A mozi sztárjai videóüzenetben hívták fel figyelmünket egy komoly problémára! Nincs mit tenni, Ben Affleck-ék nagyon maguknak érzik a szuperhős szerepet! Reményeink szerint a filmben is így lesznek vele!

A Justice League valóban a Föld megmentésén dolgozik!

A Justice League szereplői a Rezpect Our Water kampány mellett álltak ki. A petíció lényege, hogy egy olajtársaság a terjeszkedésével veszélyezteti a Missouri folyót, és annak élővilágát.

A sztárok pedig pár perces videóban mondták el, miért is fontos ezzel foglalkoznunk:

Azonban nemcsak a mozi szereplőinek hősiességétől hangos a sajtó, hanem attól a hírtől is, hogy J. K. Simmons végül szerepet kapott a filmben, sőt a jelenetét már le is forgatták, aminek kapcsán a színész nyilatkozott is:

„Bár a többiek valószínűleg 2016 végéig forgatnak, én végeztem már, így míg a szuperhősök Londonban vannak, addig én végre a családommal töltöm az időmet. Egyébként a legtöbb jelenetben Bennel szerepeltem, de az is igaz, hogy Gordon felügyelőnek az első Justice Leauge moziban nincs sok szerepe! Éppen csak annyi, hogy bemutatják őt, valamint kapcsolatát Batmannel.”

A Justice League valóban a Föld megmentésén dolgozik!
 


Ezen pedig nincs is mit csodálkoznunk, hiszen a film középpontjában inkább az összeverbuvált szuperhősökből álló csapat van, akiket Bruce Wayne azért keres fel, hogy kitöltse az űrt az emberek szívében Superman önzetlen önfeláldozása után. Ezért és a közelgő fenyegetés ellen Wonder Woman segítségével összetoborozzák az olyan metahumánokat, mint Jason Mamoa Aquamanje, Ray Fisher Cyborg-ja, valamint Ezra Miller Flash-je.

A Justice League valóban a Föld megmentésén dolgozik!

Ha pedig mindez nem lenne elég a képregény imádóknak, már lázasan készülnek az önálló Aquaman-filmre is, melyben Momoa mellett láthatjuk még Amber Heard-öt, mint Mera királynő, valamint Willem Dafoe-t is Atlantean Vulko szerepében!

A Justice League első részét Zack Snyder rendezésében 2017 novemberében láthatjuk a mozikban!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumbl.com