KERESÉS search-close

youtuber

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "youtuber"

Ha január, akkor Veganuár!


szerző:
2018.01.18. 09:12
Ha január, akkor Veganuár!

Egyre több vegánul táplálkozó ember van. De, aki életmódot akar váltani, és ki akarja próbálni, hogy milyen vegánul élni, ő hogyan kezdjen bele? Sok buktatója van, ám a Veganuár kihívás segítséget nyújthat az érdeklődőknek. A témával kapcsolatban Németh-Hindi Fatima, életmód vlogger volt Miki és Tibi vendége.

Story Extra 2017-11-30


szerző:
2017.11.30. 15:40
Zsolt meg sem áll az Oscar-díjig?

Krisztián torkig van barátja, Zsolt videóival, aki az egyik haverjával szokott kisfilmeket készíteni a youtube-ra. Krisztián nagyon bugyutának tartja a videókat, és nem is érti, hogyan lehet ekkora nézettsége az alkotásoknak.  A férfi rá szeretné venni a barátját, hogy álljon le hobbijával, vagy ha nem, legalább emelje komolyabb szintre a műveket…

Hadba szálltak a youtuber-lányok

Merci és Betti több ezres rajongótáborral büszkélkedhetnek a YouTube-on, de a hirtelen jött siker eltiporta a barátságukat. A lányok videókon keresztül üzengettek egymásnak, amiben lejáratták a másikat, de Merci, megbánva bűnét, most bocsánatot szeretne kérni barátnőjétől.

Idén először 360 fokban, online közvetítéssel jön a Comet

A 2016-os Comet számos pontján megújult, ennek része az is, hogy idén a díjátadó gálát teljes egészében online közvetítik. A comet2016.hu oldalon az élő és 360 fokos stream mellett számos extra tartalmat is találhatnak a díjátadó alatt, ezekről a fiatal youtuber generáció ismert arcai, FollowAnna, Csecse Attila, GoodLike és Vitó Zsombor gondoskodnak majd.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való