KERESÉS search-close

zöld kendő

41 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zöld kendő"

Vajon létezik a zöld kendő átka?

Az idei évadban mindig az tért vissza győztesen a Villába, akit a kiválasztott villalakó Párbajra hívott, tehát aki kék kendőt viselt. Vajon véletlen, vagy valami átok ül a kendőn?

Mici kapta a zöld kendőt

Rendhagyó módon; már az adás elején megtartották a Kiválasztást. A villalakók a tábla elé álltak és egymás szemébe mondták, kivel nem szeretnének tovább együtt élni. Zsolti minden percet kihasználva, hosszasan ecsetelte, hogy miért nem bírja már elviselni a nyuszilányt. Mici meg sem lepődött, ő hasonlóképpen érez a fiú iránt. Sokáig fej fej mellett haladtak a szavazatokat illetően, végül Soma kiválasztójelével Mici köthette fel magára a zöld kendőt, vagyis ő már biztosan párbajozik.

Tivyt küldik Párbajra a villalakók

Tivy azzal a feltétellel folytatta a játékot, ha legalább négy jelet kap a Kiválasztáson. Jobban is sikerült, mint gondolta: barátságból Vivi, Zsolti és Dávid tett rá jelet. Ati, Gina és Krisztián viszont már inkább azért, mert nem szeretne vele együtt élni.

Dina lett a kiválasztott

A ValóVilág powered by Big Brother 2. Kiválásztása nem várt jeleket hozott. Zsolti pédául az alapján döntött, hogy erősítse társát. Ám a többség az elmúlt napok sérelmei alapján választott. Dina 4 jelet kapott, így ő már biztosan ott lesz a Párbajon.

Vivit csontjáig sértette Tivy

Elérkezett a Kiválasztás napja. A villalakók napok óta szervezkedtek, gondolkodtak, ki az, aki a legjobban megérdemelné, hogy párbajozzon. Vivi nagyon sérelmezte, ahogy Tivy beszélt vele, Krisztián pedig Micire sértődött meg.

Cintia zöld kendővel pecsételte meg a sorsát

Fördős Zé utoljára érkezett négyszemközti beszélgetésre a Farmra. Ezúttal Cintiát hívta ki magával a pajtába, akinek konkrét és határozott elképzelései voltak az utolsó Párbaj alakulásáról.

Fördős Zé Attila kezébe adta a döntést

Eljött a 10. Kihívás ideje, amit szokás szerint a műsorvezető látogatása előzött meg. Attila határozott ítéletethirdetése nem volt meglepő, mégis kíméletlenül érte zöld kendős ellenfelét.

Meglepetés! Őt hívta ki párbajozni Attila

A játék hamarosan véget ér, ezért mostanra jócskán felgyorsultak az események. Még alig ócsúdtak fel a farmerek a legutóbbi Párbajból, máris itt a következő. Nádai Anikó átadta a zöld kendőt a kihivó félnek, hogy azzal jelölje meg ellenfelét.

Fördős Zé is Attila átverésének áldozata lett?

A műsorvezető ismét megérkezett a biztos párbajozóhoz, hogy megbeszéljék a piros kendős játékos terveit. Fördős Zé azon gondolkodott, vajon Attila csak egy nagy átverésre készül? Kiderült...

Sanya nem egyezett bele a Párbajba


szerző:
2016.05.14. 21:30
Sanya nem egyezett bele a Párbajba

A napokban üzenetet kapott Attila egy álomfejtőn keresztül, állítólag elhunyt édesapjának szellemétől. A tanács egy szövetség szétbombázásáról szólt, amit a farmer meg is fogadott, de a jó viszony megőrzése érdekében engedélyt kért - hiába...

Megvan, hogy kivel párbajozik Attila?


szerző:
2016.05.12. 19:55
Megvan, hogy kivel párbajozik Attila?

Attila édesapja üzenetét fejtegeti, ami szerinte arról árulkodik, hogy kivel kellene összecsapnia a hétvégén ahhoz, hogy ő lehessen a Farm győztese!

