KERESÉS search-close

webkamera

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "webkamera"

Már csak egy feketególya fióka van életben a háromból

Már csak egy feketególya fióka van életben a háromból. A Gemenci erdőben cseperedő madarakat május közepe óta figyelhette bárki webkamerán keresztül, az erdőgazdaság viszont most úgy döntött, megszakítja az adást. Sokan ugyanis nem tudták feldolgozni, hogy az állatok a szemük láttára pusztulnak el.

Márk alkohollal vette rá Alessziát a webkamozásra

Gáborék rájöttek, hogy Alesszia valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt ki a webkamera elé táncolni…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás is tudomást szerzett Dia szexvideójáról

Evelin féltékeny lett Alessziára. Tamás tudomást szerzett Dia szexvideójáról. André küzdött a lelkiismeretével.

Lali rájött, mibe keveredett bele Alesszia

Lali véletlenül rátalált Alesszia webkamera-showjára…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dávid és Alesszia egy pár voltak?

Szofi visszautasította Flóra békeajánlatát. Alesszia a rendőrséghez fordult segítségért. Karesz és Milán az esti bulijukat promózták.

Márk webkamerás vetkőzésre kényszerítette Alessziát

Márk követelni kezdte Alesszia tartozását, a lánynak azonban nem volt pénze…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Indulatok az elpusztult gólyafiókák miatt

Nem mentették a gólyafiókákat, mind az öt madár elpusztult a bekamerázott bogyiszlói gólyafészekben. Az extrém hideg és esős időjárás miatt hűltek ki. A webkamera képét látva többen kérték a fiókamentőket, hogy segítsenek, de a nemzeti park szerintük túl későn adta meg a hozzájárulást a mentéshez. A nemzeti park szerint viszont ilyenek a természet törvényei, ebbe szerintük nem szabad beavatkozni. 

A hóban üzennek Orbánnak Debrecenből

Egymás után rajzolják a hóba Debrecenben a kormányellenes tüntetések jelképét. Az Orbán Viktort becsmérlő felirat először szombaton tűnt fel a városban az egyetem előtt, ez egy webkamera képén is látszott. A közvetítést azonban megszakították. Egy helyi Facebook csoport szerint ez a módszer maradt arra, hogy üzenhessenek a kormányfőnek azok, akik nem értenek egyet vele.

„A nemi szervét mutogatta”


szerző:
2018.05.11. 18:00
„A nemi szervét mutogatta”

Robi egy társkeresőn ismerkedett meg Anettel, majd az első randi után – ahol egy csók is elcsattant - az interneten a nemi szervét mutogatta a lánynak. Anettet viszont nem igazán sikerült ezzel levennie a lábáról…

Így keltek ki a kisgólyák

Fehér pihetollakkal kelt ki az első feketególya Gemencben, amit webkamera is rögzített. Nem tévedés: a feketególyák sötét tolla csak kamaszkorukban fejlődik ki.

Rakéta okozta a fényjelenséget

Különös fényjelenséget vett fel több webkamera is, kedd hajnalban Magyarországon, írta meg az Index és az Időkép.hu. Az általunk megkérdezett csillagász szerint nem természeti jelenségről van szó, hanem egy ballisztikus rakéta okozta a különös fényhatásról.

Az apa az Anikó Show-ban szembesült lánya titkos munkájával

Gabi táncosként tevékenykedett, de egy idő után „egyre jobban kibővült a repertoárja”, így jelenleg webkamerán szórakoztatja az éppen odaklikkelő férfinézőket, akik kiéhezve lesik az erotikus táncot lejtő Gabit. Bár a lány családjában mindenki tisztában van Gabi foglalkozásával, édesapja ezidáig nem tudott róla…

Hónapok telnek el, mire fölszáll

Csipog, ha éhes, esetlenül mozog, szárnyait csak hónapok múlva fogja használni. Kikelt a tojásból a Duna-Dráva Nemzeti Park réti sas fiókája abban a fészekben, amit hónapokkal ezelőtt bekameráztak. A tojó és a hím felváltva vigyáz rá. Megnézni csak a webkamerán lehet, a fészek ugyanis titkos helyen van.

Tojást rakott a réti sas

Lerakta első tojását a paksi réti sas. A szülők szélben, esőben, szinte éjjel-nappal a fészekben ülnek, hogy vigyázzanak a tojásra. A család mindennapjait élőben, az interneten is nyomon lehet követni egy webkamera segítségével. A Duna-Dráva Nemzeti Park természetőre szerint érdemes figyelemmel követni a közvetítést, a következő két napban ugyanis újabb tojás érkezhet a fészekbe.

Így próbálták feltörni Gálvölgyi János telefonját?

Beépített webkamera okozott kellemetlen pillanatokat egy párnak, akik még csak nem is sejtették, hogy mit tettek velük. A téma kapcsán Para beavatta Gálvölgyi Jánost a modern eszközök rejtelmeibe...

