KERESÉS search-close

zaklatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zaklatás"

EMMI: Nem történt zaklatás az Operettszínházban

Nem történt zaklatás az Operettszínházban, ezt állapította meg az Emberi Erőforrások Minisztériumának vizsgálata. Júniusban állt a nyilvánosság elé több áldozat is, akik azt állították, az azóta távozott ügyvezető igazgató, Kriza Zsigmond többször zaklatta, megalázta őket. Az áldozatok jogi képviselője szerint a vizsgálatban az Operettszínház főigazgatójának felelősségét maga a főigazgató vizsgálta, az áldozatokat pedig senki nem kérdezte meg.

 

Egy kétségbeesett lány segélykiáltásai: 6 éve zaklatja egy férfi

Egy kétségbeesett lány segélykiáltásai. Amiket hat éve nem hall meg senki. Alig huszonhét éves, de hat éve félelemben és állandó szorongásban él. Zaklatják. Addig amíg valaki a saját bőrén nem tapasztalja, fogalma sincsen, hogy mit is jelent a zaklatás kifejezés. A fiatal nő Lengyel Fiorella. Kálváriája munkahelyén kezdődött. Egy kávézóban dolgozott. Zaklatója, ide járt be napi szinten.

Hónapokon át molesztálhatta unokatestvére gyerekeit

Hónapokon át molesztálhatta unokatestvére gyerekeit egy Ausztriában élő magyar férfi. A rendőrök most fogták el. Információink szerint rendszeresen zaklatta az 5 és 14 éves kisfiúkat, amikor hazalátogatott Magyarországra. Egyikükről meztelen fotókat is készített, amiket megosztott az interneten, így bukott le.

Exkluzív interjú a két egykori operettszínházi dolgozóval a munkahelyi zaklatásokról

Folyamatos zaklatásokról és megaláztatásokról mesélt több egykori operettszínházi dolgozó is. A Fókusznak exkluzív interjút adott az a két lány, akik csak álnéven mertek nyilatkozni, pedig tanúk és több bizonyíték is alátámasztja, hogy milyen megaláztatásokon mentek keresztül az intézményben.

Zaklatás miatt indult a vizsgálat

Vizsgálatot indít zaklatás miatt az Operettszínházban az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Azután, hogy az Indexnek két korábbi munkatárs is arról beszélt, a korábbi ügyvezető igazgató, Kriza Zsigmond szexuális utalásokat is téve, megalázó módon beszélt az ott dolgozókkal. A főigazgató, Kiss-B Attila a Hír Tv-nek tegnap beismerte, Kriza Zsigmond azután távozott, hogy idézem: "rávetült a gyanú".

„Pokol volt bejárni. Tudom, mi az, ami egy színházban belefér, és mi nem”

Hat éve az első zaklatási botrány után alakult a Biztonságos Terek nevű projekt. Azért, hogy a színházi és nem színházi közegben zaklatást elszenvedőket segítse. Koordinátorukat az Operettszínház két dolgozója kereste meg, aki ezután még márciusban írásban jelezte az Operettszínház fenntartójának, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, hogy indítson vizsgálatot hatalommal való visszaélés, zaklatási ügyben.

Az elvakult rajongók miatt költöznie kellett Opitz Barbinak

A 2016-os X-Faktor győztesének, Opitz Barbinak az elvakult rajongók miatt költöznie kellett, mert az otthonuknál is zaklatták. Nem csak hangjáért, de hatalmas, szőke hajkoronájáért is sokan odáig vannak.

Vádemelés a lövöldöző ellen

Hónapokig zaklatta egykori élettársát a férfi, mielőtt megpróbálta agyonlőni. Ezt is tartalmazza a vádirat, amely egy tavalyi kecskeméti emberölési kísérlet ügyében készült. Eszerint a 75 éves támadó előre kitervelte, hogy megöli a volt párját. A folyamatos zaklatás miatt a nő testőrt is fogadott, végül ő akadályozta meg a gyilkosságot.

BEZÁRTSÁG: így kerüljük el a családon belüli feszültséget

Tusor Lilla klinikai szakpszichológus szerint minden családnak vannak módszerei a feszültég kezelésére, amiket a koronavírus-helyzet által kialakult bezártságban tudatosan kéne használni.

Sztárok állnak ki a kisfiú mellet, akit osztálytársai zaklattak

Megrázó videót tett fel az internetre egy ausztrál nő 9 éves törpe fiáról. A kisfiú a felvételen sír, és azt mondja, hogy meg akar halni, mert osztálytársai zaklatják és verik. A videó hatására olyan sztárok álltak ki a fiú mellett, mint Hugh Jackman és Mark Hamill.

