KERESÉS search-close

vv vivi

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vv vivi"

Melyik világsztár bőrébe bújnál szívesen egy napra?

Hosszútávon valószínűleg borzasztóan megterhelő a világsztárok élete - mindenhol megismerik őket a rajongók és a paparazzóktól sincs nyugtuk. De egy napra talán még jó érzés is lehet, ezért a ValóVilág játékosaitól azt kérdeztük: Melyik világsztár bőrébe bújnál szívesen egy napra? Ez a nap kérdése.

Mit adott neked a ValóVilág?


szerző:
2017.01.26. 17:30
Mit adott neked a ValóVilág?

A legutóbbi ValóVilág széria fináléja óta hetek teltek el, így minden játékosnak kezdenek leülepedni az élmények. Néhányukat megkérdeztük, összességében mit adott nekik a ValóVilág.

Az ex-villalakók elmesélik életük történetét

Harminc másodpercet adott a Story Extra stábja a volt villalakóknak, hogy összefoglalják életük történetét. Érdekes válaszok születtek.

Story Extra 2017-01-06


szerző:
2017.01.06. 17:25

Fókusz 2016-12-12


szerző:
2016.12.12. 19:00
Kit támogatnak az ex-villalakók

Nagy meglepetések nem értek minket, amikor a kiesett játékosok elmondták, hogy kinek drukkolnak. Zsolti és Zsófi Vivient szeretné győztesnek, míg a többiek inkább Somát.

Vivien és Zsolti a ValóVilágban

Zsófi távozásával Zsolti lett az az ember a Villában, akivel a leginkább megértette magát, akit a leginkább közel érzett magához. Villabéli házaspárnak is titulálták magukat, és így is viselkedetek: amennyire összetartottak, annyi vita is beékelődött a viszonyukba.

Vivi szeánszt tartott a biztos siker érdekében

A mindenre elszánt lányt varázslónak öltözött, Ginát felkérte áldozatnak, körbepakolta magukat szalonnával, és imádkozott, meditált, kívánsága teljesítésére kérte az univerzumot. A fiúk meg az ablak mögül drukkoltak, hogy sikeres legyen a szertartás.

Hiába volt stábbuli, mindenki duzzogott valamin

Zsolti nyilvánvalóan azon szomorkodott, hogy Vivien önfeledeten bulikázott a nappaliban, miközben ő a hálóban egyedül búslakodott. Ezúttal Mici sem tudta magát átadni az ünneplésnek, döbbenten figyelték Krisztiánnal, hogy a két jó barát hogy széthúzott. Aztán jött az ezer dolláros, mindenkit foglalkoztató nagy kérdés: ki és mennyi időre veszi birtokba a Sufnit?

Fontosabb volt a sufni-kérdés, mint a hét nyertese?

Véget ért a ValóVilág a ValóVilágban hét, a villalakók számot vetettek, hogy ki mennyire volt elégedett és csalódott a feladatokat illetően. Visszafogott finomkodás jellemezte az értékelést, persze nem azért, mert hirtelen mindenki szeretni kezdte a másikat, sokkal inkább azért, mert Micit, Krisztiánt, Zsoltit és Vivit már inkább az foglalkoztatta, hogy ki aludjon a Sufniban.

Kiürült a Sufni, indult a spuri!

Amint kiköltözött a Villa a Villában szerkesztősége, Vivien és Zsolti - még félálomban - azonnal lecsapott rá. Mici és Krisztián mire észbe kapott, hogy esetleg ezt ők érdemelnék meg igazán, addigra Viviék már ágyaztak. Somát azonban egy dolog foglalkoztatta, Krisztián miért fenyegetőzik.

Ilyen volt a ValóVilág a ValóVilágban

Ezen a héten a villalakók felváltva lehettek saját műsoruk szerkesztőik, ők találhatták ki a feladatokat társaiknak, ami persze nem kis konfliktusokat gerjesztett. Mindenki élvezte az új helyzetet, ám voltak pillanatok, amiket inkább felednének. Zsolti nehezen viselte a sok negatív jelzőt, amiket az elmúlt pár napban megszavaztak neki.

Sok konfliktust szült a Demokrácia hete

Kezdődött a kajarendelésnél, majd a sonka osztozkodásnál Vivi megsértődött, Zsolti kiborult. Aztán ki ne aludjon a hálóban, ki aludjon a Sufniban. Volt, akinek a vajas kenyér volt sok, volt, akinek a hiszti.

Zsoltinak Pestig terjed csak a földrajzismerete

Zsolti a  matek tételnél picit zavarba jött, Magyarország megyéinél viszont végleg elvesztette a fonalat. Vivinél az első, ami minden tanárnak szembetűnt: az nem a felkészültsége volt, hanem inkább a szoknyájának a hossza. A lány továbbra is kitart az elmélete mellett, hogy nem kell megtanulni fejben számolni, hiszen még a telefonon is van számológép. Ati saját bevallása szerint nagyon jól felelt a kérdésekre, a tanárok nem biztos, hogy ugyanígy látták.

Vivi popómasszázzsal kedveskedett Somának

Ha Vivien örömet akar szerezni valakinek, mindent bevet. Rávette Somát, hogy vonuljanak be a szaunába, és masszírozzák meg egymást. Tették mindezt természetesen meztelenül. Soma pedig nem egyszer jött zavarba a kényeztetés közben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való