Múlt héten írtunk róla, miszerint nagy az esély rá, hogy Brie Larson is belépjen a szuperhősök táborába. A friss pletykákról pedig az Amerika kapitány főszereplőit is kifaggatták.

Chris Evans is örülne az új Marvel kapitánynak!

Az a hír járja, hogy A szoba sztárját szemelte ki a Marvel, hogy eljátssza Carol Denvers, ismertebb nevén, Marvel kapitány karakterét. A színésznő a stúdió első választása, és ha lehet hinni a híreknek, akkor Larson hajlik is rá, hogy igent mondjon.

Addig is, míg várakozunk a hivatalos bejelentésre, egy interjú során megkérdezték az Amerika kapitány: Polgárháború két sztárját, Chris Evans-t és Anthony Mackie-t, hogy mit gondolnak a dologról.

Így előre, maradjunk annyiban, hogy nem igazán értettek egyet a témában. Miközben Evans óriási lelkesedéssel fogadta az infót, Mackie egy picit megbotránkoztatta a közönséget a válaszával.

„Épp most hallottam róla! Nagyon remélem, hogy összejön! Imádom Brie Larsont! Még 2009-ben csináltunk együtt egy filmet – Scott Pilgrim a világ ellen –, és egyszerűen nem tudok róla eleget beszélni. Az a nő fenomenális!” – nyilatkozta Evans.

Chris Evans is örülne az új Marvel kapitánynak!
Mackie ehhez képest egy picit szembement a tömegek véleményével, és azt mondta, hogy szerinte sokkal izgalmasabb lenne, ha az eredetileg női karaktert most egy férfi játszaná el. Több sem kellett a helyszínen lévő rajongóknak, mindenki lehurrogta a színészt.

A véleményektől függetlenül, tény, hogy viszonylag korainak tűnhet, hogy egy 2019-re kitűzött film főszereplőjét már most kiválasztanák. Azonban nem az önálló filmjében találkoznánk először Marvel kapitánnyal, előtte már pár cameó segítségével bemutatnák őt a mozizóknak.

Több mint valószínű – Joe és Anthony Russo elkottyintották –, hogy a soron következő Bosszúállók-filmekben ejtenék meg ezt a dolgot. Az eredetileg Infinity War 1-2 néven futó folytatások forgatását pedig hamarosan meg is kezdik. Ráadásul maratoni munkálatoknak néznek elébe, hiszen a két filmet rögtön egymás után veszik fel: kilenc hónapos lesz a forgatási idő.

Szerintetek Brie jó választás lenne a szerepre?

Forrás: Movieweb
Képek: Tumblr