KERESÉS search-close

vv gombi

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vv gombi"

VV Gombi barátnője megmutatta, amit csak meglehetett

Öt évvel ezelőtt, az igencsak jóképű ex-villalakó, Gombi barátnője, alias Picúr, bemondta az unalmast. Mármint csak a melleit illetően, ugyanis a fiatal lány megelégelte méreteit, és kés alá feküdt. A piciből nagyobb lett, és a Fókusz kamerája végig ott lehetett. 

Forrnak az indulatok a Villában!

Baukó Évával és Gombival arról beszélgettünk, hogy mi az a pont, amikor már végleg elfogy a türelem, Adával és Tarján Zsófival pedig olyan témákról, amikről a nők hezitálás nélkül hazudnak. Hogy milyen témák kerültek még elő a pénteki 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül!

Tűréshatár vége! Forrnak az indulatok a Villában!

Gyakorlatilag napok óta veszekedések sokaságától hangos a ValóVilág7 játéka. Baukó Évával és Gombival arról beszélgettünk, hogy mi az a pont, amikor már végleg elfogy a türelem, miért a játék felénél jönnek elő az igazi indulatok, és mennyire lehet idegileg kikészülni a naponta vívott harcokban.

Fókusz 11-12-30


szerző:
2011.12.30. 19:30
Fókusz 11-12-30

Fókusz: Szerelembomba - Esküvők, szakítások, összetört szívek és botrányok. Megható és drámai pillanatok. Agyament szilveszter - Éva házibuliját a rendőrök fejezték be, Gombi beszorult a szoliba. De mi lesz holnap Cristofellel és Veronikával? Micsoda évünk volt! - Amire még nem volt példa a Fókuszban! Rendhagyó videoklipet készítettünk az év legemlékezetesebb pillanataiból.

Különös szilveszter – VV módra

Veronika és Cristofel a szilveszteri ruhaválasztáson civakodott, Jerzy korábban elkezdte a szilveszterezést, Éva kutyaszittert keres, Gombi munkával ünnepel, Béci pedig nem különösebben rajong az év utolsó napjáért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való