KERESÉS search-close

zsűri

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zsűri"

Megható pillanat: Ákos nem engedi el János kezét!

A kék versenyzőnek most búcsút kellett mondania a versenytől, de itt még nem ért véget a séffel való közös munka…

A zsűri nem hitt a szemének: János HÚST tett a desszertjébe!

A kék versenyző megpróbálta édességként újragondolni a hortobágyi palacsintát… ennek azonban nem lett jó vége…

Jenő kóstolás nélkül dobta ki Orsi tányérját a kukába

A Konyhafőnök történetében olyan még sosem fordult elő, hogy egy kóstolásra váró étel teljes egészében a kukában landoljon…

Jenő Editnek: „Úgy érzem, képes lennék szerelembe esni!”

A vallomástól a kék csapat versenyzőjének még a lélegzete is elállt…

Visváder Tamás nem bírta a kritikát: elsírta magát a kóstolás után

A versenyző mindent megtett, hogy a zsűri végre elégedett legyen vele, de így is csak negatív kritikákat kapott. Nem fogadta jól a séfek szavait.

Ebből már a Made in Karantén zsűrijének is sok...

A karantén legnagyobb múzsája a több rétegű toalett papír. Ezt a műsor bírái egy heteken át tartó kutatással tudják bizonyítani!

Made in Karantén EXTRA - Loca Pantera reagált a zsűri kemény szavaira!

Loca Pantera a Made in Karanténban tért vissza a képernyőre. Az X-Faktorban mikrofondobálásáról elhíresült énekesnő nem hagyta szó nélkül a zsűritagok megjegyzéseit.

Balhé a zsűriben: Laci és Alex kikészítették Dórit

Sztarenki Dórinál betelt a pohár, hárman maradtak a zsűriben. A színésznő teljesen kiakadt a fiúkra.

„Ez volt a Happy Karantén!” - így értékelte a zsűri a győztes produkciót!

Kiss Kamilka és párja produkciója lenyűgözte a zsűrit. Íme a szupernő, a szuper csávó és a szuper baba videójának értékelése!

Nincs könnyű helyzetben a Made in Karantén zsűrije

Fiatal család tánca nyerte el szombaton a Made in Karantén 1 millió forintját. A pár kisfiúkkal kiegészülve ikonikus filmzenékre rázták, a hozzá illő öltözékekben. Jelentkezni továbbra is lehet telefonon vagy az rtl.hu/madeinkaranten oldalon keresztül.

ByeAlex és Gáspár Laci vitájától volt hangos a Made in Karantén stúdiója

Gáspár Laci és ByeAlex csúnyán összebalhézott a Made in Karantén forgatásán. A két zsűritag nem értett egyet a győztes kiválasztása során, ez okozta kettejük között a feszültséget.

Videók, amik sokkolták a Made in Karantén zsűrijét

Zoknipárosítás csukott szemmel, állatok utánzása és WC-tisztító kacsa gondozása. Ez csak néhány azok közül a videók közül, amik sokkolták Sztarenki Dórit, Gáspár Lacit, ByeAlexet és Szabó Győzőt.

Gáspár Laci szerepjátékkal üti el az időt a karanténban

A Made in Karantén zsűritagjai elárulták, hogy miket csinálnak otthon a karantén idején. Gáspár Laci válasza mindannyiuk érdeklődését felkeltette.

Így született meg a Made in Karantén!

Ezt a műsort a karantén szülte. A négy fal között olyan dolgok történtek, amire még sosem volt példa. Az emberek otthon maradtak, telefont és kamerát ragadtak, hogy megmutassák, milyen, ha valami Made in Karantén.

Jelentkezz és nyerj 1 millió forintot! - Made in Karantén

Az alkotók a legmenőbb karanténvideókat Viberen vagy WhatsAppon, a 06 30 195 95 95-ös számra, valamint az  rtl.hu/madeinkaranten linken várják. Mutasd meg, mit tudsz! Csak neked kell otthon maradnod, a tehetségednek nem! A beküldött videókból egy négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóri és Szabó Győző – választja ki az adás legjobbját, amelynek készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

Egy videó, egy millió!  Made in Karantén!

