KERESÉS search-close

zsűritag

44 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "zsűritag"

Ráskó Eszter magázódik a párkapcsolatában

A Szenzációs négyes női zsűritagja elárulta, hogy miért fontos számára, hogy magázza a párját.

Ráskó Eszter:

Ráskó Eszter lesz a Szenzációs Négyes - A generációk csatája című műsor női zsűritagja. A humorista egyáltalán nem izgul a zsűrizés miatt, és attól sem fél, hogy őszintén elmondja a véleményét.

Wossala Rozina: szövegkönyvre cserélte a fakanalat?

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a Konyhafőnök korábbi zsűritagja, Wossala Rozina a Barátok köztben tér vissza a képernyőre. Az étteremtulajdonos-dzsungelhősnő, színésznőnek sem átlagos! A sorozat mai epizódjában kiderül, mit keres a Mátyás király téren. Mi pedig arról faggattuk Rozinát, végleg szövegkönyvre cseréli-e a fakanalat és netán édesanyja nyomdokaiba lép?!

RÁCZ JENŐ: bemutatkozik A Konyhafőnök új zsűritagja

Nincs több titok: miután a múltkor kiderült, hogy Wossala Rozina nem tud részt venni a műsor munkálataiban és Gáspár Bea áll be a zsűripultba. A Konyhafőnökben, hétfőn pedig az év étterme díjátadón bemutatták Rácz Jenőt is, aki az idei évadban távolmaradó Sárközi Ákos utódja lesz majd a gasztroreality-ben.  Ha arra kíváncsi, hogy A Konyhafőnök új zsűritagja hogyan kapta meg kétszer is a Michelin csillagot, akkor azt ITT nézheti meg!

Győztesből zsűritag!


szerző:
2018.02.16. 16:20
Győztesből zsűritag!

Gáspár Bea is ott lesz a zsűritagok között a Konyhafőnök következő évadában. Az első VIP széria nyertese azt mondta, hatalmas kihívás neki, hogy zsűritagként számítanak rá. Bea 17 éves kora óta főz és bebizonyította, hogy nem csak háziasszonyként állja meg a helyét.

Fördős Zé végig zabálja Olaszországot!

A Konyhafőnök zsűritagja újabb élménygyűjtésbe kezdett, hiszen felkapta a hátára a túrazsákot, a hasát pedig bekészítette, hogy minden finomságot kipróbálhasson a mediterrán országban.

WOSSALA ROZINA: „2016 nekem a meglepetések és a kalandok éve!”

Wossala Rozina elmondhatja magáról, hogy 2016 számára nagyon sikeres volt, hiszen nemcsak a Konyhafőnök zsűritagjaként debütálhatott, hanem egy Los Angeles-i étterem nyitásában is közreműködhet. A Fókusz stábja arról is kifaggatta Rozinát, hogy mi kell, ahhoz, hogy valaki megnyerje a Konyhafőnök címet.

 

GESZTI PÉTER:

Geszti Péter hisz a Kicsi Óriások apró tehetségeiben. A zsűritag azt vallja, hogy az őszinteség, a zsigerből jövő tehetség és a gyerekek felnőttként való kezelésében van a műsor sikere, ezért ő is könnyű szívvel engedné el lányait a tehetségkutatóba.

SPÁH DÁVID:

Spáh Dávid a Kicsi Óriások egyik zsűritagja is korán, kisgyerekként került reflektorfénybe, így talán ő még jobban tud azonosulni a tehetségkutató műsor gyerekeivel. Dávid nagyon érzelmes típus, a gyerekek nagy tisztelője, aki képes könnyen megkönnyezni a produkciókat.

Geszti ezer oldala


szerző:
2016.08.30. 17:25
Geszti ezer oldala

Geszti Péter évtizedek óta bizonyítja, hogy rendkívül sok területen megállja a helyét: zene, film, tévé, reklám - és még sorolhatnánk. A szombaton induló Kicsi óriások zsűritagja hétvégén is koncertezett csapatával, és a közösségi oldalán megmutatta a buli képeit. Az 52 éves Gesztiről pedig sugárzik: képtelen abbahagyni a pörgést!

Horgas Eszter a multifunkcionális fuvolaművész

A Hungary’s got talent zsűritagját, Horgas Esztert kérdeztük otthonában arról, miért a fuvolát választotta anno.

