Nem tudjuk, ti, hogy vagytok vele, de mi teljes plakát őrületben vagyunk, éppen ezért nagyon örültünk mikor megpillantottuk a Ryan Gosling és Harrison Ford főszereplésével készült mozi posztereit! Szerintünk nektek is leesik az állatok, ha meglátjátok!

Ámulj te is a Szárnyas fejvadász 2 szépséges plakátjain!

Az ikonikus 1982-es film második fejezete idén októberben érkezik a mozikba, most pedig megérkeztek az első hivatalos plakátok is, amelyeken a film főszereplőit, Ryan Gosling-ot és Harrison Ford-ot is láthatjuk, várva várt szerepeikben és a karaktereikhez tartozó környezetben.

Ámulj te is a Szárnyas fejvadász 2 szépséges plakátjain!

Gosling poszterén inkább a letisztultség és a fekete-fehér színek a hangsúlyosabbak, és persze egy igazi menő járgány is, a már beigért futurisztikus autó is kiszúrható.

Egyébként az új filmet Denis Villeneuve rendezte, a történet pedig 2049-ben játszódik, a cselekmény helyszíneként pedig ugyanúgy Los Angeles szolgál, azonban a város sokkal nagyobb terjedelmű lett, a lakói pedig dühödtek és megvadultak, valamint minden a környezetben az óceánt, az esőt és a havat is beleértve mérgező!

A karakterekről eddig nem sokat tudunk, csupán annyit, hogy Gosling alakítja K tisztet, aki egy titok nyomait követve fut össze a Ford által megformált, Rick Deckard-dal.

Ráadásul a forgatás nagy része Budapesten történt!

Ámulj te is a Szárnyas fejvadász 2 szépséges plakátjain!

Ford plakátja pedig narancssárga színekben pompázik, a legenda mögött pedig egy szobor romjai láthatóak!

Mindkét poszter visszaidézi az első előzetes hangulatát, arról nem is beszélve, hogy ezeknek köszönhetően felébredt bennünk a remény, hogy talán nem sokára kapunk egy második ízelítőt is!

Szárnyas fejvadász 2 című sci-fi-t, idén ősztől láthatjuk majd a mozikban!

Forrás: nme.com
Képek: Blade Runner 2049 Facebook, Intercom