Azt eddig is tudtuk, hogy a színésznő fáradhatatlanul tör előre, ha a karrierjéről van szó, hiszen minden évben több filmben is láthatjuk, ráadásul egymástól teljesen eltérő szerepekben. Most azonban minden elképzelésünket felülmúlta!

Azta! A hollywoodi bombázó duplán támad!

Alicia Vikander az elmúlt évek egyik legjelentősebb színésznője, főleg ha az őszi filmes fesztiválszezont vesszük alapul, hiszen 2015-ben, Velencében mutatkozott be A dán lány című filmje, amiért később megkapta a legjobb női mellékszereplő Oscar-díját, valamint a tavalyi a Fény az óceán felett című mozija is.

A tehetséges színésznő pedig idén is visszatér a Velencei Filmfesztiválra, ráadásul ezúttal két filmjével is esélyes a győzelemre!

Az első film egy igazi svéd film, melynek rendezője az a Lisa Lansgethel, akivel Vikander már dolgozott együtt a Pure, valamint a Hotel című filmeken. Hozzájuk csatlakozott a szintén svéd gyökerekkel rendelkező, Eva Green!

Az Euphoria címet viselő alkotás egy elidegenedett testvérpárról szól, akik körbeutazzák egész Európát, mire sikerül megbékélniük egymással.

Az ex-balerina második filmje pedig egy Wim Wenders által rendezett dráma, a Submergence, melyben James McAvoy a partnere! A történet egy azonos című regényen alapszik és arról szól, hogy két szerelmes, hogyan küzd meg azzal, hogy egy óceán, valamint egy háború választja el őket, attól, hogy ismét együtt lehessenek.

Egyébként a komoly és drámai szerepek mellett, láthatjuk majd a szépséget a legújabb Tomb Raider-filmben harcolni, valamint az ősszel bemutatásra kerülő kosztümös Tulipánlázban is!

Forrás:indiewire.com
Képek: Instagram.com