Már Cannes-ban zsűrizik Nemes Jeles László

Megérkezett Cannes-ba Nemes Jeles László. Az Oscar-díjas Saul fia rendezője 30 év óta az első magyar filmes, akit meghívtak a filmfesztivál zsűrijébe. Mostantól napi 4-5 órát tölt filmnézéssel egészen jövő vasárnapig, amikor kihirdetik a díjazottakat. A fesztivál Woody Allen új filmjének premierjével kezdődött.

Zsűritag lesz Cannes-ban Nemes Jeles László

Tavaly mint díjazott, idén már mint zsűritag lesz a Cannes-i Filmfesztiválon Nemes Jeles László. Az Arany Glóbusz és Oscar-díj nyertes film, a Saul Fia rendezője olyan sztárok mellett ül majd a zsűriben, mint Kirsten Dunst vagy Donald Sutherland. A filmalapnál is büszkék arra, hogy a magyar rendező zsűritag lesz a világ legfontosabb filmfesztiválján. Legutóbb 1986-ban volt magyar tagja a Cannes-i zsűrinek.

Horgas Eszter a lányával jótékonykodott

A Hungary’s Got Talent zsűritagja, Horgas Eszter már gőzerővel készül az ünnepekre, hisz mint minden évben, idén is náluk ünnepel majd az egész család. A nagy készülődésben persze azokról sem feledkezik meg, akiknek a karácsony közeledtével még több szeretetre és támogatásra van szükségük.

Teraszon zenélt a Kolin


szerző:
2015.12.14. 18:42
Teraszon zenélt a Kolin

Teraszon zenélt a Hungary's Got Talent zsűritagjának együttese. Linczényi Márkót és csapatát, a KOLIN-t a világszerte népszerű Balcony TV választotta ki egy szilveszeri videó forgatására. Márkék örültek, hogy a kivilágított Belváros volt különleges előadásuk háttere. A dalról készült felvételt az év utolsó napján mutatják be az interneten.

A 4. ZSŰRITAG: Linczényi Márkó őszintén

A színpadon extravagáns énekes, a Hungary's Got Talent zsűrijében szigorú kritikus. Linczényi Márkó mégis azt mondja, a zsűritagok között nincsenek kiosztott szerepek és mindenki önmagát adja minden helyzetben.

Minden, amit tudni kell Linczényi Márkóról

A The KOLIN együttes  frontembere, a Hungary’s Got Talent zsűritagja, dalszerző, producer és még sorolhatnánk, mennyi mindennel foglalkozik. Nem lesz könnyű mindezt bemutatni!

Reflektor 2015-10-21


szerző:
2015.10.22. 00:50
Kovács Patrícia ha kell, keményen is tud fogalmazni

Vasárnap láthatták a kedves nézők a Hungary’s Got Talent első adását, ami a szórakoztató pillanatok mellett jó néhány igazi tehetséget is felsorakoztatott. A műsor egyik ítészét, Kovács Patríciát a vasárnapi showról kérdeztük, illetve arról, mit szólt először, amikor kiderült, hogy ő lesz a tehetségkutató egyik zsűritagja.

Kovács Patrícia


szerző:
2015.10.09. 11:23
Kovács Patrícia

A színésznő természetesen elsősorban a versenyzőkre kíváncsi, de az is nagyon izgatja, vajon belőle mit fog kihozni a zsűriszerep. Ő maga is rengeteg versemondóversenyen elindult és összesen négyszer felvételizett a Színművészetire, úgyhogy nagyon jól tudja, milyen, amikor versenyhelyzetben kell a maximumot nyújtani. Ha a pályája elején lenne, biztosan jelentkezne a Got Talent műsorába.

Csuja Imre


szerző:
2015.10.09. 11:22
Csuja Imre

A színész most egy egészen új szerepben próbálja ki magát a Got Talent zsűritagjaként. Színpadi előadóként már maga mögött tudhat pár castingot, úgyhogy pontosan tudja, mire kell figyelnie, mikor valaki kiáll elé a színpadra. Nem kenyere a köntörfalazás, úgyhogy ha valaki nem elég tehetséges, nem fogja illúziókba ringatni.