Macaulay Culkin elképzelhetetlennek tartja, hogy Michael Jackson bárkit is molesztált volna

Egy évvel ezelőtt óriási botrányt kavart a Michael Jackson gyermekmolesztálási ügyeiről megjelent dokumentumfilm, a Leaving Neverland. Ebben Wade Robson és Jimmy Safechuck is azt állítja: a popsztár gyermekkorukban évekig zaklatta őket. De voltak olyanok is, akik megkérdőjelezték a két férfi szavait. Macaulay Culkin a napokban egy magazinnak adott interjút, ahol azt mesélte, elképzelhetetlennek tartja, hogy Michael Jackson bárkit is molesztált volna.

PÁSZTOR ANNA: Ne csináld!


szerző:
2020.01.27. 18:44
PÁSZTOR ANNA: Ne csináld!

Pásztor Anna talán még sosem volt annyira nyers és lángolóan őszinte, érző és igaz, mint most. Az Anna and the Barbies énekesnője mögött hosszú és zavaros hónapok állnak, traumatikus élményét pedig a közönség elé tárta: zaklatójáról írt egy dalt. Azt mesélte, amikor először énekelte el a számot közönség előtt annyira izgult, hogy a mikrofonba kapaszkodott. A fogadtatás pedig egészen elképesztő volt.

Szexuális erőszakkal gyanúsítanak egy 25 éves győri fiatalt

Letartóztattak egy 25 éves győri fiatalt, aki a gyanú szerint rávett egy 11 éves kislányt, hogy félmeztelen képeket készítsen magáról, majd ezekkel a fotókkal zsarolta. A rendőrök azután fogták el, hogy 3 napja a gyerek apja az RTL Híradónak arról panaszkodott, hónapokig semmit sem tettek a nyomozók. A lány apja a történtek után azonnal, már tavaly nyáron feljelentést tett. Levelet írt az országos rendőrfőkapitánynak is, aki a késlekedés miatt vizsgálatot rendelt el.

Tekla könnyek közt vallotta be Máténak, hogy üzleti partnere zaklatja őt

Tekla beismerte Máténak, hogy Félix többször is zaklatta őt… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Anasztáz Evelinnek: „Egyszersmind leszámolok a prolikkal!”

Tekla kellemetlen helyzetbe került. Evelin és Alesszia próbáltak egyezségre jutni Anasztázzal. Rozina megdöbbentő bejelentéssel állt Bence elé.

Gréczy Zsolt magát tartja áldozatnak

Intim helyzetben készült fényképeket küldött el több magyarországi szerkesztőségnek egy ismeretlen a DK frakciószóvivőjéről, Gréczy Zsoltról. A fotókat küldő ismeretlen azt állítja magáról, hogy őt Gréczy Zsolt évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta. A politikus Híradónknak azt mondta, hogy ebből egy szó sem igaz és magát tartja áldozatnak, ezért bírósághoz fordul.

GRÉCZY: Ezek a képek a magánélet részét képezik, nem tartoznak a nyilvánosságra

Intim helyzetben készült fényképeket küldött el több magyarországi szerkesztőségnek egy ismeretlen a DK frakciószóvivőjéről, Gréczy Zsoltról. A fotókat küldő ismeretlen azt állítja magáról, hogy őt Gréczy Zsolt évekkel ezelőtt szexuálisan zaklatta. A politikus Híradónknak azt mondta, hogy ebből egy szó sem igaz.

„Nem történt bűncselekmény a katonai iskolában”

Nem történt bűncselekmény a debreceni katonai középiskolában - ezzel zárta le a nyomozást a Hajdú-Bihar megyei rendőrség, tudta meg a hvg.hu. Idén nyáron írtak arról, hogy még tavasszal egy kilencedikes fiút zaklathatott egy társa az intézményben. Az üggyel a honvédelmi Bizottság is foglalkozott. A nyomozás részleteiről azonban sem a Honvédelmi minisztérium, sem a rendőrség nem közölt részleteket.

Az egyházon belüli zaklatás már nem pápai titok

Az egyházon belüli zaklatás már nem pápai titok. Erről döntött a katolikus egyházfő.

Bori videóban figyelmeztette a nőket, hogy kerüljék el Dávidot és a DJ Sport fitneszt

Bori elkészítette a válaszvideót Dávid mentegetőzésére…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali hazatért Ciprusról!

Roland és Bori megtalálták Dávid videóját. Lali hazatért. Orsinak rossz napja volt.

