Bizony, rossz hírrel kell szolgálnunk a sármos színész rajongóinak, ugyanis úgy tűnik, Hollywood üdvöskéje elsőbbséget élvez még a nagy öregekkel szemben is! Miről lehet szó? Eláruljuk!

Brad Pitt-nek keresztbe tett Jennifer Lawrence?!

Nem kell azért megijedni, csupán arról van szó, hogy a David Fincher által rendezett és Pitt főszereplésével készülő World War Z 2 bemutatását elhalasztották!

Ellenben az új sztárpáros: a rendező, Darren Aronofsky és Jennifer Lawrence drámájával, mely a Mother címet kapta! Így, a Michelle Pfeiffer, Javier Bardem, Domhnall Gleeson és Ed Harris szereplésével készült filmet, már idén ősszel bemutatják, hogy minden esélye meglegyen néhány díjat is hazavinni.

Brad Pitt-nek keresztbe tett Jennifer Lawrence?!

Brad Pitt pedig ismét pórul járt, hiszen eredetileg már június elején visszatért volna a zombis filmjéhez, ám a munkálatok csúsztak az akkori rendező, J. A. Bayona kilépése miatt.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy ha szerencsés, akkor 2018-ban bemutathatja a World War Z 2-t. De ki tudja, lehet, hogy a mozi átcsúszik 2019-re!

Ez pedig már csak azért is érdekes, mert a Z világháború című film 2013-ban, 540 millió dollár bevételt hozott világszerte!

Forrás: hollywoodreporter.com
Képek: tumblr.com