI. Benedek szerint a nőtlenség segít abban, hogy a papok egyházi kötelezettségeikre koncentráljanak. Ezzel szembe szállt utódjával és megszegte ígéretét, hogy visszavonulása után eltűnik a nyilvánosság elől. Ferenc pápa ősszel jelezte: bizonyos esetekben enyhíteni lehetne a tilalmat.

Ákos Katának: „Mit vársz tőlem azok után, hogy hátba szúrtál?”

Kata megpróbált békülni Ákossal… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Anasztáz Alessziának: „Egy hálátlan, prűd p***a vagy!”

Alesszia besokallt, amikor Anasztáz megpróbálta bevonni őt a párjával folytatott szexjátékaiba…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesz kibukott, amiért Milán felfedte féltett titkát

Karesz összeveszett Milánnal és Orsival…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szamurájkarddal akart elrendezni egy vitát

Egy év, két évre felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki szamurájkarddal akart elrendezni egy vitát Százhalombattán. Az eset december közepén történt. A gyorsított eljárásban elítélt férfi azért ragadott kardot, mert autókereskedő testvéréhez többedmagával reklamálni ment egy elégedetlen vevő. Minderről felvétel is készült. A férfi egy idős embert sebesített meg a fején.

Tamás Flórának: „Nincs értelme itt folytatni, holnap költözünk Barcelonába…”

Tamás bevallotta Flórának, hogy elfogadta a barcelonai állásajánlatot…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bella Milánnak: „Nem tudom viszonozni a segítséged, nem vagyok belég szerelmes!”

Bella visszautasította Milán segítségét…

 

Jozefin keményen megbünteti Annát

A báróné megtudta, hogy Anna titkon kiszökött a zsandárhadnagyhoz, amiért csúnyán meg is büntette a fiatal lányt.

A sorozat második részét ITT tudod megnézni!

Vita az év végi támogatásokról

Csaknem egymilliárd forint, előadóművészeknek járó támogatást kapott a 17. kerületi önkormányzat és a Petőfi Irodalmi Múzeum. Az Átrium Színház pályázatát viszont forráshiány miatt elutasították. A kormányszóvivő szerint a 17. kerületnek és a múzeumnak megítélt támogatásra más szabályok vonatkoznak, mint a színházakéra. A DK-nál azt mondják, a kormány baráti szervezeteket támogat.

Alesszia számonkérte Stefit költekezései miatt

Miután Stefi egy kisebb vagyont költött el egy kókler gyógymasszőrre, Alesszia kiakadt főnöknőjére…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Rozinának: „Hozd vissza az öcsémet, ha segíteni akarsz…”

Bence kifakadt Rozinára, miután az aggódó lány segíteni próbált neki…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsit zokogva támadta le a kórház egyik látogatója

Kiderült, hogy Orsi véletlenül fals információkat adott meg egy kórházi beteg hozzátartozójának…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin és Joe kemény vitába keveredtek Dávid zaklatási ügye miatt

Dávid ügye megosztotta Evelint és Joe-t…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Ellenzéki vita az időszaki választás jelöltjéről

Nem tud megegyezni az MSZP és a Momentum, melyik párt jelöltje induljon az időközi választáson Angyalföldön. A 13. kerületi választókörzetben a momentumos Kerpel-Fróniusz Gábor győzött az önkormányzati választásokon, de azóta főpolgármester-helyettes lett ezért a helyieknek újra szavazniuk kell. A két ellenzéki párt most azon vitázik, kinek a jelöltje indulhasson a fideszes jelölttel szemben.

Flóra Tamásnak: „Úgy kezelsz, mint egy gyereket…”

Flóra és Tamás összevesztek, amikor kiderült, hogy Tamás eltitkolta az anyagi helyzetét menyasszonya elől…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szonja olyat tesz, mint még soha!

Úgy tűnik, Dani elvesztésének a gondolata olyan erőt adott Szonjának, hogy meglépi a lehetetlent és szembeszáll a szüleivel...

Dávid Borinak: „Ne akard lenyomni a torkomon, hogy nem flörtöltél velem!”

