Bizony, úgy tűnik az Avengers: Infinity War című film lehet az utolsó, amiben láthatjuk hősünket, vagy mégsem? Eláruljuk!

Búcsút mondhatunk Amerika kapitánynak?

Az Amerika kapitány: Polgárháború alkotói úgy gondolták, hogy egyértelműen kivehető, a jó öreg Steve Rogers készen áll arra, hogy tovább lépjen és felhagyjon a világ megmentésével. Arról nem is beszélve, hogy az egész mozi célja tulajdonképpen az volt, hogy egy új Bosszúállók csapat bemutatását is előkészítse.

Ez pedig azt jelenti, hogy Tony Stark után, elköszönhetünk  az Amerika kapitány-filmektől, amellett, hogy a Bosszúállók is átalakul? 

Na, de nem kell aggódnunk Joe Russo az alkotás rendezője ugyanis elárulta, hogy is kell pontosan elképzelnünk azt, hogy Amerika kapitány nem lesz többé Amerika kapitány:

„Steve Rogers leteszi a pajzsát és elhagyja szuperhősi identitását, mivel Amerika kapitány ellentétben áll azzal, ami ő volt, illetve ami szeretne lenni a továbbiakban. Ez a konfliktus, ami végbemegy benne, eredményezi azt, hogy lemondjon a szuperhősködésről.”

Búcsút mondhatunk Amerika kapitánynak?

Az alkotók mindezek ellenére nyitva hagyják a kaput, hogy Steve Rogers visszatérhessen a zászlót viselő hős képében.

A rajongók viszont máris elkezdtek spekulálni, miszerint ez azt jelentheti, - ahogyan a képregényben is szerepel -, hogy Steve Rogers felveszi Nomád személyazonosságát. Nomád az a karaktere, aki  ahhoz, hogy igazságot szolgáltathasson, szembeszáll az Amerikai Egyesült Államok kormányával.

Tehát mégsem kell félnünk attól, hogy Chris Evans-t nem látjuk többet a képregény-filmek stáblistáján?

Vajon lesz újabb Amerika kapitányunk, és ha igen, akkor akárcsak az eredeti történetben, Bucky Barnes lesz az, vagy ő kaphat végre egy önálló mozit is?

Búcsút mondhatunk Amerika kapitánynak?

Szerepelni fog Amerika kapitány az Avengers: Infinity War című alkotásban?

Ez még mind a jövő zenéje, de a készítők úgy vélik, hogy Amerika kapitány nagy segítség lehetne egy hatalmas lila fickó ellen az Avengers: Infinity War című moziban!

A filmet 2018 áprilisában mutatják be a mozikban!

Forrás: zimbio.com
Képek:tumblr.com