Linczényi Márkó


szerző:
2015.10.09. 11:20
Linczényi Márkó

A KOLIN zenekar frontembere alkotja a Got Talent zsűrijének egynegyedét. Linczényi Márkó egyáltalán nem gondolja úgy, hogy a képernyőn kizárólag tehetségeknek kell születnie, ezért legszívesebben olyan produkciókat szeretne látni, amelyek elsősorban szórakoztatóak, nagyon örülne például egy cintányérozó kismajomnak is. Jól bírja a népharagot, aminek nagy hasznát veszi majd, ugyanis ígérete szerint művészi szempontból vasszigorra számíthatunk tőle.

Horgas Eszter


szerző:
2015.10.09. 11:19
Horgas Eszter

Horgas Eszter fuvolaművész örömmel ült be a zsűriasztal mögé, mert nagyon szimpatikus számára, hogy a Got Talent műsorában nem csak az énekesek rúghatnak labdába. Frontális igazmondásra számíthatunk tőle, cserébe azonban ő is szigorúan kamumentes és őszinte produkciókat szeretne látni. Tanárként már sok tehetség megfordult a keze alatt, így arra is felkészült, hogy zsűrizés közben esetleg saját tanítvánnyal is összefuthat.

Reflektor 2015-10-01


szerző:
2015.10.02. 00:35
Csuja Imre először nemet mondott a Got Talentre

A színművész – bár mindig kedvelte a tehetségkutatókat –, sosem gondolta, hogy egyszer ő is helyet kap a zsűriben. Imrét, az eddigi válogatások tapasztalatairól kérdeztük, valamint felköszöntöttük közelgő születésnapja alkalmából.

Reflektor 15-07-08


szerző:
2015.07.09. 01:10
Reflektor 15-07-08

Reflektor: Linczényi Márkó imádja a kihívásokat. Házasodni készül a Szelfi szerelmespárja.

Linczényi Márkó, a legkritikusabb zsűritag

Az új tehetségkutató legfiatalabb zsűritagja azt is elmondta, milyen produkciókkal lehet lekötni a figyelmét. Klausmann Viktor a strandolás szabályait osztotta meg velünk, Farkasházy Tivadart Overdose-ról kérdeztük, a 4 for Dance táncosai pedig kubai kalandjaikról meséltek. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

A különc zsűritag: Linczényi Márkó

A Got Talent zsűritagjáról eddig talán nem sokan hallottak, mert inkább underground körökben vált ismertté, aztán jött a lehetőség, amelyre végül örömmel mondott igent. Elmesélte, hogy jön ki zsűritársaival, és hogy milyen produkciók tetszenek neki a legjobban.

Reflektor 15-07-01


szerző:
2015.07.02. 01:15
Reflektor 15-07-01

Reflektor: Izgalmas nyár elé néznek az Éjjel-Nappal Budapest sztárjai - tudtuk meg azon a nyárindító bulin. Csuja Imre őszintén megmondja majd a véleményét. Az ősszel induló Hungary’s Got Talent zsűritagja úgy gondolja, az őszinteség a legfontosabb a produkciók értékelésénél.

Horgas Eszter a Hungary’s Got Talent zsűrijében

A fuvolaművész elmesélte, hogyan készül a nem mindennapi feladatra és mik a tapasztalatai zsűritársaival. Varga Feri énekessel arról beszéltünk, hogy mennyire nehéz szülőnek lenni. Horányi Julival és Práger Kittyvel pedig a tökéletes férfi után kutattunk. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Horgas Eszter őszintén fogja vállalni véleményét

Nemrég derült ki, hogy Horgas Eszter ott lesz a Got Talent zsűritagjai között. A fuvolaművészt a zsűritársairól és a rá váró nem mindennapi feladatról kérdeztük.

Hogyan készül Horgas Eszter a Got Talentre?

A fuvolaművész a Got Talent zsűrijében. Elmondja, hogyan készül erre a feladatra. Miért csináljanak a férfiak terhességi tesztet? A hererák veszélyeiről beszélgetünk. Horányi Julitól és Práger Kittytől megkérdezzük, hogy vajon érdemes-e várni a tökéletes férfira. De egy világot megjárt extrémsportoló is vendégünk lesz holnap reggel.