Fördős Zé kifaggatta Attilát


szerző:
2016.05.07. 21:35
Fördős Zé kifaggatta Attilát

Ahogy az lenni szokott, a Párbaj előtt a műsorvezető adja át a zöld kendőt a biztos versenyzőnek, hogy megtörténhessen a Kihívás. Mielőtt Attila is átesett volna a rituálén, Zé faggatta a potenciális jelöltekről.

"Rakd oda magad, mert...!"


szerző:
2016.05.07. 21:35

A Kihívás után a zöld kendős versenyzőben nyilvánvalóan vegyes érzelmek dúltak. De barátnője ott volt, hogy támogassa és bíztass a nagy megmérettetés előtt.

Heni bevállalta Sanyát?


szerző:
2016.04.22. 19:55
Heni bevállalta Sanyát?

Anikóval folytatott hosszas tanácskozása után visszatért a farmerekhez a biztos párbajozó. Nem is köntőrfalazott, így a zöld kendő villámgyorsan került fel a kihívott fél csuklójára.

Felkerült a zöld kendő is! - Jöhet a Párbaj...

A hosszas beszélgetés és gondolkodás meghozta a gyümölcsét. Az egykori Farm Fitnessből visszatérve, a piros kendős párbajozó villámgyorsan kötötte fel ellenfelére a zöld kiegészítőt.

Heni nem bírja elviselni kihívottját?

Egy ideje már kölcsönös az ellenszenv a két fél között. Ennek megoldására mi lehetne jobb, mint egy jó kis Párbaj? Mindketten magabiztosak, de hamarosan kiderül, hogy ki lesz a jobb!

Mielőtt bejelentette volna, Sanya Zének vallott a döntéséről

Mielőtt Sanya a társaival is megosztotta volna döntését, Zével beszélgetettt egyet. A miértek és a többiek lehetséges negatív véleménye is szóba került, és persze a végén a zöld kendő is.

Nőt visz párbajozni Dani


szerző:
2016.03.25. 19:50
Nőt visz párbajozni Dani

Kiderült, kivel párbajozik holnap Dani. A srácnak három jelöltje volt, de végül az egyik nőre kötötte fel a zöld kendőt.

Dani ma megkapja a zöld kendőt Zétől

De vajon kire fogja felkötni? Ma este kiderül, kit visz ki párbajozni!

Dani ma megkapja a zöld kendőt Zétől, de vajon kire fogja felkötni?

Tegnap Sándor Daninak adta a kiválasztottságot jelentő piros keszkenőt, ma este viszont újabb Farmer ruhatára egészül ki egy zöld kendővel, és ő lesz Dani párbajellenfele. A mai adásból kiderül, kik lesznek a Farm első párbajának résztvevői!

Robint eltalálta Ámor nyila

„Anett annyira eszméletlenül jól csókol, annyira mézédes és puha a szája” - vallja az újdonsült szerelmes fiú, aki állítása szerint átélte egyik legszebb pillanatát a Villában. A csókolózást a többiek az ajtó mögött figyelték, fülelték. És végre olyan is történt, amire már hosszú hetek óta nem, vagy csak alig volt példa: jóízűeket nevettek magukon, egymáson.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-18

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Attila a Kihívás előtt még egyszer utoljára lehetőséget kapott, hogy kifaggassa a lehetséges jelöltjeit. Seherezádéhoz pedig két bombanő érkezett.

ValóVilág 5 - Kihívás 12-02-17

ValóVilág 5 - Kihívás: Attila mellett senki sem volt biztonságban az utolsó napokban. Seri megbántotta a jelrakással, Csaba régóta az ellenfele, Vera viszont olyan balhékat generált körülötte az elmúlt napokban, hogy az egész Villa zengett.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-02-15

Valóvilág5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Vera könnyek közt ajándékozta meg Attilát. Bár az Összeférhetetlent megdöbbentette a gesztus, ő is Verának készített ajándékot a szerelem napjára. Stand-uposok érkeztek a Villába, a lakók is kipróbálták magukat humoristaként. Majd ismét Kiválasztás volt, még a védett Fecó sem maradhatott nyugodt, mert tudta, egyenlőség esetén ő küld valakit párbajozni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Vera annyira rosszul érezte magát Kingával és Attilával, hogy teljesen kirekesztette magát a Hotel Villa Völgy nyújtotta mesés lehetőségekből.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-13

