KERESÉS search-close

vlog

50 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vlog"

Újraindul Berényi Timi vlogja - Nézd meg, mit üzen!

Timi karrierje hatalmas fordulatot vett, ugyanis Háros Kornél nemcsak felkarolta a fiatal lányt, hanem lehetőséget adott neki, hogy visszavágjon régi mentorának, Emánuelnek. Nézd meg, mit gondol erről a fiatal lány!  

Unokahúgaival indított vlogot Kocsis Tibor

Kocsis Tibort is elérte a vloggerek hívogató világa és nem is olyan rég úgy döntött, hogy saját Youtube csatornát indít. Az énekes ráadásul nemrég ünnepelte 39. születésnapját!

Elnémult az interneten, miután Erdő Péter bíborosnál járt

Nem frissíti ezentúl közösségi oldalait az ország egyik legnépszerűbb papja – erről a Magyar Hang írt először. Hodász András azután jelentette be, hogy elnémul az interneten, miután Erdő Péter bíborosnál járt. Úgy tudjuk, a videói miatt rendelték be. Lukácsi Katalin, volt KDNP-s politikus szerint azért tiltották le az atyát a vlogolásról, mert a hatalom már az egyház szabadságát is korlátozza. Hodász atyát kerestük, de azt üzente: nem nyilatkozhat.

Pataki Zita: „Újabb és újabb feladatokat dob nekem a sors”

Pataki Zita a karanténvideók után személyesen is ellátogatott a Reggelibe, hogy elmesélje, mi mindent csinál mostanában.

Kulisszatitkok: így készült a Super Mario karantén változata!

Érlaki Gitta egy hihetetlenül frappáns videóval nevezett be a Made in Karanténba. A fiatal YouTuber lány újragondolta gyermekkora kedvenc játékát, és megalkotta a Super Mario koronavírusos kiadását. Bár nem ő nyerte az 1 millió forintot, most megmutatjuk, hogyan készült a videója, és az is kiderül, hogyan éli a mindennapjait világutazóként.

Anyád hogy van?! Ítélkezésmentesen az anyaságról!

Három fiatal anya elindította az Anyád Hogy Van?! vlogot, ahol őszintén mesélnek a várandósság, a gyerekszülés és a gyereknevelés nehézségeiről. Bevállalják, hogy nem tökéletesek! Vendégeink: Börcsök Viki, Togay-Stoics Alexandra és Pető Zsófi

Pataki Zita fontosnak tartja, hogy segítsen sorstársainak: „Ha én ezt mind tudom, akkor van gyermekem!”

Ha nem az időjárás jelentést hallhatjuk tőle, akkor egy ismeretterjesztő blogsorozatot készít a férjével, vagy éppen a fogyásban segít azoknak, akik segítséget kérnek tőle. És ha ez még nem foglalná le teljesen a hétköznapokban, akkor coachként is tevékenykedik. Hogyan tudja mindezt összeegyeztetni? Személyesen árulta el nekünk Pataki Zita!

KULISSZA: Dallos Bogi vlogban mutatja meg, amit a tévében nem láthattunk

Az X-Faktor női mentora home videókat készített a Tábor forgatásának idején. Láthatjuk Bogit ébredéskor, smink nélkül és kócos hajjal, elárulja, milyen érzések kavarogtak benne, amikor összeállt a csapata és a színfalak mögé is bepillantást enged.

A pap, aki motorozik, vlogol és a szexualitásról beszél

Hodász András rendkívül jól ért a fiatalok nyelvén. Bőrdzsekit hord, motorozik, vlogol, a szexualitásról beszél, és megosztó nyilatkozataival hívja fel magára a figyelmet. De, hogy mi ebben az érdekes? Az, hogy mindezt katolikus papként teszi.

A Savaria Filmszemlén díjazták Pataki Zitáék filmjét!