Dávid videóban vallott a zaklatási ügyéről

Dávid videót tett közzé, hogy elmondja az ő oldalát a zaklatási ügyről…

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Harwey Weinstein egyezséget kötött

Amerikai sajtóértesülések szerint 25 millió dollárt kaphatnak azok a nők, akik zaklatással vádolják az egykori hollywoodi filmes producert, Harvey Weinsteint. Az átszámolva csaknem 7 és fél milliárd forintos összegen körülbelül harmincan: színésznők, illetve Weinstein egykori alkalmazottjai osztoznak. Az egyezség része, hogy a filmesnek nem kell bűnösnek vallania magát, és a pénzt sem saját zsebéből fizetné.

12 éves fiút zaklathatott a 70 éves férfi

Első fokon 10 év fegyházbüntetést kapott az a mindszenti férfi, akit az ügyészség szexuális erőszakkal vádol. A 70 éves férfi ügye két éve kezdődött, akkor egy 12 éves fiú azt állította, hogy az idős embernél dolgozott és munka közben fogdosta a fenekét és a combját, majd közös, meztelen tusolásra biztatta. A férfi ügyét a gyerek védelmében zárt ülésen tárgyalta a bíróság. Úgy tudjuk a férfi ártatlannak vallotta magát, ezért az ítélet nem jogerős.

Dávid megpróbálta ráerőszakolni magát Borira

Dávid félreértette Borit, és megpróbált erőszakosan kikezdeni a lánnyal… Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Azonnal utánajárt a zaklatásnak Máté Gábor

Azonnal utánajárt a zaklatásnak- ezt mondta a Katona József színház igazgatója szerdán Gothár Péter ügyéről a 24.hu-nak. Máté Gábor kijelentette azt is, bár 41 éve ismeri a rendezőt, nem hallott arról, hogy korábban bárkit zaklatott volna. A Színművészeti Egyetem is vizsgálatot rendelt el, mert náluk is tanít Gothár Péter.

Nem játsszák többet Gothár darabját

A Katona József Színház levette műsoráról Gothár Péter egyik darabját. A Kossuth-díjas rendező csütörtökön nyilvánosan beismerte, hogy ő az, akivel a színház szerződést bontott zaklatás miatt. A színház közleményében több esetet említ, Gothár Péter csak egyről beszél. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy tett-e bárki feljelentést az ügyben.

 

Zaklatási botrány a Katona József Színházban

Újabb színházi szexuális zaklatási botrány - ezúttal a budapesti Katona József Színházban. Az intézmény közleményt adott ki, ebben jelentették be, hogy elküldték egyik munkatársukat, aki mától az épületbe sem léphet be. Az érintett dolgozót nem nevezik meg, de szerintük egy külső szakértőkből álló bizottság megállapította a zaklatást.

Liftben molesztálta a lányokat

Liftekben és lépcsőházakban molesztált fiatal lányokat egy szatír Debrecenben a rendőrök gyanúja szerint. Úgy tudjuk, mutogatta magát, kéjelgően beszélt a lányokhoz, de az egyiket megütötte. Csütörtökön fogták el, tíz szeméremsértéssel gyanúsítják. Az általunk megkérdezett pszichológus azt mondja, ez a fajta zaklatás könnyen függőséggé válhat.

Jennifer Anistont is zaklatta Harvey Weinstein, de nem a hagyományos értelemben

Jennifer Aniston a napokban szólalt fel a MeToo botrány kapcsán. A Varietynek adott interjújában elmesélte, hogy őt is zaklatta Harvey Weinstein, de nem a hagyományos értelemben. 2005-ben dolgozott együtt az Oscar-díjas producerrel, de a színésznő szerint Weinstein túl jól ismerte őt ahhoz, hogy bepróbálkozzon nála. Az akaratát azért megpróbálta ráerőszakolni, akár az öltözködést illetően, akár abban, hogy mellette foglalhasson helyet egy asztalnál.

Az exem állandóan zaklat, nem bírom már!

Saci egy hónapig volt együtt Katával, azonban nem működött a dolog. Sacinak elege lett az állandó féltékenykedésből, ezért véget vetett a kapcsolatnak. Kata azonban ezt nem fogja fel. A teljes adásból kiderül, kibékülnek-e!

Egyre több hírességet zaklatnak a neten, de mit tehetnek ellene?

Egyre gyakrabban hallani a sajtóban és a közösségi médiában olyan magyar hírességekről, akik arra panaszkodnak, hogy rajongójuk átlépett egy határt. És a túlzott szeretet vagy irigység miatt veszélyezteti az életüket. De hogyan lehet védekezni a kéretlen levelek és zaklatók ellen?

