KERESÉS search-close

vv vivien

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vv vivien"

Vivien végig reménykedett

Bízott benne, hogy ő lehet a ValóVilágok történetének első női győztese, ám egyáltalán nem sajnálja, hogy Soma nyerte a játékot. Vivi semmit sem csinálna másképp, nem bánt meg semmit, tudja, hogy még sok lehetőség vár rá, és a csillámpónit azért is megveszi magának.

Nézd meg Vivien búcsúfilmjét!

Akár szerették, akár elítélték, soha nem hazudtolta meg önmagát, senkinek nem akart megfelelni. A ValóVilágok történetének egyik különc és mégis csupaszív karaktere, aki mind a 107 nap szórakoztatott - villalakókat és nézőket egyaránt.

Soma nyerte a ValoVilág powered by Big Brothert!

Két barát ült a Fináléban, két szerethető, érzékeny karakter, akik a végjátékig elkerülték a Párbajt. Vivien is csak két nappal a Finálé előtt kényszerült arra, hogy megmérettese magát. Somának nagyon konfliktusai sem voltak, mindenkivel barátkozott, mindenkivel megtalálta a közös hangot.

Szavazz Vivire!

Az álmai küszöbén érzi magát, mindent megtett azért, hogy jól érezze magát, és ennek megfelelően mindenbe beleadta magát.

Vivi videói - amiket soha nem felejtünk

Már az első napokban sokkolta a nézőket, amikor közölte nagy vágyát: már vagy másfél hónapja bolygókutató szeretne lenni. Már meg sem lepődött senki, amikor az UFO-elméletébe avatta be Eveleint. És a hisztik... Akármi is volt a sírás oka, inkább mosolyt csalt mindenki arcára.

Vivien legjobb pillanatai a Villában!

Ő énekelt a legtöbbet, és ezzel ő idegesítette a legjobban a villatársait is. Kevés fiú akadt, akivel ne kezdett volna ki, Somát az egész játék alatt folyamatosan környékezte. A 107 nap alatt egy igazi barátra tett szert Zsolti személyében.

Vivien már az első este megalapozta a hangulatot

Elsőként érkezett, és ő szeretne utoljára távozni a játékból. Körültte senki sem unatkozott, vagy kivetkőzött magából és úgy bulikázott, vagy kivetkőzött magából, és úgy veszekedett akár a legjobb barátjával is, ha éppen megbántva érezte magát. Úgy érzi, rengeteget tanult és komolyabb ember lett belőle a 107 nap alatt.

És teljesült Zsolti vágya!

Krisztián kapta a legtöbb szavazatot a nézőktől, hogy ő már ne legyen ott a Fináléban. Így Gina, Vivi és Soma maradt a végjátékra: "a három kis 22 éves". Zsolti mielőtt Párbajra ment, azt kívánta, hogy ők hárman küzdjenek meg a fődíjért.

Vivi nem tehet róla, hogy tengnek a hormonok

Épphogy csak odabújt az ő kis Som-Somájához a Sufniban éjjel, a fiú azonnal visszautasította és kérte, hogy fejezze be a nyomulást. Vivi másnap reggel Atiéknak méltatlankodott, ám nemigen talált megértő fülekre.

Vivien kortesbeszéde

Ha nem tér vissza Zsolti, benne van a pakliban, hogy szegény Vivi a diliházba köt ki. Megkért minden fiút, lányt, hideget, meleget, hogy szavazzanak az ő villabéli férjére.

Vivi nyert, Zsolti összetört

Négy villalakó indult esélyesként a nyereményre, miszerint kimehet egy Villán kívüli programra, ahol találkozhat egy szerettével. Egy órájuk volt, hogy döntsenek. 83 nap után mindenki remegve várta az eredményt, végül Vivit sorsolták ki. Zsolti úgy érzi, ha valamikor, akkor most lett volna igazán nagy szüksége egy kis találkozásra, pozitív töltetre.

Mit látott Vivi a fotókon?