Már lehet jelentkezni az RTL Klub vadonatúj műsorába, amelyet Made in Karantén címmel láthatnak majd a nézők. Az alkotók olyan hétköznapi emberek saját maguk által készített videóit várják, akik tehetségük által mutatják be, hogyan teszik változatossá, izgalmassá, szórakoztatóvá, eredményessé a karantén idején otthon töltött napokat. A legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek.

A szakma legkritikusabbjai érkeznek A Konyhafőnökbe

A Konyhafőnök VIP-ben ezen a héten újabb nehezítés előtt állnak: a szakma legkritikusabbjai érkeznek a stúdióba – a zsűri minden nap más taggal bővül.

Cicaharc a legszebbnek járó címért

Megmutatjuk az idei első őszi macskakiállítás méregdrága cicusait. De, hogyan lehet ennyi szőrmók közül dönteni? A tenyésztők legszebb példányainak fejformáját, ápoltságát, szőre minőségét, de még a fül dőlésszögét is vizsgálták. Fogdosták, tapogatták, markolászták őket, hogy kielemezzék a tulajdonságaikat.

Fördős Zé: „Én ezt a nagy családot szeretem, az egész RTL Klubot!”

Nap mint nap találkozhatunk Zével az RTL képernyőjén, de hogyan kezdődött a karrierje? Melyek a legkedvesebb emlékei? Vajon mit szeret a legjobban a munkájában? Most mindent megtudhatsz Fördős Zéről!

TORTACSODÁK: még a gyros is marcipánból volt

Különleges sütemények a szikszói torta-versenyről. Csikós, hölgy, csodaszarvas, teknősbéka, levesestál, de még hús is készült cukorból, piskótából és marcipánból a nemzetközi versenyre.

Szerelem van a Konyhafőnök levegőjében!

Az utóbbi hónapok rózsaszín ködben teltek a zsűri életében, hiszen úgy tűnik, Ákos, Jenő és Zé is megtalálták az igazit.

Gyuricza Dóri a Konyhafőnök címet nem, Rácz Jenő szívét viszont megnyerte!

Gyuricza Dóri jött, versenyzett, és nyert. Nem Konyhafőnök címet, és nem tízmillió forintot, hanem egy olyan dolgot, amelyet előtte még soha senki nem vitt haza a versenyből: Rácz Jenő szívét. A szerelmesek már 4 hónapja alkotnak egy párt, és bár nem mindenki örült kapcsolatuknak, ők köszönik szépen, jól vannak és boldogok!

A Konyhafőnök zsűrije új tagokkal bővül

A Konyhafőnök ítészeihez minden nap új ember csatlakozik. A vendégzsűrik csakis az ételekre koncentrálnak majd, így csak a legjobbak juthatnak közelebb a célhoz, ami ezen a héten már a séfkabát megszerzését, vagyis a döntőbe jutást jelenti. A középdöntő második szakaszában mindenkinek alaposan fel kell kötnie a kötényét!

Rozina, Bea és Pierre megtisztelőnek érezték, hogy visszatérhettek!

A Finálé napján újra kiegészült a háromtagú zsűri, hiszen Rozina, Bea és Pierre is segítettek nekik meghozni a nehéz döntést, hogy ki is legyen a Konyhafőnök VIP - A séfek csatája győztese.

Egykori zsűritagok segítik a Konyhafőnök VIP ítészeit!

A héten eldől, kik juthatnak be a gasztro reality döntőjébe, a legjobb hat közé. Fördős Zé és a két séf mellé éppen emiatt vendégek érkeznek, hogy segítsenek a nehéz döntésben.

Wossala Rozina visszatért a zsűribe!

A háromfős zsűribe egy vendég érkezett: Rozina a séfekkel és Zével közösen értékelte a versenyzők elő- és főételeit.

Fördős Zé & Wossala Rozina: „Lenyomjuk a két séfet!”

A középdöntő második hetén mindennap egy vendégzsűri csatlakozik az ítészekhez. Először Rozina kóstol bele a feladatba, de nem marad magára: Zé felkészítette, mire is számíthat a két séftől.