Bosszúból gyújtotta fel a házat

Kidobta a nő, ezért rágyújtotta a házat – ezt mondta a nyomozóknak az a pécsi férfi, akit közveszély okozásával vádolt meg az ügyészség a napokban. A támadó tavaly nyáron benzint locsolt szét egy társasház lépcsőházában, és meggyújtotta. Csak azért nem történt tragédia, mert a lakók időben észrevették a lángokat. Az asszony Híradónknak azt mondta, soha nem volt kapcsolata a férfival, aki hónapokig zaklatta őt, és rettegésben tartja az egész környéket.

SÚLYOS VÁDAK: „Alaptalanul vádolt meg az élettársam”

A 39 éves apa nyilatkozott, de kérésére az arcát nem mutatjuk. Ő az, aki a rendőrség szerint molesztálta a nevelt lányát és két fiát - egyik gyerek sincs még 12 éves. Azért vállalta az interjút, mert szerinte így tisztázhatja magát.

Lutz megmentette Diát

Lutznak ki kellett mentenie Diát egy kellemetlen és veszélyes helyzetből…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Dia zaklatói ezúttal Zitát vették célba

A lánybanda, aki rászállt Diára ezúttal Zitát vette célba…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsi szakított Andréval

Kirúgták Dia zaklatóit. André beismerte, hogy megcsalta Orsit. Szofi szégyellte magát a Joe-val történtek miatt.

Kenderesit szexuális zaklatással vádolják

Szexuális zaklatás gyanújával vették őrizetbe Kenderesi Tamást Dél-Koreában, a vizes vb helyszínén, később azonban elengedték. Az úszó állítólag egy 18 éves lányt zaklatott éjszaka egy szórakozóhelyen. A dél-koreai rendőrség kihallgatta Kenderesit. A sportoló délután közleményt adott ki, melyben elismeri, hogy hozzáért az egyik táncoslány fenekéhez, de a zaklatás vádját visszautasítja.

VV Krisztián: „Kezd ijesztő lenni, hogy valaki ennyire elmebajos!”

Tóth Andi, Pásztor Anna és Róka Adrienne után most a ValóVilág9 powered by Big Brother ismert játékosát is zaklatják.

Zaklatják VV Krisztiánt!


szerző:
2019.07.19. 19:20
 Zaklatják VV Krisztiánt!

Tóth Andi, Pásztor Anna és Róka Adrienne után most a ValóVilág 9 Powered By Big Brother játékosát is zaklatják. VV Krisztián szerint a 18 éves lány az ő hírneve által szeretne ismertséget szerezni.

Zsolt különös videókkal bombázza Vivient…

A kétségbeesett nő a zaklatójától szeretne megszabadulni, aki nem csak telefonon hívogatja őt… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Szexvideója miatt próbálták megerőszakolni Diát

Bence az utolsó pillanatban mentette meg Diát, amikor a lányt a megpróbálták megerőszakolni a kikerült szexvideója miatt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Mesi és Karesz kibékültek

Szofi kételkedett a döntésében. Dia próbált kemény maradni. Karesz összeveszett Bellával.

Dia durva zaklatás áldozata lett az iskolában

Zita mindenkit Dia ellen fordított az iskolában…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szexvideót szivárogtattak ki Diáról

Szofihoz váratlan ismerős érkezett. Zita bosszút állt Dián. Karesz készült a Bellával közös koncertjére.

Egyre több gyereket ér valamilyen támadás az interneten

Zaklatás, zsarolás, fenyegetés – egyre több gyereket ér valamilyen támadás az interneten, Magyarországon. A csalók általában intim fotókat kérnek a fiataloktól, amikkel aztán visszaélnek, sőt: zsarolják is őket azokkal. Ezért a rendőrök szerint mindig óvatosnak kell lenni. Ha viszont mégis baj történik, a Gyermekmentő Szolgálat honlapján mostantól bárki bejelentést tehet. Az eseteket az ügyészség is vizsgálja majd.

Jocó a pszichiátrián kötött ki, de még most sem adja fel…

A fiú sehogy sem tudta feldolgozni, hogy Pisti nem viszonozta érzelmeit, ám a mai napig zaklatja szerelmét. Vajon meddig üldözi még a srácot? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Ijesztő üzeneteket kapott az X-Faktor egykori felfedezettje zaklatójától

Durva üzeneteket kapott Tóth Andi, az X-Faktor egykori felfedezettje egy középkorú férfitól, aki koncertje után várt rá. Szerencsére a zaklatót sikerült elkerülnie Andinak, aki azóta leszállt a fiatal énekesnőről.

Vasvári Vivient egy pesti szórakozóhelyen zaklatták

Vasvári Vivient zaklatták egy szórakozóhelyen. A luxusfeleség, és férje, Fecsó a múlt héten, egy pesti szórakozóhelyen buliztak, amikor Vivit egy férfi kezdte zaklatni. A fiatal anyuka nem hagyta magát, megrúgta a férfit, aki pedig ezért fellökte őt.

