A legújabb üdvöske, aki a pletykák szerint megformálhatja Pókember ikonikus szerelmét, Zendaya Maree Stoermer. Ő pedig egzotikusabb, mint az előző színésznők, akik a karaktert játszották. Na, de lássuk, mit szólt mindehhez James Gunn!

 

Zendaya (@zendaya) által közzétett fénykép,


Az énekes-táncosnő Zendaya különös szépségét afroamerikai édesapjának és amerikai édesanyjának köszönheti, ami bár sok esetben előny, sok rajongó fél tőle, hogy nem igazán fog passzolni a lángvörös hajú Mary-Jane-hez!

Ez pedig már csak azért is aggasztó, mert gondoljunk csak a Csodálatos Pókember 2-re, melynek esetében A beavatott-filmek csillaga, Shailene Woodley állítólag az internetes utálkozók miatt lett kivágva végül a moziból. A képregény fanok ugyanis azt nehezményezték, hogy a Woodley féle Mary-Jane egy motorkerékpáros fiús lány lett a megszokott tinédzser helyett. Egyébként Peter Parker szerelme, Kirsten Dunst megformálásával sem aratott nagy sikert!

A Spider-Man: Homecoming Mary-Jane-je más lesz, mint az eddigiek?!

Mint tudjuk, James Gunn A galaxis őrzői 2 rendezője, nem szívbajos, így közösségi oldalán fejtette ki véleményét a téma kapcsán:

„Az embereket felidegesíti, mikor megváltoztatnak valamit egy képregény karakteren, mikor annak történetét filmre viszik, így vagyok ezzel én is! Vannak olyan mozik, amiket azért nem kedvelek, mert egy szereplőt alapjaiban szúrnak el vagy értenek félre, mikor film adaptáció készül belőle. Ilyen például az első olyan Batman-film, amiben Joker-t, mint Bruce Wayne szüleinek gyilkosát mutatják be. Ezért sem hiszem, hogy a külsőségek, mint egy karakter bőrszíne számítana bármit is, annak is örültem, hogy Michael B. Jordan játszotta el Johnny Stormot, szerintem ugyanis sokkal fontosabb az, hogy megragadják a szereplő lényegét - ami ebben az esetben a pimaszság és humor volt, amit a tehetséges Jordan remekül formált meg -, és nem pedig az, hogy eddig fehér bőrrel és szőke hajjal láthattuk a kedvencünket.”

A Spider-Man: Homecoming Mary-Jane-je más lesz, mint az eddigiek?!

A rendezőnek igaza lehet, hiszen Ben Affleck Batmanjétől is féltünk, de azt kell mondjuk, hogy hatalmas pozitív csalódás volt az alakítása a Batman Superman ellen című film bukása ellenére is!

Gunn hozzátette, hogy a rasszista véleményekre nem kíván reagálni, hiszen úgy sem tudja megváltoztatni az emberek gondolkodását, de úgy véli, hogy ideje elfogadnunk azt a tényt, hogy a világunk folyamatosan változik, ahogyan a felfogásunknak is meg kell arról, hogy egy régebbi képregényhős csak úgy nézhet ki, ahogyan azt már megszoktuk!

 

Zendaya (@zendaya) által közzétett fénykép,


Hogy végül, valóban a modell alkatú szépség játssza-e majd el Mary-Jane Watsont reméljük, hamarosan kiderül, és nem kell várnunk jövő nyárig, amíg a Spider-Man: Homecoming a mozikba kerül!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com