Gigi haragszik Arany Timire


szerző:
2018.12.01. 21:49
Gigi haragszik Arany Timire

Timi Kovács Kati egyik klasszikusát adta elő, Gigit viszont nem győzte meg maradéktalanul...

Nem aratott osztatlan sikert a Stolen Beat saját dala

A mentorok közül majdnem mindenkinek tetszett a Stolen Beat - Hol vagy? című saját dala. Majdnem.

Kovács Pali visszaszólt ByeAlexnek?!

ByeAlex kritikus szavakkal illette Kovács Pali Follow the Flow feldolgozását, a versenyző pedig csípős megjegyzéssel válaszolt!

Gáspár Laci vs. USNK: „Mintha 3x ugyanazt hallottam volna tőletek”

A USNK ismét saját új dallal készült az élő show-ra, Gáspár Lacinak viszont szemet, sőt inkább fület szúrt az ismerős stílus. ByeAlex rögtön védelmébe vette mentoráltjait!

Ezt gondolja az egykori játékosokból álló zsűri a finalistákról!

Mit gondolnak a már kiesett játékosok a túlélő fogalmáról? És vajon milyen véleménnyel vannak a két finalistáról? A videóból minden kiderül!

Vigyázz, a Konyhafőnök VIP zsűrije imádja a csipkelődést!

Sárközi Ákos, Rácz Jenő és Fördős Zé hamarosan a képernyőn is összeállnak, hiszen november 12-én jön a gasztro reality új évada! De milyen hármójuk között a kémia? Nemcsak ezt tudtuk meg, de Zé még egy közös fotózáson és végig vezetett minket.

Így lett Ráskó Eszter a Szenzációs Négyes zsűritagja!

Részlet a Showder Klub 22. évadának 4. részéből:

A humorista beavatta a nézőket a tegnap este véget érő showműsor kulisszatitkaiba, és azt is elárulta, hogyan ülhetett be az ítészszékbe.

Nézd meg a teljes adást az RTL Moston!

A zsűrit meghatotta Gabi és Gergő hihetetlen tehetsége!

Alföldi Róbert szinte már megkönnyezte, ahogyan túlszárnyalták egymást Gergőék. Követelte: azonnal készítsenek egy közös lemezt! Valóra válhat a kérése?

A zsűri hiányolta a meglepetés erejét Zsófiék vicceiből?

Alföldi Róbert, Ráskó Eszter és Ganxsta Zolee egyetértettek benne, hogy Zsófi és Juli nem tudták túlszárnyalni Simon és Lali egykori produkcióját. Vajon mi lehetett a gond?

A zsűri megijedt Szabó Simon altatójától?

Eszter démoninak, Alföldi Róbert viszont nagyon igaznak és őszintének élte meg Simon feldolgozását. De ki lehetett a jobb: Bence vagy Simon?

A zsűri elveszítette a fonalat a mashup-ok után?

Eszter szerint a 20+-osok bevállalósabbak voltak, Gansxta semmit sem értett, Alföldi Róbert pedig inkább megmaradt a csapat öltözékénél. Így értékelt a zsűri!

A zsűri belehullott a 20+-osok generációs szakadékába?

A zsűri nem igazán találta a szavakat a produkció láttán: Alföldi Róbert szerint most aztán előjöttek a generációs különbségek. Eszter viszont röhögőgörcsöt kapott, és rögtön kitalálta, hogy mi is lesz Robi következő csengőhangja...

Lali minden mozdulata lenyűgőzte a zsűrit?

Ha tehetség nem is, de valami biztosan lappang Laliban a zsűri szerint. Ráskó Eszter viszont nevetve kommentelte, hogy a táncpárbaj után érti, miért nem pontoznak ma este.

30+-osok duettje mindenkit felkavart a stúdióban

Szinte mindenki a könnyeivel küszködött, miután végignézték Simon és Alexandra előadását. Persze, a két 30+-ost is megviselte a fájdalmas történetük.

A zsűri imádta Lali laliskodás nélküli zsófiskodását?

Lali Zsófivá szellemült, de annyira koncentrált volna a szövegre, hogy közben elfelejtett Lali lenni? Alföldi Róbert szerint igen! Kíváncsi vagy, mit mondott Eszter és Zolee?