Vajda Pierre nem engedi be a konyhába feleségét

A Konyhafőnök szigorú zsűritagja sokáig filmrendezőnek készült, és neves színészekkel is együtt dolgozott. Aztán megállapodott, és feleségével immáron két évtizede boldog házasságban élnek. Most pedig kiderült, hogy Vajda Pierre-éknél ki a Konyhafőnök.

Portré 14-03-23


szerző:
2014.03.24. 01:05
Portré 14-03-23

Portré: Egy rossz modorú rádiós, aki hamarosan debütál a népszerű Barátok közt sorozatban, de még ennél is nagyobb dolog vár rá, a Szombat Esti Láz táncos műsorában, ahol zsűriként mutatkozik majd be.

Reflektor 12-05-25


szerző:
2012.05.26. 00:45
Reflektor 12-05-25

Reflektor: Kiszel Tünde megsértődött Puzsér Róbertre. Muri Enikő és Nagy Sanyi nem csak barátok.

Reflektor 12-05-23


szerző:
2012.05.24. 00:05
Reflektor 12-05-23

Reflektor: Puzsér Róbert igét hirdet. Mohamed Aida nagy családot szeretne.

Reflektor 12-05-21


szerző:
2012.05.22. 00:45
Reflektor 12-05-21

Reflektor: Plazma kiesett, Puzsér Róbert fenyegetőzik. Balogh Edina a legboldogabb menyasszony.

Reflektor 12-05-16


szerző:
2012.05.17. 00:00
Reflektor 12-05-16

Reflektor: Hajós András sarokba szorította önmagát. A showman mostanában nagyon elfoglalt, szinte lehetetlen időpontot egyeztetni vele. Ezért kölcsönadtunk neki egy kamerát, hogy készítsen interjút önmagával. Sztárparádé a leányneveldében! Kiss Ramóna, Gubás Gabi és Németh Kristóf is szerepet kaptak a hamarosan színpadra kerülő Abigél című darabban.

Portré 12-04-29


szerző:
2012.04.30. 01:35
Portré 12-04-29

Portré: Pokorni Liát folyamatos önostorozás, örök kérdőjelek jellemzik, de azt mondja, az életben is és a munkában is ezek ösztönzik. Egy igazi kalandor ő, aki gyermekkorában nagyon gyakran költözött szüleivel, később ezt a hagyományt egyedül folytatta albérletből albérletbe.

Fókusz 12-04-25


szerző:
2012.04.25. 20:50
Fókusz 12-04-25

Fókusz: Kiderül a titok - Puzsér Róbert elárulja, hogy kik az igazi kedvencei és kik azok, akiknek biztosan 10 pontot adna. Feltöltve - VV Dya duzzadó ajkakkal akarja elkápráztatni a pasikat, de kérdés, hogy ők mit szólnak hozzá. Nappal szemben - Az egykori királynő a macska-, SP pedig az extrém stílust részesíti előnyben a napszemüvegek terén.

Reflektor 12-03-26


szerző:
2012.03.27. 00:45
Reflektor 12-03-26

Reflektor: Puzsér Róbert idegei sincsenek kötélből. Az X-Faktor sztárja kés alá feküdt. Angelina Jolie lába újra terítéken.

Puzsér: Fényre lépett a rejtőzködő kritikus

Az új CSISZ zsűritag alig 3 napja debütált, Puzsér Róbert továbbra is hiszi: azoknak az aránya, akik utálják, és szeretik nem változott, csak a hívek és az ellenlábasok száma többszöröződött szombat óta.

Fókusz 12-03-20


szerző:
2012.03.20. 20:45
Fókusz 12-03-20

Fókusz: De ki az a Puzsér? - Már az első adás után róla beszél az ország. Honnét került ide a Csillag Születik kíméletlen zsűritagja? Szívtiprók az éjszakában - VV Attila és Csaba együtt indultak hódító útjukra. Turnéjukra mi is elkísértük őket. A Damu-dráma - A színész jogerősen négy és fél év börtönt kapott. Üveges tekintettel nézett szembe a sorsával.

Cheryl Cole az X-Faktor zsűrijében!

Magánélete romokban hever, de a tehetségkutató showban rendületlenül mosolyog az énekesnő.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való