Díjazták Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila filmjét a 6. Savaria Filmszemlén Szombathelyen. Az utolsó lombik című videoblogban 9 héten át, kendőzetlen őszinteséggel mutatták meg, hogyan zajlik a mesterséges megtermékenyítés és beültetés. A vlog részeiből készült dokumentumfilm harmadik helyezést ért el a szombathelyi filmfesztiválon. Pataki Zita különdíjat is kapott a zsűritől, amit Koltai Gábor filmrendező adott át.

Pataki Zita: „Jobban vagyok, de tudom, hogy még kell egy kis idő!”

Az RTL Klub időjósa és férje kilenc héttel ezelőtt vágott bele életük utolsó lombik programjába, ami sajnos nem sikerült. Zita most elárulta, hogyan tovább és mit terveznek a jövőben.

PATAKI ZITA: „Ha nekünk nem is sikerült, talán nagyon sok kisgyerek ennek köszönheti az életét!”

Pataki Zita és Szárnyas Attila 9 héten keresztül kendőzetlen őszinteséggel mutatták meg vlogjukban, hogy mit kell átélnie egy párnak a lombik program során. A pár kilencedjére próbálta meg az eljárást, nem sikerült nekik. A műsorvezető férjével a jövőben egy alapítványt szeretne létrehozni, ami meddő pároknak segít.

Pataki Zita: „Nekem nagyon-nagyon nagy szerencsém van a férjemmel!”

Az RTL Klub időjósa "Az utolsó lombik" címen futó vlogsorozatában szívhez szóló dolgot árult el.

Végre valóra vált Görgényi Fruzsina egyik legnagyobb álma!

A Barátok közt színésznője már gőzerővel készül a közelgő jubileumi Story Gálára, ráadásul nemrég egy kulisszajáró vlogot is indított, amelyben a színházi élet titkaiba kalauzolja be a nézőket. Sőt, a Reggeli egyik házigazdájával, Peller Annával is forgatott már!

VV Zsuzsu: „Nagyon régóta vártam már erre a pillanatra!”

Hamarosan kezdetét veszi VV Zsuzsu és VV Reni Párbaja! Zsuzsu vlogban mesélte el, hogy mit jelentett neki a ValóVilág, és hogy milyen érzésekkel vág bele a Párbajba.

Pataki Zita: „Nagyon szeretném, ha látna ő anyaként”

Az RTL Klub időjósa és férje, Attila úgy döntöttek, hogy belevágnak a kilencedik lombikba, és a nem mindennapi eseményről vlogot indítanak, ahol őszintén mesélhetnek az érzéseikről, a nem várt akadályokról, és magáról a programról.

Adri elárulta, hogy Lacika miért nem érdemli meg a győzelmet!

A lány szerint egyáltalán nem fair dolog, hogy Lacika végig „a háttérben volt”, és nem mutatta meg igazán önmagát. Éppen ezért nem méltó a nyereményre sem…

#VVLOG: Így látta Lacika, Roli és Hunor az elmúlt hetet!

Lacika, Roli és Hunor vlogban mondták el, hogy ők hogyan látták az elmúlt hét történéseit, Adriék viselkedését, és egy kicsit a taktikájukba is beavatták a nézőket.

Zsuzsu soha többé nem áll szóba Renivel?

Zsuzsu a #VVLOG-ban mesélte el, hogyan élte meg a Renivel való kapcsolatát és a vitát, ami barátságuk végét jelentette.

Küzdelem a babáért: Pataki Zita és férje utoljára vállalják a lombikot

Kilencedjére, utoljára vállalja a lombikprogramot Pataki Zita műsorvezető és férje. Minderről őszintén, egy kilenc részes videó blogban számolnak be. Azt mondják, azért, hogy másoknak, akik hasonló cipőben járnak, erőt adjanak. A műsorvezető szakorvosa szerint nagyjából 3 százalék esély van arra, hogy sikeres lesz a beültetés.