Bori mindenki előtt kitálalt arról, hogy Dávid zaklatta őt…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

„Mit csinálsz fényes nappal pucéran az utcán?”

Sári és Pali után Gyulában és Gáborban is felmerült a kétség a rendőr magánéletét illetően. Most szóvá is tették ezt, ám kisebb csetepaté kerekedett belőle…

Flóra kiakadása után Tamás Szofinál talált menedéket

Szofi tanúja volt Flóra és Tamás heves vitájának, majd felajánlotta, hogy meghallgatja ex-férjét… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!
 

Flóra spermalevétel közben veszett össze Tamással

Tamás és Flóra a meddőségi klinikán vesztek össze… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Csoki miatt vitázott az egyik utassal az ellenőr

Csokit evett, ezért kellett leszállnia egy utasnak a villamosról Budapesten. Az ellenőr és az utas hangos vitájáról felvétel is készült. Nem értette az ellenőr, miért eszik csokit a férfi, ha megkérték, hogy ne tegye. A BKK úgy reagált: ugyan kollégájuk nem jól kezelte a helyzetet, de szerintük az eset előzménye az volt, hogy az utas későn lyukasztotta ki a jegyét.

Vita a leköszönő városvezetők szabadságmegváltásról

Nem szavaztak a leköszönő városvezetők 10 milliós szabadságmegváltásáról a józsefvárosi képviselők. A testületi ülésen hatalmas vita volt már arról is, hogy egyáltalán tárgyalják-e a kérdést. A jelenlegi polgármester szerint lehet, hogy jogszerű, de igazságtalan a milliós szabadságmegváltás. A fideszesek szerint viszont, ami jár, az jár.

Gábor Dzseninek: „R****t nagyon csalódtam benned…”

Gábor felkereste Dzsenit, miután a lány és Norbi elloptak egy üveg vodkát a TÉR-ből… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Filmsiker után robbant ki a vita

Méltatlan egy igazságügyi miniszterhez, ahogyan Varga Judit védeni próbálja apja állampárti múltját - ezt mondta az RTL Híradónak Ungváry Krisztián történész. Varga Judit a DK-s Dobrev Klára nagyapjának kommunista múltjára utalt egy twitter bejegyzésben, miközben az ő apja szigorúan titkos állományú tisztként együttműködött a kommunista titkosszolgálatokkal. Varga Judit szerint apja nem tudta, mi lesz a feladata, és amikor kiderült, kilépett.

Flóra Tamásnak: „Egy t****len szerencsétlen vagy!”

A hormoninjekciók hatására Flóra hangulata ingadozóvá vált és összeveszett Tamással… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dávid újra elveszítette a fejét vita közben

Dávid durván összeveszett Alessziával, amikor a lány kikérte magának, hogy nem kapott elég fizetést… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bence Karolának: „Benned bíztam, rád nézek fel, és nem tudod elmondani az igazat?”

Bence összeveszett Karolával, mikor kiderült, hogy a lány hazudott neki… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Alesszia Joe-nak: „Megkönnyítem a dolgod, felmondok!”

Miután Alesszia figyelmetlensége balesetet okozott, Joe leszúrta őt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Alesszia figyelmetlensége balesetet okozott a DJ Sport Fitneszben

Karola új helyszínt keresett a koncertjének. Alesszia összeveszett Joe-val. Dzseni próbált megfeledkezni Gáborról.

Dávid erőszakoskodni kezdett Evelinnel

Egy elfajult veszekedés közben Dávid erőszakossá vált, ami megrémítette Evelint… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dávidnak rémisztő dühkitörése volt, miután Niki kiosztotta őt

Niki kiosztotta Dávidot, miután a fiú csúnyán kifakadt Evelinre… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi Bellának: „Te egy megtűrt személy vagy a hajón, semmi több…”

Orsi és Bella összevesztek, amikor Orsi nem tudta nyugalomban végezni a munkáját… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vita az uniós forrásokról

Semmilyen kár nem éri a magyar adófizetőket amiért a kormánynak bírságot kellett fizetnie az uniós pénzek szabálytalan kiosztása miatt - erről a miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt. Gulyás Gergely azzal érvelt, hogy eleve túltervezték az uniós támogatási keretet, a megépített beruházásokra pedig szükség volt.