Cuba Gooding Juniort vádolják zaklatással

Újabb sztárt vádolnak zaklatással: ezúttal az Oscar-díjas színészt, Cuba Gooding Juniort jelentette fel egy nő, hogy akarata ellenére fogdosta egy bárban. A rendőrség igen komolyan vette az ügyet, mert amikor a híresség önként megjelent náluk, hogy tisztázza magát, azonnal bilincsbe verték.

Segítség! Fenyeget az exem…


szerző:
2019.06.06. 18:00
Segítség! Fenyeget az exem…

Timi a volt barátjától szeretne megszabadulni, aki a szakításuk óta folyamatosan keresi a lányt. Sőt, a zaklatástól sem retten vissza. Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Noéminek sikerül megmentenie barátnőjét?

A lány sosem látta ilyen rossz lelkiállapotban barátnőjét, hiszen Laura exe a mai napig zaklatja a lányt. Noémi most kérdőre szeretné vonni a fiút: miért nem tudja őt elengedni? Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Internetes zaklató tartja félelemben Róka Adrienne-t

Róka Adrienne kálváriája fél évvel ezelőtt kezdődött, amikor is valaki privát üzenetekkel és telefonhívásokkal kezdte el bombázni. Nem ő az első hazai híresség, akit zaklatnak: Pásztor Anna, énekesnőt és családját hónapokig zaklatta egy férfi, akit végül az egyik koncerten fogtak el a biztonsági őrök. Börtönbe került, ahol öngyilkos lett.

Bálint erőszakoskodni kezdett Flórával

Flóra randira ment a romantikusnak tűnő Bálinttal, aki azonban nagyon megváltozott a találka végére…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali: „Ki fogok költözni az albérletből…”

Szofiék randit szerveztek Flórának. Orsi mérges volt Andréra. Lali az új slágerén dolgozott.

11 éves lányát zaklatta az apa

Megrázó történet!
Fegyházba küldené az ügyészség azt a 42 éves őcsényi férfit, aki a vád szerint saját lányát zaklatta évekig. Hetente többször is szexuális együttlétre kényszerítette a 11 éves lányát, máskor pornográf képek készítésére kérte. Megfenyegette a gyereket, aki ezért nem beszélt senkinek az erőszakról. A bátyja vette észre a telefonján az apjuktól érkezett üzeneteket, a kislány csak ezután mondta el, hogy mi történt.

Győztes meccs után csókolta szájon a riporternőt a bokszoló

Szájon csókolt egy riporternőt interjú közben, ezért felfüggesztették Kubrat Pulev bolgár ökölvívó engedélyét Kaliforniában. Egy győztes meccs után engedte el magát a sportoló. A riporternő később azt mondta, hogy a riport után a bokszoló meg is fogdosta. Emiatt Pulev felelősségre vonását követelte.

Az iskolai zaklatás a tanulásra is kihat

A tanulmányi eredményre is kihat, ha a tanulók kipécézik és bántják az osztálytársukat. Ez derül ki a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpontjának legfrissebb kutatásából. A szakemberek évek óta végeznek felmérést általános és középiskola osztályokban, ahol a kérdések között szerepel az is, hogy ki az, akit már szóban vagy fizikailag bántottak a társai.

Szofi a gyermekvállalás árán mentheti meg a fodrászatot

Tivadar Szofi segítségét kérte. André tovább provokálta Orsit. Zita visszautasította Diáékat.

Pásztor Annát sokkolta zaklatója öngyilkossága!

Pásztor Anna zaklatója tegnap éjjel a börtönben saját maga döntött úgy, hogy véget vet életének. Vajon mit érezhetett az énekesnő, amikor megtudta a hírt? Megkönnyebbülést vagy valami egészen más? A férfi talán az énekesnőt is képes lett volna megölni, Anna mégis sokkot kapott most a történtek után. A teljes interjú elérhető: ITT!

Bokszmérkőzésre készülnek A Tanárban!

Mit kezdenek a Tanár úr diákjai a gazdag, nagyképű elit iskola csapatával? Becsületbeli ügy a ringben és azon kívül is? A Tanárban felbukkan az az iskolaigazgató, aki visszaélt hatalmával és zaklatta fiatal kolléganőjét. Kinek a szégyene, kinek a titka és ki mit tehet ilyenkor? Ott voltunk a forgatáson elcsattant hatalmas pofonoknál is!

Bocsánatot kért Pásztor Annától zaklatója!

Nem hoztak ítéletet Pásztor Anna zaklatójának ügyében, a vád módosult: zaklatás helyett emberölés előkészülete miatt ítélhetik –akár több éves- börtönbüntetésre a férfit, akit egy koncerten kaptak el, a cipője talpába dugott késsel. Anna a tárgyalás után adott exkluzív interjút a Fókusz stábjának! A zaklatási-ügyről még többet megtudhatsz ITT!

