Áprilisban már kiderült, hogy a legújabb Batman filmben nemcsak, a denevérembert fogja ismét eljátszani Ben Affleck, de ő is fogja rendezni saját magát! Most pedig végre megtudhattunk néhány részletet is a sztár elképzeléseiről a sztorit illetően!

Batman megőrült?!

Bár, még semmi biztosat nem tudni, felröppent a pletyka, hogy a színész által készített film az Arkham Asylum nevű elmegyógyintézetben játszódna!

A kérdés már csak az, hogy a legutóbbi denevéremberről szóló filmből a Dark Knight-ból kiindulva, hogy kerülhetett Bruce Wayne az intézetbe zárva?

Valamint a készítők biztosították a rajongókat, hogy bár a feltevés jogos, hogy a Vörös sisak nevű gonosztevővel kelljen megküzdenie a sötét lovagnak, valószínűleg nem vele fog, de ennek ellenére egész gazfickó áradatra számíthatunk az új alkotástól!

Batman megőrült?!

De akkor mi a helyzet a szuperhősökkel? Ahol van rossz, ott jónak is lennie kell!

Egyes híresztelések szerint Matt Demon szívesen eljátszana egy hőst, ha Affleck is úgy gondolja. Mi pedig kíváncsiak lennénk rá egyrészt a jelmez miatt, másrészt pedig azért mert a két jó barát, már több mint egy évtizede nem szerepelt együtt filmben!

Utoljára a 2004-es Apja lánya című, Ben Affleck filmben volt egy rövid cameója Demon-nak!

Batman megőrült?!

Sajnos az egyelőre címnélküli Batman film bemutatójának időpontja még nincs meg, de a legutóbbi információk szerint valamikor 2018 vagy 2019 végére várhatjuk.

De hála istennek nem kell sokáig várnunk, hogy láthassuk Batman-t a vásznon!

Ugyanis a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című mozi arra enged következtetni, hogy Wayne segédjét Robin-t, Joker ölhette meg, éppen ezért kedvenc baljós szuperhősünket láthatjuk Joker sportautóján a Suicide Squad-ban, hogy bosszút állhasson!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com