A zsűri imádta, a 30+-osok pedig lopták volna Oláh Gergőt

A 20+-osok közül a hatodik adásban Oláh Gergő mutathatta meg magát egy szóló produkcióban. A Roma Soullal közösen átdolgozott daltól mindenkinek elakadt a szava.

A 20+-osok duettje előhozta a zsűri romantikus énjét

Michl Juli könnyekkel fogadta Bence és Zsófi produkcióját, amit Zsófi egyedül miatta vállalt be. De nemcsak csapattársuk érzékenyült el, a zsűriből is előtörtek a romantikus gondolataik.

A zsűri csapatépítőre indult a Wellhello duett után?

A zsűri annyira eltérően élte meg Attila és Réka produkcióját, hogy még egy zsűri-csapatépítő gondolata is felmerült bennük. Pláne, amikor Alföldi Róbert rájött, hogy nem is ismeri a Wellhellót.

Tóth Gabi zavarba jött Kökény Attilától

Nemcsak a zsűri, de a dal eredeti előadója, Tóth Gabi is elmondta véleményét Attila produkciójáról: Gabi kijelentette, most először tudta bárki is rajta kívül elénekelni ezt a dalt. De mit szólt hozzá a zsűri?

A zsűri a koreográfiát hiányolta legjobban a közös táncból?

A táncos produkció után a zsűri nem igazán tudta eldönteni, hogy mi lenne a legjobb: ha állást keresnének vagy ha csak egy duó kapna pontot. Vajon ki lett a legjobb a három duó közül?

A zsűri újra hozta a formáját


szerző:
2018.10.01. 17:40
A zsűri újra hozta a formáját

Nemcsak Simon és Lali produkciója nyűgözte le a nézőket vasárnap este a Szenzációs Négyes színpadán.

A zsűri nem ájult el a „gagyi” és „vásári” trükköktől

Ráskó Eszter, Alföldi Róbert és Ganxsta Zolee darabjaira szedte a közös bűvész produkciót, de azt is elárulták, kik voltak a kedvenceik!

„A talpadnak olyan mimikája van, mint Steven Seagalnak”

Megosztotta a zsűrit Szabó Simon lábbábos produkciója. Ráskó Eszter lepontozta azt, míg Alföldi Róbert biztosra vette, hogy rengeteg munka volt vele.

Nézd vissza Szabó Simon egyéni produkcióját!

Fésűs Nelly bomba 10-est kapott Ganxsta Zoleetól

Abban biztosak vagyunk, hogy Nelly férjét lenyűgözte a színésznő szexi produkciója, de vajon mit gondol róla a zsűri?

Nézd vissza Fésűs Nelly egyéni produkcióját!

Alföldi Robi szerint van mit tökéletesíteni Szalay Bence előadásán

Alföldi Róbert úgy gondolta, hogy mivel Bence komolyan készült a produkciójára és komolyan is adta elő, ezért ő is szakmai oldalról közelíti meg az előadást. 

Nézd vissza Szalay Bence egyéni produkcióját!

Ráskó Eszter szerint szuper vicces volt Csonka Bandi produkciója

Elakadt Ráskó Eszter szava Csonka András chippendale produkciója után, de végül sikerült megfogalmaznia az érzéseit és a gondolatait.

Nézd vissza Csonka András egyéni produkcióját!

Alföldi Róbert szerint borzalmas volt Tóth Gabiék produkciója

A zsűri alig találta a szavakat a 30 pluszosok szürreális produkciója után.

Nézd vissza a 30+-osok produkcióját!

„Féltem, hogy a Bandi a végére teljesen csonka lesz!”

Alföldi Robi szerint végtelenül szórakoztató, Ganxsta Zolee szerint pedig végtelenül aljas volt az 50 pluszosok "vízibalettje".

Nézd vissza az 50+-osok produkcióját!

„Annyira cukik voltatok!”

A zsűrit lenyűgözte a 40 pluszosok cirkuszi előadása, különösen Nelly magasba emelkedése.

Nézd vissza a 40+-osok produkcióját!

Szenzációs Négyes: nem kíméli a zsűri a versenyzőket!