PÁSZTOR ANNA: Elárulta, kik védik meg zaklatójától!

Pásztor Anna zaklatási ügye óta a zenekar többé már nem sminkesre, hanem biztonsági őrre költ, de ha kell, akkor Anna gyermekeinek apja is mindent bevet az énekesnő védelmének érdekében. Pásztor Anna arról is őszintén mesélt stábunknak, hogy valaha képes lesz-e megbocsájtani a késeléssel fenyegetőző őrült rajongónak! A teljes riport ITT nézhető vissza!

Így lehet biztonságos a netezés

Internetes zaklatás, megalázó videók, pornográf tartalmak és internetes csalók. A legtöbb 10-12 éves gyerek ilyen veszélyekkel is találkozik, amikor használni kezdi az internetet. Február 5-én a biztonságos internethasználat világnapján a szakértők arról beszéltek, hogy a szülőknek és a tanároknak érdemes figyelmeztetniük a gyerekeket, például arra, hogy a személyes adataik megadására nem kötelezheti őket egyik oldal sem.
A szakértők még több jótanáccsal látják el, ha ide kattint.

„Ma már a fiatalok életében minden köthető az internethasználathoz”

Erőszakos tartalmak, adathalász oldalak. Sok fiatalnak ezek a fogalmak teljesen ismeretlenek. Kedden, a biztonságos internethasználat napján többek között arról beszéltek a szakemberek, hogy hogyan segíthetnek ezek megértésében a szülők.
A biztonságos internethasználatról készült riportot, ide kattintva nézheti meg.

Laurát zaklatták a munkahelyén

Laura kiakadt, amikor egy vendége zaklatni próbálta őt munka közben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Reni Joe-nak: „Megölted a fiam apját…”

Joe látni akarta Renit. Tamás rémisztő híreket kapott. Laura féltékeny lett Gábor új barátnőjére.

Michael Jacksont ismét gyerekmolesztálással vádolják

Két férfi azt állítja, a 10 éve elhunyt sztár karrierje csúcsán hosszú távú szexuális kapcsolatba került velük, melyek kezdetén ők még csak 7 és 10 évesek voltak. Most a harmincas éveikben járnak, és egy dokumentumfilmben mesélik el, hogy Jackson hogyan zaklatta őket.

Egymást rémisztgetik a gyerekek

„Félsz a haláltól? Ha nem küldöd tovább ezt a videót, akkor ez a kés megtalál. „Így kezdődik az a videó, amely az egyik fővárosi általános iskola diákjai között terjed. Az esetről elsőként a Blikk számolt be. A felvételen egy kamasz, késsel a kezében, azt magyarázza egy karácsonyfa előtt, hogy milyen fájdalmas, ha valakinek elvágják a torkát. A rendőrség zaklatás miatt nyomoz. A Híradónknak nyilatkozó gyermekpszichiáter szerint a videó akár pánikrohamot is okozhat a gyerekeknél. (Ha ide kattint még több tanácsot hallhat a pszichiátertől.)

 

Elkapták Pásztor Anna zaklatóját

Nyáron egy Anna and the Barbies koncerten fogták el P. Józsefet , aki azért ment állítólag, hogy megkéselje az énekesnőt. A férfi előtte két éven át zaklatta is a közösségi médián keresztül. Most azonban vádat emeltek Pásztor Anna fenyegetője ellen.  Ezt az énekesnő születésnapi ajándéknak tekintette, hiszen annál megnyugtatóbb hírt nem is kaphatott volna, hogy a hatóság is úgy ítéli meg, a férfinek rács mögött a helye.

7 éves korában zaklatták a Muzsika TV énekesnőjét

Sihell Vanessza, a Muzsika TV énekesnője a Story Extra kamerái előtt már mesélt szörnyű múltjáról, most pedig a Reggeliben is elmondta történetét, hogy ezzel is segítsen sorstársain!

Elítélték a zaklató tanárt

Két év három hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy középiskolai tanárt Budapesten. A vád szerint a földrajz szakos oktató megalázó módon beszélt diákjaival és többször szexuális tartalmú utalásokat tett. Az egyik diák édesanyja szerint győzött az igazság. A tanár végig tagadta bűnösségét és felmentésért fellebbezett.
Korábban a Házon kívül is foglalkozott ezzel a témával, ide kattintva megnézheti a riportot.

