KERESÉS search-close

zooey deschanel

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zooey deschanel"

Zooey Deschanel nem hajlandó a terhesség utáni alakjáról beszélni!

Az Új Csaj sztárja tavaly júliusban adott életet kislányának, azóta pedig visszatért a sorozatba és úgy döntött nem kíván többet a testét ért vádakkal foglalkozni, illetve azt is elárulta az anyaságtól valóban felnőtté vált!

Minden sztáron csüng egy apróság: íme az Új csaj sztárbabái!

Kiderült miért kapott különleges nevet Zooey Deschanel kislánya és bár fura belegondolni, bizony Schmidt is apai örömökben részesült, ráadásul nem is először. Lássuk, hát az Új csaj című sorozat szereplőinek cuki gyerkőceit!

Új csaj


szerző:
2016.03.18. 14:56
Új csaj

Jess szakít barátjával, és albérletet keres. Hamar meg is találja álmai kéglijét, és beköltözik negyedikként három facér pasi: Nick, Schmidt és Winston mellé. Elsőre úgy tűnik, jól kijönnek egymással; és noha Jess viselkedése elég fura, a fiúk mindent megtesznek azért, hogy elviseljék az új csajt, ami legtöbbször sikerül is.

Vagányok a Deschanel lányok!


szerző:
2016.02.08. 16:06
Vagányok a Deschanel lányok!

Emily Deschanel és Zooey  Deschanel színésznők az elmúlt években meghódították Hollywoodot. Bizony, Dr.Csont testvére az Új Csaj. Mi pedig összeszedtünk néhány érdekességet, a testvérpárról és kapcsolatukról.

Zooey Deschanelt nem érdekli a súlya

A Dr. Csont sztárjának testvére igyekszik egészségesen étkezni és sokat mozogni, viszont nem akar úgy kinézni, mint egy modell.

Eladó Emily Deschanel húgának háza

A várandós Zooey Deschanel nemrég új otthont vásárolt vőlegényével, ezért mihamarabb szeretnének megszabadulni régi lakhelyüktől.

Zooey Deschanel rejtegeti gömbölyödő pocakját

A fiatal színésznő kénytelen elfedni a kamerák előtt napról napra növekvő pocakját a New Girl című sorozat miatt.

Eljegyezték Zooey Deschanelt


szerző:
2015.01.29. 10:33
Eljegyezték Zooey Deschanelt

Emily Deschanel húga nemrég jelentette be, hogy babát vár Jacob Pecheniktől, aki az örömhírt követően megkérte a lány kezét.

Emily Deschanel húga is babát vár

A Dr. Csont sztárja és testvére, a szintén színésznő Zooey Deschanel hamarosan anyai örömök elé néz, ráadásul majdnem egy időben.

Kobe Bryant nagy rajongója Emily Deschanelnek

​A Dr. Csont színésznője és szintén híres testvére egy helyszínen forgatott, ahova a híres kosaras is ellátogatott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való