Heti cuki: ezért a két madárért megy hétvégén mindenki Darányba

Lala és Szederke a darányi általános iskola kéményén élnek, de a kihelyezett webkamerák segítségével a fél világ nyomon követi a sorsukat. Az RTL Klubot büszkeséggel tölti el, hogy egy kicsit mi is a részesei voltunk az útnak, melynek végén a gólyák valódi celebekké váltak.

Csaknem 17 ezer kilométert repült

Korábbi teljesítményeit felülmúlva, új távolsági rekordot állított fel egy szlovákiai sas. Madárbarátok, madárkutatók, amatőrök és profik az interneten figyelhették Anicska afrikai útját, majd mostani, tavaszi visszatérését, több ezer kilométeres utat, a madár hátára erősített webkamera segítségével.

RENDKÍVÜLI: Mozambikból Szlovákiába repült

A tátrai tél elől az afrikai Mozambik melegébe távozott egy saslány, majd tavasszal visszatért. Csaknem 17 ezer kilométert tett meg, természetesen hosszabb, rövidebb pihenőkkel. Útközben találkozott Anicska más sasokkal, köztük lehetséges partnerével, Arnolddal, aki azzal szerzett rangot magának, hogy megszabadította a saslány fészkét a betolakodó nyestektől.

Fókusz 14-03-27


szerző:
2014.03.27. 18:30
Fókusz 14-03-27

Fókusz: Botrányos átverés - A saját férje lopta meg az asszonyt, azt hazudta ő fizeti a csekkeket, még a nászutat is elcsalta. Tandíjat szexért? - Fiatalok, akik a tanulmányaikat fedezik a szexmunkával, lelepleztük a szolgáltatót. Túl minden határon? - Nincs elég fellépésük, Dopeman és öccse elhagyja az országot. A repper pincérkedni fog, ha nem talál más munkát.

Webkamerán keresztül teljesítik a férfiak kívánságait

Fiatalok, szépek és egyetemre, vagy éppen főiskolára járnak, amit saját maguknak kell finanszírozniuk. De vajon mi a közös ezekben a lányokban? Az, hogy pénzre van szükségük. A kérdés csak az, hogy milyen utat választanak a megszerzéséhez.

Webkamerába vallott szerelmet Jim Carrey

Jim Carrey szerelmet vallott Emma Stone-nak. A nálunk szinte még ismeretlen 22 éves színésznőt már most sokan igazi szexszimbólumnak tartják – a gumiarcú szupersztár egészen biztosan.

Meztelen fotóval zsarolta virtuális partnerét

A megzsarolt a rendőrséghez fordult, és a kisvárdai kapitányság munkatársai a pénz átadásakor tetten érték a gyanúsítottat.

Webkamera buktatta le a biciklitolvajt

Webkamera buktatott le egy biciklitolvajt Makón. A férfi kihallgatásakor elmondta, hogy eddig 13 biciklit lopott el a városból.

Apró fiókákkal bővült a luxusfészek

Kikeltek tojásaikból a darányi gólya-valóságshow főszereplőinek, azaz Chuck és Ludmilla kicsinyei.

Látta, ahogy rárontanak kedvesére

Egy kínai fiatalember szemtanúja volt, hogy megtámadják barátnőjét.

Megfojtotta terhes feleségét


szerző:
2011.04.06. 12:01
Megfojtotta terhes feleségét

Saját apja jelentett fel egy 21 éves román férfit, miután értesült róla, hogy fia megölte állapotos feleségét.

Ádáz küzdelem a webkamerás luxusfészekért

Harcolnak a gólyák Darányban. Egy fiatal madár ugyanis szeretné megszerezni a fészküket, de a sztárgólyák nem hagyják magukat.

Webkamerák figyelik a Dunát


szerző:
2011.02.06. 16:15
Webkamerák figyelik a Dunát

Előbb tudják értesíteni a Duna és a Dráva mellett élőket az esetleges árhullámról vagy jégzajlásról a szakemberek.

Fél Kettő 10-07-29


szerző:
2010.07.29. 14:30
Fél Kettő 10-07-29

Fél kettő: Kinél, mennyi idő után és főleg mit vihetnek el a végrehajtók? Ismeretlenek akár saját webkameránkhoz is hozzáférhetnek és követhetik mindennapjainkat. Sokat elárul a gyermek személyiségéről, hogy milyen színeket és formákat használ.

Megérkeztek Darányba a webgólyák

Mostantól újraindul a gólya-valóságshow az interneten.

Kukkantson be a pandacsalád életébe!

A San Diego-i állatkert 6 hetes pandájának életét az interneten is nyomon követhetik.

Milliók nézik a netes sztárgólyákat

A madarak a helyi iskola kéményének tetején laknak, ahová egy webkamerát is felszereltek.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való