Áront durván összeverték, miután zaklatni kezdte Borit

Áron túl rámenős volt Borival, ezért a lány segítségért kiáltott, a fiú legnagyobb balszerencséjére…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Bécy félmeztelenül zaklatta Tamás ápolónőjét

Bécy a születésnapján, csúnyán berúgva kezdett el nyomulni Tamás új ápolónőjére, Vikire…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Orsit az anyja miatt terrorizálják az iskolában

Az előző napi történések után Orsit durva atrocitás érte az iskolában…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

A Fidesz nem szavazta meg a zaklatások visszaszorításáról szóló uniós jelentést

Nem szavazta meg a Fidesz az európai parlamenti képviselőcsoportja a munkahelyen, a közterületen és a politikai életben elkövetett zaklatások visszaszorításáról szóló uniós jelentést. Ebben arra kérik a tagállamokat, hogy szigorúan tartsák be a szexuális zaklatást visszaszorító törvényeket, és ratifikálják a családon belüli erőszakot elítélő Isztambuli-egyezményt.

Budapestre látogat Monica Lewinsky

A Bill Clintonnal folytatott rövid viszonya miatt híressé vált Lewinsky a Brandfesztiválon tart majd előadást az internetes zaklatásról és a nyilvános megszégyenítésről. 20 évvel ezelőtt Lewinsky-t Bill Clinton elnöksége alatt hurcolták meg a médiában futó románcuk miatt.

Szexuális erőszak miatt keresik

Szexuális kényszerítés gyanúja miatt keresnek egy afgán menekültet a budapesti rendőrök.

 

Szexuális zaklatással vádolják Gerard Depardieu-t

Nemi erőszakkal és szexuális zaklatással vádolja Gerard Depardieu-t egy fiatal színésznő.

MeToo: az áldozat is zaklathatott

Óriási csapás a MeToo-kampánynak. A zaklatásos botrányokról elhíresült mozgalom egyik élharcosáról kiderült, hogy tavaly úszott meg egy zaklatásos ügyet, amelyben őt vádolták szexuális bűncselekménnyel. Asia Argento 380 ezer dollárt fizetett azért, hogy ne derüljön ki: öt éve alkohollal itatott egy 17 éves színészt, és le is feküdt vele.

 

Újabb botrány az egyházban

Az elmúlt évek legnagyobb egyházi zaklatási ügye robbant ki Amerikában. A kedden nyilvánosságra hozott nyomozati jelentés szerint Pennsylvania államban több mint 300 katolikus pap követett el szexuális visszaéléseket főként gyerekek ellen. Az áldozatok számát ezerre becsülik, de a valóságban ennél sokkal többen is lehetnek. A legutóbbi eset 2010-ben történt, a legkorábbi több mint 70 éve.

Gyereket zaklatott egy francia férfi a Sziget fesztiválon

11 éves lányt zaklathatott egy francia férfi a Sziget fesztiválon. A gyanú szerint bemászott egy sátorba, ahol megfogdosta a benne alvó gyereket. A biztonsági szolgálat 20 perc alatt elfogta. A bíróság letartóztatta. A gyanúsított szerint összekeverték valakivel.

Elmeorvoshoz küldenék Anna zaklatóját

Nem akarta bántani Pásztor Annát, a kést csak azért vitte a koncertre, mert azzal szokott enni. Egyebek között ezt mondta kihallgatásán az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken az Anna and the Barbies koncertjén meg akarta ölni a zenekar énekesnőjét.

A celebek így kezelik a zaklatásokat

A ValóVilág játékosai biztosan nem sejtették, amikor jelentkeztek a játékba, hogy zaklatók céltáblájává válnak a reality show után. VV Lórit például egy szerelmes férfi zaklatja már jó ideje, de VV Anettnek, VV Attilának és VV Dórinak is meg kellett már küzdenie a kellemetlen rajongókkal. Egy éve így meséltek tapasztalataikról.

Xénia zaklatással vádolta meg Danit

Miután Dani újra visszautasította Xéniát, Nia úgy döntött, hogy bosszút áll Danin…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

 

Danit felfüggesztették a tanári állásából

Szofit leánybúcsúval lepték meg. Xénia bajba keverte Danit. Lali elhatározta, hogy vegetáriánus lesz.

Védenék a politikusok magánéletét

Akár három év börtönt kaphat, aki politikusokat zaklat a hivatali időn kívül - így módosítanák a Büntető Törvénykönyvet a kormánypártok. Indoklásuk szerint a hivatalos személyeket is megilleti a jog, hogy otthonukban nyugodtan pihenhessenek.  A TASZ szerint ezzel megnehezítik a politikusokat kérdező újságírók munkáját, de a tüntetéseket is könnyebb lesz betiltani.

Ismét bíróság előtt Harvey Weinstein

Az amerikai filmproducernek egy harmadik, még 2006-ban történt eset miatt kellett megjelennie bilincsben: egy nő azzal vádolja, hogy orális szexre kényszerítette.

