Az biztos, hogy lányok millióinak szívét hódította már meg a színész, aki minden műfajban jeleskedik legyen szó vígjátékról vagy drámáról! Éppen ezért nehéz volt, de megpróbáltuk összeszedni kedvencünk olyan alkotásait, ami miatt azok is megszerethetik, akik esetleg eddig még nem rajongtak a sármos sztárért! Lássuk!

5 film, amiért imádjuk Ryan Gosling-ot!

Ahogyan azt említettük már, az ünnepelt repertoárja igen széles, ezért hát tessék, itt van Ryan Gosling öt oldala:

1. A romantikus:

5 film, amiért imádjuk Ryan Gosling-ot!

A nők többsége valószínűleg ebből a műfajból ismeri leginkább, ami nem csoda egy olyan lebilincselően romantikus ugyanakkor életszagú alkotás után, mint a Kék Valentin!

Persze említhettük volna az unásig ismételt és valójában már kultfilmmé váló Szerelmünk lapjait is, de talán a Kék Valentin azokat is meggyőzi, akik nem kedvelik a romkomok világát.

2. A nyomozó:

5 film, amiért imádjuk Ryan Gosling-ot!

A Kísérleti gyilkosság című film valószínűleg kevesebbek számára ismert, pedig egy igazán különleges Dosztojevszkijt idéző történet, olyan színészekkel mint, Sandra Bullock, Michael Pitt és Ryan Gosling.

A könnyed környezet ne tévesszen meg senkit, igazi thriller-ről beszélünk!

Emellett persze a krimi rajongóknak a Gengszterosztag is valódi csemege, amiben a maffia után eredő Gosling, Emma Stone oldalán látható.

3. A vicces:

5 film, amiért imádjuk Ryan Gosling-ot!

Két nagypofájú nyomozóról szóló akció-vígjáték a Rendes fickók, amin biztosan hangosan fogunk kacagni egész este! Az iszákos, lányát egyedül nevelő detektív szerepében Gosling minden erőlködés nélkül brillírozik, mi pedig jobban el vagyunk tőle ragadtatva, mint az Őrült, dilis, szerelem nagyképű, kockahasú piperkőcétől, pedig azt hittük, annál viccesebb már nem lesz!

4. A komoly:  

5 film, amiért imádjuk Ryan Gosling-ot!

A magányos, drogfüggő történelemtanár megformálásáért Oscar-díjra jelölték, mi pedig oda is adtuk volna neki, hiszen az akkor 27 éves színésznek, az életének alakításaként emlegették, a Fél Nelson című drámában játszott szerepét.

Ehhez pedig Gosling egyetlen könnycseppje is elég volt, pedig a karaktere és ő is nagy utat jár be a filmben!

5. Az akciódús:

5 film, amiért imádjuk Ryan Gosling-ot!

A Drive - Gázt! című mozinak az esetében a színész igencsak beletaposott a gázba, hogy tényleg, de tényleg mindenkit magával ragadjon! A véres művészfilm pedig Gosling-gal a kormánynál, zseniális zenét dübörögtetve száguldott a siker felé!

Ne feledd, nem sokára pedig újabb területen mutatkozik meg a színész, a Kaliforniai álom című alkotásban, mellyel nagy esélye van arra is, hogy idén valóban hazavigye azt a bizonyos aranyszobrot!

Illetve láthatjuk a Budapesten forgatott Szárnyas fejvadász 2-ben is! December 30-án pedig a Szerelmünk lapjaiban 19:10-kor az RTLII-n!