Úgy tűnik, tényleg nincs új a nap alatt, így ahelyett, hogy újdonságokkal szórnának meg bennünket, régi franchise-ok kerülhetnek ismét elő!

Ajajj! Újabb Alkonyat-filmek a láthatáron, de egy másik kedvenc is visszatérhet!

Az Alkonyat, valamint Az éhezők viadala-filmek is folytatást kaphatnak, hiszen az őket készítő stúdió úgy véli, még jócskán akad elmondatlan történet a két közönségkedvenccel kapcsolatban!

Hogy ezek megvalósulása, mennyire lehetséges, ahhoz érdemes hozzáfűzni, hogy a producereknek már konkrét elképzelésiek is vannak: azaz a projektek csak, akkor jönnek létre, ha az eredeti szereplők, írók és rendezők is hajlandóak részt venni bennük! Erre pedig valljuk be, kevés esélyünk van, ha csak arra gondolunk, milyen szerepekben tűnik fel mostanában Kristen Stewart, vagy mondjuk Jennifer Lawrence.

Ajajj! Újabb Alkonyat-filmek a láthatáron, de egy másik kedvenc is visszatérhet!

Bár, az még simán elképzelhető, hogy ugyanabban a világban új szereplőket mutassanak be az új mozik, melyekhez a filmek alapjául szolgáló regények szerzőit is megnyernék. Ez pedig azt jelentené, hogy Stefanie Meyer és Suzanne Collins is visszatérne a sikerük gyökeréhez.

Vajon létrejöhetne egy olyan spin-off, mint a Legendás állatok és megfigyelésük, vagy ez a terv is A beavatott-filmek sorsára jut?

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com