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A két Párbajozó megnyitotta toborzó irodáját, elmondták, hogy miért álljanak mellé a Villalakók. Attila szerint Kinga leleplezte magát. Királylányos búcsú buliján úgy osztotta le a szerepeket, ahogy valójában érez Villatársai iránt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 12-01-08

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: A Duett Döntő indította az adást, a párosokat nem zavarta meg a hangjegyekkel való küzdelem, minden energiájukat beleadták a produkciókba. Attila nagy sikerű előadásukat követően élő adásban hívta randira a könnyeivel küszködő Muri Enikőt. Majd máris kezdődött a Kiválasztás. Szoros lett a végeredmény.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-12-29

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Egy újabb eseménydús napot tudhatnak a hátuk mögött a Villalakók, Kinga pedig nyugodtan hajthatja álomra a fejét, mert ismét kibékült Attilával és Csabával.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 11-12-23

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Attila és Vera ugyanannyi jelet kapott a Kiválasztáson, hogy ki menjen Párbajra arról Kingának kellett döntenie.

ValóVilág 5 - Kihívás 11-12-14

ValóVilág 5 - Kihívás: Csaba tudatosan készül második Párbajára. Lilunak a riportszobában elmondta, szerinte, ha Vera nem lenne védett, akkor is ő lenne a Kiválasztott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 11-12-04

ValóVilág5 Összefoglaló és Párbaj: Eddigi legizgalmasabb Párbajon küzdött meg Annamari és Vera. A Villalakóknak még egy hetük van rá, hogy felkészüljenek a bokszmeccsekre. Attilát láthatóan megváltoztatta a büntetés, Péter saját kardjába dőlt.

ValóVilág5 - Kihívás 11-11-30

ValóVilág5 Kihívás: Vera beszédéből kiderült, hogy meg sem fordult a fejében Veronikát kihívni, míg el nem kezdte védeni Attila és Péter. Ez azonban csak még jobban felhergelte az Érzékeny lelkűt, a két taktikus is bekerült a kalapba.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-30

ValóVilág5: A bokszedzések érzelmi viharokat is kavartak, az egy tányérból evés pedig csak tovább korbácsolta az indulatokat. Dr. Eszter rendelt és próbálta békíteni az ellenségeket vagy a vitában álló barátokat.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-28

ValóVilág5 Összefoglaló: Annamari és Csaba elhagyták a villát. Mindezalatt Vera tanácsokat, Seherezádé és Veronika pedig meglepetést kapott.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás 11-11-27

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Kiválasztás: Véget ért az iskolahét: a vizsgák után az évzáró bálon lazítottak a villalakók. Majd Lilu szólította őket a kiválasztó táblához és kiderült, hogy kivel nem szeretnének tovább együtt élni.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-19

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Veronika az előző esti randi után rendkívül másnaposan ébredt. De a többi pár között is vibrált valami ellentét. Úgyhogy a tanároknak minden eddiginél nehezebb dolguk volt.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-14

ValóVilág5 - Összefoglaló: Elkezdődött a Villa egész hetes táncversenye, párok jöttek össze és távolodtak el egymástól!

ValóVilág 5 - Összefoglaló 11-11-04

ValóVilág 5 - Összefoglaló: A kubai csődörnek nem egyszerű visszaférkőzni Veronika bizalmába a titoklevél után. Visszatérését követően Eszterrel is szembe kellett néznie Cristofelnek.

ValóVilág - Kihívás 11-04-27

ValóVilág - Kihívás: Anikó szerint úgy méltó, ha kettejük párbaja most és nem a fináléban zajlik le, ezért Évának adta a zöld kendőt.

ValóVilág - Összefoglaló 11-04-25

ValóVilág - Összefoglaló: Taktikai lépések, könnyes búcsúk és csalódások jellemezték a tegnapi napot a Villában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való