Vérbeli thrillerek és várva-várt mesék érkeznek a mozikba, és bizony akcióból sem lesz hiány.

Két lépés távolság

A Csillagainkban a hiba ihlette alkotás egy cisztás fibrózisban szenvedő lány történetét meséli el, aki betegsége miatt kénytelen megtartani a három lépés távolságot szerelmétől, Willtől. Ahogy Stella érzelmei egyre inkább felerősödnek, annál nehezebb leküzdenie a kegyetlen dolgot: még meg sem érintheti a fiút.

Premier: 2019. május 02.

Csaló csajok

Az Anne Hathaway és Rebel Wilson főszereplésével készült vígjáték igazán szórakoztatónak ígérkezik. Vessünk csak egy pillantást az előzetesre!

Premier: 2019. május 09.

Pokémon – Pikachu, a detektív

A rajongók már egy jó ideje várják az alkotást, hiszen nosztalgiázni szuper dolog. A sárga pokémon ezúttal belevág a nyomozásba, a magyar hangja pedig nem más, mint A tanár főszereplője, Nagy Ervin.

Premier: 2019. május 09.

Mami

Az Oscar-díjas Octavia Spencer ezúttal egy vérbeli thrillerben is megcsillogtatja a tehetségét, ráadásul a Tűnj el! producere is visszaköszön a stáblistáról, úgyhogy szinte biztosak lehetünk a sikerben.

Premier: 2019. május 09.

John Wick 3.

Keanu Reeves harmadszorra is belebújik a népszerű bérgyilkos bőrébe, ám ezúttal vérdíjat tűznek ki a fejére. Ez bizony kemény hajsza lesz!

Premier: 2019. május 16.

Aladdin

A Guy Ritchie rendezte élőszereplős Disney-mese bizonyára sokakat becsalogat majd a moziba, ráadásul Dzsini szerepében Will Smith tündököl.

Premier: 2019. május 23.

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

Már mi is többször írtunk a Ted Bundy életét feldolgozó alkotásról, akit nem más, mint Zac Efron formál meg. Vajon hogyan fest majd a színész egy ilyen szerepben?

Premier: 2019. május 23.

Fájdalom és dicsőség

Az Oscar-díjas spanyol rendező, Pedro Almodóvar ismét egy komoly drámával tér vissza a mozikba, méghozzá Penelopé Cruz és Antonio Banderas főszereplésével.

Premier: 2019. május 23.

Godzilla II: A szörnyek királya

A vadonatúj blockbuster egészen a görög mitológiáig nyúlik vissza, hogy megannyi szörnnyel és lénnyel lepje meg a közönséget. Nézzétek csak!

Premier: 2019. május 30.