Újabb felkavaró részleteket mesélt a zaklató hitoktató áldozata!

Minden nap bibliát olvasott és rendszeresen járt templomba az a hitoktató, akit nemrég gyanúsítottak meg azzal, hogy kislányokat zaklatott Tatabányán. Korábbi nevelt fia mesélte ezt róla, akit a férfi szintén szexuálisan molesztált. A 22 éves fiú ma új részleteket mesélt gyerekkoráról és zaklatójáról az RTL Híradónak.

Hogyan rázzuk le a zaklató exet?

Rolandnak elege van abból, hogy a volt barátnője folyamatosan zaklatja őt, pláne úgy, hogy Szilvi többször is megcsalta őt a kapcsolatuk alatt. A lány naponta hívogatja Rolandot, aki végleg pontot szeretne tenni a zűrös viszonyuk végére.

Zaklatás tudósítás közben

Újabb riporternőt próbáltak megcsókolni, megfogdosni tudósítás közben az oroszországi focivébén. Előbb egy kolumbiai, majd egy brazil tévést. Az elsőtől azóta nyilvánosan bocsánatot kért zaklatója. Azt mondta, nem molesztálni akarta őt, csupán tréfának szánta az adás megzavarását.

Rabosították a polgármestert

Rabosították a zaklatás miatt feljelentett tyukodi polgármestert - írta meg a 168 óra. A falu anyakönyvvezetője még tavaly nyáron jelentette fel a fideszes polgármestert, miután állítása szerint a férfi fogdosni kezdte a munkahelyén. Híradónk telefonon érte utol a polgármestert.

Tanárként sem dolgozhat

Tanárként sem dolgozhat tovább a bicskei gyermekotthon volt igazgató helyettese, akit az igazgatóval együtt kényszerítéssel és vesztegetéssel vádol a megyei ügyészség. Eszerint több gyereket próbáltak rávenni arra, hogy vonják vissza terhelő vallomásukat a szexuális zaklatási ügyben.

 

Tamarát durva zaklatás érte a bárban

Tamara mérges volt, amikor Szofi Gyöngyivel és Tivadarral kérdőre vonta őt és aggódva azt állítja, hogy Teó miatt teljesen kifordult önmagából. Tamara megsértődve felmondta az állását a fodrászatban, és teljesen bele akarta vetni magát a kocsmai munkába. Ám ott egy szörnyű dolog történt, amikor Tamara egyedül maradt a kocsmában: egy vendég zaklatni kezdte őt. Tamara pánikba esve elmenekült és szorult helyzetében az albérletbe menekülve Joe-nál keresett védelmet. Ám Joe már a repülőn ült Spanyolország felé, így Tamara számára világossá vált, hogy most már nem számíthat Joe-ra, ha szüksége lenne rá.

Roland képtelen Anna és Bori között választani

Roland és Anna kapcsolata tovább komplikálódott. Tamarát zaklatta egy vendége. Lili és Karesz összevesztek a babán.

Mindennapos a zaklatás a neten

Hiába kezdődik a vakáció - nyáron sem ér véget az iskolai bántalmazás az online térben. Az ENSZ gyermekjogi szervezete, az UNICEF ezért kampányt indított, személyre szabott segítséget ígérnek azoknak, akiket akár saját kortársai bántanak az interneten, de nem mernek kiállni magukért.

Kornéliának elege lett exe zaklatásából!

Kornélia végett vetett féléves kapcsolatának, hiszen már nem tudta kezelni exe állandó féltékenykedését. Azonban hiába adta ki az útját (az ötödik alkalom után végleg), a fiú azóta is zaklatja telefonon, sőt mindennap követi őt.

Sztárok fogtak össze a netes zaklatás ellen!

A #nemvagyegyedül kampány keretein belül a UNICEF sztárokkal fogott össze, hogy együtt vegyék fel a harcot a netes bántalmazás, azaz online bullying ellen!

„Jó lenne, ha békén hagynál minket”

Krtiszti és Sanyi kapcsolatában alig találni hibát, ám a lány exe, Zoltán a mai napig megkeseríti a fiatalok életét. Ráadásul a hoppon maradt fiú azzal fenyegetőzik, hogy a két közös gyermeküket is elveszi Krisztitől…

Harvey Weinstein bilincsben

Egymillió dolláros óvadék ellenében szabadon engedték a hollywoodi zaklatási botrány főszereplőjét. Harvey Weinstein mozgását korlátozták, New Yorkban kell megvárnia a büntetőper végét. Közben egy újabb színészlegendát vádolnak szexuális zaklatásokkal.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való