Tom Holland, a Pókember-Hazatérés című film sztárja, különös videót osztott meg közösségi oldalán. A fiatal tehetség ugyanis szó szerint kihúzta a gyufát a szuperhős csapatnál, ám állítása szerint mindezt a Marvel-filmek rajongóinak érdekében tette! Mi lelte az ifjú hálószövőt és, hogyan is válhat ez a hasznunkra? Mutatjuk!

Az új Pókember feléget mindent, amit a Bosszúállók elterveztek?

A Marvel-univerzum az egyik legizgalmasabb időszakát éli, hiszen most csúcsosodhat ki mindaz, ami 2008-ban Tony Stark-kal és a Vasemberrel kezdődött. Most pedig a Bosszúállók csapatának már olyan személyek is a segítségükre vannak, mint amilyen Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) és a Fekete Párduc (Chadwick Boseman), valamint megismerhetjük az első olyan Pókembert is, aki végre korhű mása a képregényben szereplő fiatalnak. Ezzel együtt pedig elkészül az Avengers: Infinity war című mozi, ami újabb kapukat nyit meg a Marvel képregények világában, még több cameóra és újdonságra számíthatunk, amik majd nem kevés változást eredményeznek a történetben!

Az új Pókember feléget mindent, amit a Bosszúállók elterveztek?
 


Így nem csoda, hogy minden apró hírmorzsának úgy örülünk, mintha valamilyen ünnepnap lenne, ugyanakkor elszomorító lenne, ha a kitudódott részletek miatt, már nem tudnánk úgy élvezni a történet, mint ahogyan azt elvárnánk!

Nos, Tom Holland ezt kísérelte meghiúsítani, azzal, hogy felgyújtotta a készülő mozi forgatókönyvét!

Persze csak a saját példányáról van szó, de az ifjú sztár úgy gondolta, nem akarja, hogy esetlegesen köze legyen néhány információ kitudódásához. Tehát ahogyan az alábbi videón is jól látszik, a színész egyszerűen csak fogta magát és a tűzbe dobta a forgatókönyvét:

 

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

Szóval, ha valaki kíváncsi arra, hogy mi történik az Avengers: Infinity war című alkotásban, akkor jövő májusig kell várnia, hogy kiderüljön!

Ha pedig Tony Stark (Robert Downey Jr.) tanoncára kíváncsi, akkor idén nyáron meglesheti a Pókember-Hazatérés című filmben, a mozikban!

Forrás: cinemablend.com
Képek: Instagram.com