A színész-rendező és a jégkorongmániás rocker-rapper egyáltalán nem kíméli korosztálya képviselőit, sőt. Még jó, hogy a pszichológus humorista nő ott ül közöttük, aki akár meg is védhetné a generációk csatájában megsérülő versenyzőket, de általában nem teszi.

Így élte meg Ráskó Eszter a Szenzációs Négyes első adását

Vasárnap megkezdődött a generációk csatája az RTL Klubon, ugyanis elstartolt a Szenzációs Négyes! A produkciókat Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter pontozta, akit a Reggeliben kérdeztünk az első adásról!

Különös emlékeket ébresztett Gabi Ganxstában...

Az extravagáns performansz és öltözet elgondolkodtatta a rappert, míg Alföldi Róbert "élő videoklipnek" titulálta Gabi előadását.

 

Nézd vissza Tóth Gabi egyéni produkcióját!

Ganxsta kicsit szerelmes lett Rékába

Réka megmutatta átalakult testét, amire a rapper csak annyit tudott mondani: "Nagyon nagy a body!" Na, de lássuk a pontokat!

 

Nézd vissza Koós Réka egyéni produkcióját!

Vitathatatlan pontszámot kapott Zsófi

"Mérges vagyok, mert nem tudom kicinkelni" - vallotta be Ganxsta Zolee, Ráskó Eszter pedig úgy érezte, egyáltalán nem volt fair, ami a színpadon zajlott.

Nézd vissza Szabó Zsófi produkcióját!

Ha nem lenne Oszvald Marika, ki kéne találni!

Ráskó Eszter egész hátas Oszvald Marika tetoválást szeretne, Hajdu Steve pedig a következő farsangon Marikának öltözne. Ez sok mindent elárult, de lássuk a pontokat!

Nézd meg MariKO produkcióját!

Alföldi Róbert: ˝Mind a négyen ugyanazon az úton mentek a zsákutcába˝

Sok-sok vidám percet okoztak a 20+-osok különleges produkciójukkal. Lássuk a pontokat!

 

Nézd meg a 20+-osok produkcióját!

Ganxsta: ˝Kis bohóccal nagy cirkuszt csinálni, az a menő!

A törölközős mutatvány után a fiúk nem tették zsebre a zsűri véleményét. Na, nem azért, mert ádámkosztümben érkeztek...

Nézd meg a 30+-osok produkcióját!

Ráskó Eszter magázódik a párkapcsolatában

A Szenzációs négyes női zsűritagja elárulta, hogy miért fontos számára, hogy magázza a párját.

Ráskó Eszter:

Ráskó Eszter lesz a Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsor női zsűritagja. A humorista egyáltalán nem izgul a zsűrizés miatt, és attól sem fél, hogy őszintén elmondja a véleményét.

Alföldi Róbert


szerző:
2018.08.14. 12:00

Ganxsta Zolee


szerző:
2018.08.14. 12:00

Ráskó Eszter


szerző:
2018.08.14. 12:00
˝Jó lenne, ha a világ nagy változásai megjelennének a generációkon˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorában Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter a zsűriszékekből nézik majd végig A generációk csatáját.

˝A végcél ugyanaz: Mindenkit lesavazni!˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorában Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter a zsűriszékekből nézik majd végig A generációk csatáját.

˝Ki fogom engedni a szörnyeteget…˝

Az RTL Klub vadonatúj, saját gyártású showműsorában Alföldi Róbert, Ganxsta Zolee és Ráskó Eszter a zsűriszékekből nézik majd végig A generációk csatáját.

KOCSIS KORINA: „Az Anna-bál a szívem csücske!”

A hagyományok szerint a közönség választja ki a legszebb 15, porcelánszívet viselő bálozót. Közülük pedig a zsűri dönti el, ki legyen a bál szépe. Kocsis Korina  a 185. Anna-bál szépe volt egykor, és ma már nyolc éve zsűrizik a rendezvényen.

A zsűri büszkén és meghatottan emlékezett vissza a versenyre

Rengeteg időt töltöttek együtt, rengeteget nevettek, sokat tanultak és igazi kis család lettek. A Séf, Bea és Zé együtt elevenítették fel a Finálé és természetesen az egész verseny izgalmait.