PATAKI ZITA: Kilencedjére is megpróbálják a lombikot

Pataki Zita műsorvezető és férje vállalták, hogy egy videó blog fromájában kendőzetlenül megmutatják, hogy min megy keresztül egy pár, akik lombikprogrammal szerenének gyereket. Ők most vágnak bele kilencedszer. Zita azt mesélte, a vloggal nem a magamutogatás a céljuk, támogatni szeretnének a hasonló helyzetben lévő családokat, a fiatalokat pedig informálni arról, hogy mivel is jár az, ha valaki belekezd a lombikba. A teljes riport megnézhető: ITT.

VV Roli:

VV Roli legújabb vlogjában a Villában folyó taktikai harc rejtelmeibe avatott be minket. 

Eltörött a mécses Gregnél, aki a könnyeivel küszködik legfrissebb vlogjában!

Vajon mi késztette sírásra VV Greget? A #vvlogban választ kapsz a kérdésre!

VV Era: „Nagyon összetörnék, ha most kiesnék”

Megdöbbentő őszinteséggel ült kamera elé VV Era és vallott félelmeiről. Vlog videójában a korábbi tettei mögött megbúvó lelki okairól könnyek közt mesélt.

VV Roli: „Éreztem, hogy baj lesz”

Roli legújabb vlogjában könnyeivel küszködve, őszintén vallott érzelmeiről. A videóból megtudhatjuk döntésének valódi okait.

Íme a Pillecukor és a Szájpecek Challenge!

Az összefoglalóban láthattuk, hogy minden villalakónak netes kihívásokat kellett teljesítenie. Most megnézheted a "beszédnehezítő" challenge-ek vlogvideóját - teljes terjedelmükben.

Itt a teljes Paprika Challenge VV Viviennel!

Az összefoglalóban láthattátok, hogy minden villalakónak netes kihívásokat kellett teljesítenie. Íme a legfiatalabb játékos challenge vlogja - teljes terjedelmében.

Ha Ginu visszatér a Párbajról, Adrival felforgatják a villalakók életét?

VV Adri a #vvlogban üzent mindazoknak, akik Ginu mellett vagy ellen teszik le a voksukat a vasárnap esti Párbajon. A lány ígéretet tett és elárulta, hogy mit fog tenni Ginuval, ha visszaküldik őt a Villába!

Görgényi Fruzsi nem akármilyen vlogot indít!

Görgényi Fruzsi, a Barátok közt gyönyörű színésznője úgy döntött, vlogolásba kezd - igen ám, de annak csak úgy van értelme, ha szól is valamiről. Fruzsi remek témát talált!

VV Reni: „Üvölteni tudnék!”

VV Reni mindent és egyben semmit mond új vlogjában: „A vlognak üresnek kell lennie, hogy annyi tartalma legyen, hogy semmi!” De vajon miért tudna üvölteni a lány?

Hoppá! Mi történt Hunor és Roli között?

A villalakó nem titkolja, hogy miért örül annak, hogy Radics helyett Era tért vissza a játékba. És azt is elárulta, hogyan alakultak a kapcsolatai az elmúlt napokban...

Hunor elárulta taktikáját!

Hunor nem finomkodik, ha a többiekről van szó - őszintén elmesélte, mi a véleménye társairól!

Roli akar a feszültség forrása lenni

Roli kifejtette, milyen tapasztalatokat szerzett egy hét alatt a Villában!

Mihalik Enikő szakmát vált?!


szerző:
2018.09.15. 10:00
Mihalik Enikő szakmát vált?!

A gyönyörű modell egy teljesen új dologban próbálja ki magát, amiről már videót is tudunk mutatni!

Elindult Koholák Alexa vlogja!


szerző:
2018.03.17. 11:00
Elindult Koholák Alexa vlogja!

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője, aki azóta volt már az X-Faktor online műsorvezetője és szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, most elindította saját YouTube csatornáját.

Iliász challenge videósorozatot indít

Bár a Survivorben rengeteg kihívás várt rá, Iliász azóta hiányolja az embertpróbáló helyzeteket az életéből, ezért úgy döntött, hogy YouTube csatornáján challenge videókat fog közzétenni. Hogyan kell egy ilyet elképzelni? Például úgy, hogy egy hétig csak vizet fog fogyasztani.

