A pletykák szerint, a sztár ezúttal egy meglehetősen furcsa, ugyanakkor sötét karaktert fog eljátszani. Eláruljuk, hogy van némi köze Russell Crowe-hoz, de közben mégsem! Na, kitaláltátok?

A színész úgy tűnik, megformálhatja a kissé tudathasadásos Dr. Jekyll-t! De mégis mi ebben a furcsa?

Az, hogy nem egy, hanem rögtön két film is készülhet a karakter történetével, a másik alkotásban pedig nem is akárki alakítaná a különös orvost!

Amerika kapitány nem is olyan jófiú?

Ugyanis két cég is lehetőséget lát a Jekyll-filmben:

A szuperhőst játszó sztár a Lionsgate-tel készíthet mozit, míg az Universal egy egész világegyetemet készül megteremteni, melyekben a Tom Cruise főszereplésével készülő Múmia - amit egyébként 2017 nyarán mutatnak be -, valamint a Johnny Depp közreműködésével létrejövő Láthatatlan Ember és Javier Bardem Frankenstein-je, meg persze a már említett, Russell Crowe-s Jekyll kapna helyet.

Ezzel a sztár kavalkáddal azért nehéz versenyezni!

Amerika kapitány nem is olyan jófiú?

Úgy tűnik, a Lionsgate emberei mégis megpróbálnák, élükön a zászlós hőst alakító csillaggal.

A Chris Evans-szel tervezett alkotásnak egyelőre nem találtak rendezőt, de azt már tudni lehet, hogy a történet az eredeti novellán alapszik majd.

Egyébként Amerika kapitányunk visszatér az Avengers: Infinty War című filmben, amit úgy fest novemberben már el is kezdenek forgatni és szintén láthatjuk majd Marc Webb rendezésében, a Gifted-ben!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com