Rozina és Pierre visszatért a Konyhafőnök zsűri pultja mögé

Rég nem látott arcok térnek ma vissza a Konyhafőnök zsűri pultja mögé! De mi visszatérésük oka, mire számítanak a versenyzőktől, mit szólnak az új évadhoz, és mit gondolnak, mi a Konyhafőnök sikerességének titka?

 

Láttátok már a híres Konyhafőnök paródiát Szabó Győzővel?

Egy évvel ezelőtt a Konyhafőnök VIP-ben Szabó Győző kapott hideget-meleget és sok olyan alapanyagot, amitől irtózott. Miután kiesett a színész, úgy döntött, nem hagyja annyiban és a legnemesebb bosszút választotta. Mindhárom zsűritagot parodizálta. Ha kíváncsi vagy a teljes paródiára, kattints ide!

Így élték át a zsűritagok a kezdeti nehézségeket A Konyhafőnökben

Hétfőn érkezik A Konyhafőnök legújabb évada. A zsűri pedig mesélt a Story Extra stábjának kezdeti konyhai nehézségeikről, és azt is elárulták, mire számíthatnak a versenyzők az új évadban.

Gáspár Bea


szerző:
2018.03.23. 13:13
Végre együtt a Konyhafőnök új zsűrije!

Kedd este a Fókuszban végre kiderült, hogy Rácz Jenő, Michelin-csillagos séf csatlakozik Fördős Zéhez és Gáspár Beához a Konyhafőnökben. A három zsűritag egy jó hangulatú kis fotózáson vett részt, amibe most ti is bepillanthattok: jöjjön egy kis ízelítő!

Bemutatjuk: Rácz Jenőt a Konyhafőnök új szériájának zsűrijét

A Konyhafőnök legújabb szériájában egy fiatal, de vérpofi séf kerül képernyőre. Bemutatjuk Rácz Jenőt.

Ki lesz A Konyhafőnök harmadik zsűritagja?

A Konyhafőnök legújabb szériájában Fördős Zé és Gáspár Bea biztosan ott lesz a zsűritagok között, kedd este pedig azt is megtudhatják, ki egészíti ki őket trióvá.

 

Zé lenyúlta a titokzatos Séf kabátját!

Zé nem bírt magával, beosont az öltözőbe és magára kapta új zsűritársa séfkabátját. Szerintetek, hogy áll rajta? És vajon hogyan feszít benne a titokzatos Séf? Február 20-án kiderül a Fókuszban!

Fördős Zé nem bírta ki: kutatott egy kicsit az új Séf után

Hamarosan indul a Konyhafőnök legújabb évada, ahol egy megújult zsűri fogadja majd a versenyzőket. Zé mellett egy új séfet is köszönhetünk a konyhában, de vajon ki lehet ő? Zé böngészett egy kicsit.

Cate Blanchett lesz a zsűrielnök a Cannes-i fesztiválon

Idén májusban is megrendezik a neves filmfesztivált, és a rendezők nemrég bejelentették: igen, nagy név áll majd a díjakat kiosztó zsűri élére.

Lezajlott a Felix Faktor 12. válogatója!

Kovács Dóri, Dombóvári István és Erzsi ismét szemezgettek a Felix Faktor versenyzői által beküldött videók közül. Szavazz kedvencedre a Reggeli Facebook oldalán!

Lenyűgöző torták a Konyhafőnök VIP-ben!

A műsor egykori versenyzője, Gelb Tatjána három csodás tortát hozott a csapatoknak... az édességeket látva, már most biztos, hogy leesik a versenyzők álla. A zsűrivel megnéztük a meseszép finomságokat, sőt Tatjána is elmesélte, melyiket a legnehezebb elkészíteni!

Szabó Simon: „Túlléptem a saját határaimat”

A színésznek hatalmas kő esett le a szívéről, mikor bekerült a középdöntőbe, ráadásul örül annak, hogy nem okozott újabb csalódást a zsűrinek. A csapatfeladatok viszont nem voltak mindig olyan egyszerűek: a túró rudi például csúnyán kibabrált velük…

Horgas Eszter: így neveld a lányaidat!