Istenes Bencéék nem félnek a pucérkodástól

A szerelmesek nemcsak vlog bejegyzésekben, de cuki képeken is megörökítik közös életük mindennapjait. Ezek között a fürdőzések is ott vannak a kicsi Nátánnal. Ti félnétek a meztelen igazságtól?

Istenes Bence:

Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Hosszú Katinka, Kasza Tibi és Majka. Már csak néhány nap van december nyolcadikáig, amikor kiderül, hogy ki viszi haza a Comet-gömböt a nagyágyúk háborújában: ki lesz a legjobb social média szereplő?

Bemutatjuk Ildy Lee legújabb rajongóit!

Bobby és Marci vloggerek, a Reggeli dívája, Ildy Lee pedig őket is megihlette, ezért most kaptak egy lehetőséget, hogy feltegyék kérdéseiket Lady Los Angelesnek.

Istenes Bence és Csobot Adél folyton versenyeznek!

A szerelmesek újabban vlogbejegyzésekben mutatják be kölni életüket, és bevalljuk őszintén: ráfüggtünk egy picit a videónaplóikra. Legutóbb kiderült: ha a győzelemről van szó, Bence a legnagyobb hazug a világon!

Igent mondott a gyönyörű műsorvezető!

Tücsi élete egy cseppet sem mondható unalmasnak. Amellett, hogy videóblogot indított, párja is feltette számára a kérdések kérdését. A szépséges modell persze egy percig sem habozott a válasszal!

Lábát törte, mégis bejárja a világot

Gyuri és Kata, a #szevaszteso vloggerei élőben jelentkeztek Új-Zélandról. Hogyan jutott ki kedvenc utazó párosunk törött lábon Malájziából, és milyen hajmeresztő élményekben volt részük a világ túloldalán? Mi megkérdeztük, ők pedig válaszoltak.

#szevaszteso:

Gyuri és Kata, a #szevaszteso vlog vloggerei most egyenesen Baliról jelentkeztek! A két világjáró elmondta, mi volt a legizgalmasabb Indonéziában, valamint, hogy mi történt Katával a dzsungelben, ahova szívesebben ment, mint a palota romjaihoz.

Bali titkos csodái


szerző:
2017.07.11. 09:30
Bali titkos csodái

A #szevaszteso vloggerei, Kata és Gyuri újabb fantasztikus tájra repítették le a Reggeli nézőit!

Cseh Tamás azért vlogol, hogy példát mutasson a cukorbetegeknek

Cseh Tamásnál két éve diagnosztizáltak cukorbetegséget. Tomi vloggerkedik, és az a célja, hogy videóival bebizonyítsa, hogy a cukorbetegek is képesek teljes életet élni.
 

Elkészült VV Soma videóblogjának első része!

A ValóVilág powered by Big Brother győztese új vizekre evezett, és rajongói legnagyobb örömére úgy döntött, saját csatornát indít. Az első rész már el is készült! Mutatjuk!

Fókusz 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 18:55
Idén először 360 fokban, online közvetítéssel jön a Comet

A 2016-os Comet számos pontján megújult, ennek része az is, hogy idén a díjátadó gálát teljes egészében online közvetítik. A comet2016.hu oldalon az élő és 360 fokos stream mellett számos extra tartalmat is találhatnak a díjátadó alatt, ezekről a fiatal youtuber generáció ismert arcai, FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor gondoskodnak majd.

Lóri Jokerré változott


A Párbajra készülők videóblogot készítettek, míg Dávidnak segítettek a támogatók, addig Lóri egyedül kényszerült elkészíteni a sajtá vlogját.

Dávid üvöltött a fájdalomtól

Ismét videókamerát kaptak a villalakók, ám ezúttal nem kampányvideót, hanem vlogot kellett készíteniük. Némi tanakodás után Dávid bevállalta a gyantázást, majd a főzést. Nehéz eldönteni, melyikkel szórakoztatta jobban a társait.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való