Elszabadultak az indulatok: Leo nem fogta vissza magát

A fiatal fiúnak „eldurrant az agya” és igen csúnyán beszólt Anettnek, aki pedig nem bírta ki könnyek nélkül a kemény helyzetet.

Joe Dávidnak: „Azokba az emberekbe rúgsz bele, akik szeretnek…”

Elharapódzott a vita Dávid, Joe és Zsuzsa között… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dzseni Gábornak: „Azért mert bejössz, még ne apáskodj felettem…”

A kissé ittas Dzseni kiakadt, amikor Gábor nem volt hajlandó alkoholt kiadni neki… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

MENTORVITA: „Nem kell sértődős kislánynak lenni”

Antal Zita Melánia produkciója után ismét összebalhéztak a mentorok, ráadásul Bogi nem is akármit vágott Laci fejéhez…

Vita az uniós zászló miatt Újpesten

Kitette az uniós zászlót az újpesti Városházára a kerület új, ellenzéki vezetése. Ezt rögtön szóvá tette a volt, fideszes polgármester, aki szerint a zászló kifüggesztése csak pótcselekvés. A 4. kerület új vezetője erre úgy reagált az RTL Híradónak, ott a helye az uniós zászlónak, mert Magyarország az Európai Unió tagja, és Újpesten sok fejlesztés uniós támogatásból valósult meg.

Flóra Szofinak: „Folyton csak az áldozatot játszod!”

Szofi és Flóra újra összevesztek, amikor kiderült, hogy mikorra lett kitűzve Flóra és Tamás esküvője… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Vita a fővárosi kinevezésekről

Nem árt egy volt pénzügyminiszter szaktudása ahhoz, hogy jól működjön egy fővárosi cég- ezt mondta az RTL Híradónak Karácsony Gergely, főpolgármester. A 24.hu írta meg, hogy a főváros cégeinek igazgatóságában és felügyelő bizottságában több korábban az MSZP-SZDSZ kormányokban szerepet vállaló politikus kapott posztot. Karácsony Gergely szerint ez nem politikai kifizetés volt, egyszerűen csak hagyomány, hogy a pártok küldöttjei ülnek ezekben a pozíciókban. A Fidesz szerint viszont olyan emberek térnek vissza, akik egyszer már tönkretették Budapestet.

„Ne fárassz!” - Nelly és Lajos összekapott!

Bár Nelly volt a legjobb a csajok játékában, Lajos nem örült neki, hogy felesége 50 ezer forintos tétet tett rá a második játékban.

Flóra hatalmas balhét csapott, amikor Tamás nem akart lefeküdni vele

Tamás visszautasította a barátnőjét, mondván dolgoznia kell, amit Flóra nem fogadott túl jól… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kata Dzseninek: „Magadnak sem mered beismerni, hogy tetszik Gábor…”

Dzseninek nem tetszett, amikor Kata közölte vele, hogy szerinte alakul valami Dzseni és Gábor közt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Kata Dzseninek: „Parázslik a levegő Gábor és közted…”

Dávid és Evelin összevesztek. Flóra aggódott a kapcsolata miatt. Kata számonkérte Dzsenit.

Lajos: „Ilyen még egyszer ne forduljon elő!”

Fésűs Nelly férje teljesen kikészült, amikor megtudta, hogy Nelly csupán ötvenezer forintos tétet tett. Olyannyira, hogy össze is veszett a feleségével! Aztán megérkeztek Sárközi Ákosék, és minden megváltozott!

Összeszólalkozott Sárközi Évi és Fésűs Nelly!

Évi a tétrakás előtt mesélt Lajos viselkedéséről az előző napi rapid randin, amit nem tudott szó nélkül hagyni Nelly.

Gáspár Laci hatalmasat csalódott, majd megríkatta Bogit

Mivel az X-Faktor női mentora úgy érezte, hogy Dárdai Blanka mindenképpen megérdemel egy széket, fel kellett állítania valakit. Laci teljesen kiakadt mentortársa döntése miatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való