A Hungary”s Got Talent fuvolaművész zsűrije a Reflektor kameráinak elmesélte, hogy bizony két nagylánya van, akik szintén művészpályára léptek. Többek között az is kiderült, hogy Eszter egyik lánya, Lili operaénekesnek készül, Anna pedig színész-rendező lett.

Újra együtt a Konyhafőnök VIP zsűrije!

Október 16-án indul a gasztroreality második évada, és úgy tűnik, a zsűri máris készül a nagy napra, hiszen újra összeültek egy kicsit. Most viszont nem zsűriztek, csak átadták magukat az élvezeteknek.

Megkérték Radics Gigi kezét?

Bizony igaz a hír, mint az is, hogy az X-Faktor többi mentora is került már különös szituációba.

Egy új főzőműsor indul az RTL Klubon!

Három éve már annak, hogy ez a felhívó megszületett és kiderült, hogy a csatorna vadonatúj műsorral folytatódik, amiben nem más kap zsűri szerepet, mint Fördős Zé. Kiderült az is, hogy a gasztrobloggernél az a versenyző nyerheti meg a Konyhafőnök címet, aki képes megmutatni ételeiben a merészséget.

Story Extra 2017-07-31


szerző:
2017.07.31. 17:25
Csuja Imre most őszintén odamondta a véleményét

Két évvel ezelőtt hazánk egyik legkedveltebb színésze lett a Hungary’s Got Talent zsűritagja, aki örömmel vállalta el a feladatot. Imre azt még hozzátette, hogy az őszinteség lesz a legnagyobb erénye.

Sportos anyuka: Nagy Tímea élete az élsport után!

A  kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó arról beszélt, hogy ő hogyan egyezteti össze a munkát és a családot, illetve, hogy miért vállalta az Aranyanyu díj zsűrizését és, milyen fő szempontok alapján választ majd a jelöltek közül!

Így jutott el Kati a fináléig!

A zsűri a végső döntés meghozatala előtt azokat a pillanatokat is felidézte, amiket Kati a finálét megelőző kihívások során alkotott. Az első étel, a tálalás-fejlődések és persze a csapat kalandok Ervinékkel is szóba kerültek.

Így jutott el Bea a fináléig!

Mielőtt a zsűri meghozta volna a végső döntést, visszapörgették egy kicsit az idő kerekét. Újra felidézték Bea legemlékezetesebb, legszebb és legkönnyesebb pillanatait is!

Fejes Szandra ül a zsűri székbe


szerző:
2017.04.06. 13:20
Fejes Szandra ül a zsűri székbe

Az X-Faktor 2016-os évadának énekesnője megtisztelőnek érzi a rá bízott feladatot. Találkozz Te is Szandrával ma délután Oroszlányban!

Konyhafőnök VIP: Mennyire segítettek a zsűritagok?

A Konyhafőnök rendszeres nézői tudják, a zsűritagok igazán kiszámíthatatlanok. Tudnak szándékosan feszültséget okozni, de a legjobb pillanatban is ki tudják segíteni a bajba jutott versenyzőket. A Konyhafőnök VIP résztvevőitől azt kérdeztük, vajon az ő munkájukat mennyire segítették, esetleg nehezítették a zsűritagok.

 

Szerinted milyen tetkók rejtőznek Wossala Rozinán?

A zsűritag nemcsak arról mesélt, hogy mivel szeretett volna foglalkozni eredetileg, de a karján díszelgő tetkóit is megmutatta nekünk. A minták láttán felmerült a kérdés: milyen furcsa ételt szeretne a leginkább kipróbálni az életben?

A hazai sztárvilág színe-java ott lesz a szombati Story-gálán!

Holnap újra Story gála. Idén is találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. A sztármagazin immáron 18. alkalommal díjazza a kimagasló teljesítményeket. Ismét izgatottan készül a sztárvilág, hiszen holnap újra Story gála. Itt adják át a Story értékdíjakat is, amelyeket az olvasók szavazatai és szakmai zsűri döntése alapján ítélnek oda kimagaslót alkotó médiaszemélyiségeknek, művészeknek és sportolóknak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való