A színész magánéleti problémái – úgy tűnik – a munkájára is kihatnak. Eddig is kétséges volt a szerepe Batmanként, most viszont esélyes, hogy végleg elbúcsúznak tőle.

Ben Affleck repülhet - kirúgják Batmant?

A színész sokszor megvívta már a csatáit az alkohollal, azonban úgy tűnik, hogy nem igazán boldogult segítség nélkül. Valószínűleg ezért is hagyta, hogy ex-felesége, Jennifer Garner bevigye az elvonóra.

Ha ez önmagában nem lenne elég Afflecknek, nemrég felmerült, hogy függősége miatt még a DC is megválhat tőle. Fennáll az esélye, hogy ha a jövőben további Igazság Ligája-filmeket készítenek, akkor valaki más veszi át Affleck helyét Batmanként.

A stúdió szempontjából az ok egyszerű: rengeteg pénzükbe kerülne biztosítani egy ilyen horderejű forgatást, pláne egy alkoholfüggő színésszel. Az összeg akár még a film elkészítésének költségeit is meghaladhatja – ez 150 millió dollár is lehet.

Úgy tűnik, hogy a színész eléggé szerencsétlen utat jár be Batmanként, hiszen az eredeti tervek szerint, nemcsak a közös filmekben szerepelt volna, hanem egy önálló mozival is villanthatott volna (rendezőként is). Ehhez képest most itt tartunk, korábban pedig már felmerült valaki másnak a neve is.
 

Forrás: NME
Kép: InterCom