Vivien felfedezte a technika csodáját: a webkamerába pózolt - hol ruhában, hol ruha nélkül, hol egyedül, hol a fiúkkal. Szépen ki is nyomtatta az utókornak a képeket, és ami feltűnt neki, hogy túl nagy a foga! Amit viszont még szerkesztőként szúrt ki a kamerákon keresztül, hogy Somának bizony bejön Gina.

Vivien és Zsolti a porondon

Tündököltek, akárcsak a gyémántok: Zsolti szinte szárnyalt a szalagos ruhájában a fel-lehimbálózó karikán, Vivien pedig igyekezett nem lemaradni látványban a társától.

A dühöngések és békülések reggele

Borúsan indult a buli utáni reggel: mivel mindenki berágott valakire, a Villa különböző pontjain duzzogtak egymásra a lakók. Vivien a kertben szidta Somát, aki a szobában szintén méltatlankodott a lányokra. Mici pedig Atit vette elő, hogy miért is itatták, amikor tudják nagyon jól, hogy szegény lány nem bírja a piát.

Somát és Dávidot szétszedték a csajok

Amint az alkohol hatni kezdett, a lányok magasabb fokozatra kapcsoltak: Vivien betáncolta magát Dávid nyakába, majd elkapta szívszerelmét, Somát, aki azonban nemigen tudott Vivi ostromával foglalkozni, hiszen éppen Evelinnel évődtek.

A fiúk kitalálták, majd meg is valósították: leitatták Micit

Éppen könnyed bulikára készülődtek a villalakók, amikor Ati kitalálta, hogy addig koccintanak Micivel, amíg a lány "le nem nyuszisodik". Tették mindezt azért, hogy jobban teljen az este, és a lány bár hozta a nyuszis szintet, azért a nagy csattanó elmaradt.

Nem kéne már lánypárbaj

Viviennek és Micinek nagyon nehezen indult a munkás reggel. Mici soha többet nem akar szobalány lenni, Vivinek a takarításból van elege. A sanyarú sorsok elemezgetése közepette azáért arra még jutott energia, hogy a közelgő Kiválasztásról tanakodjanak.

Tivy Vivit dobná ki a Villából

Miután Dina hátbavágta Tivyt, a villalakók dönthettek a lány sorsáról Mindenki egyemberként arra szavazott, hogy ne zárják ki a tűzről pattant társukat. A szavazás után azonban abban is egyetértettek, hogy Dina kissé túllőtt a célon. Tivy ezt meghallotta, és azonnal párbajjal fenyegetőzött Viviennél.

Hol volt, hol nem volt...

Véget ért az iskola, véget ért a tanulás a szülőkkel, megkezdődhetett a készülődés a lefekvéshez. És hogy a kis lurkók igazán szépet álmodjanak, és jól aludjanak, elengedhetetlen volt az esti mesélés. Vivi nem örült, hogy nem kaptak babaágyat: így veszélybe kerülhet a szülők meghitt párkapcsolata.

Kire tippelsz, ki a leghangosabb a Villában?

Igen! Vivi: ha fáj neki mezítláb építőkockára lépni, ha csíp az erős paprika, ha rossz választ ad egy tesztkérdésre. Ha Vivien nézed, nem unatkozol!
 

A levél, amitől mindenki sokkot kapott

Amint megtudták a játékosok, hogy a sorsuk a nézők kezében van, azonnal beleremegtek. Elindult a tanakodás, az egymás vigasztalása, erősítése, és bizony volt olyan (fiú) is, akinél eltört a mécses.

Dávid beáldozná Vivit

"Nehéz, de tuti terv" - így nyilatkozott saját cselszövéséről a Villa jólelkű szépfiúja. Szerinte az lenne mindenki számára a kedvező felállás, ha Vivien begyűjtené a kiválasztó jeleket, és kivinné Párbajra Dinát.

Fókusz 2016-08-26


szerző:
2016.08.26. 18:55
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való