Amerika Kapitányunk mindig képes meglepni bennünket, ahogyan a rajongóit is sikerült megviccelnie! Kíváncsi vagy mit tehetett a szuperhőst játszó színész? Mutatjuk!

A New England-i utca embere bizony szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis Evans nemrég egy képregény üzletben hívta kalandozásra az oda betérőket. Vagyis, hogy csak hívta volna, merthogy a színész egy szobából figyelte a vásárlókat, akikhez egy Amerika Kapitány-t megformázó bábun keresztül szólt. Az emberek reakciója egyébként zseniális, de ha ez nem lett volna elég, Chris Evans a bábu segítségével irányította  a kiszabadulós játékot!

Azt hitted Chris Evans már nem lehet ennél jobb fej? Tévedtél, lehet!

Miközben a színész instruálta a vásárlókat a rejtvények megoldásában használhatták az üzletben található dolgokat és egészen úgy érezhették, hogy ők is a Bosszúállók csapatának tagjai, akik Amerika Kapitány mellett küzdhetnek.

A felvételeket látva nem tudjuk eldönteni, hogy Evans vagy a kalandorok élvezték-e jobban a helyzetet. De azt elárulhatjuk, hogy miután sikerült legyűrniük az akadályokat olyan meglepetés várta őket, amire álmukban sem mertek volna gondolni…

Nézd meg a videót, hogy megtudd, milyen, ha Amerika Kapitánnyal játszhatsz!

Egyébként Evans-t legközelebb az Avengers: Infinity War című filmben láthatjuk legközelebb!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com