A galaxis őrzői sztárja a mozi első részében már megmentette a világot, ahogyan most a második részben is ismét fel kell vennie majd a harcot a rosszfiúkkal, de mindezek előtt előbb a Földön jótékonykodott kicsit!

Chris Pratt nem csak a vásznon hős!

Chris Pratt bebizonyította, hogy ő tényleg van olyan jóságos, mint amilyen a filmbeli karaktere Star-Lord!

A színész egy Seattle-i gyermekkórházba látogatott el, ennek köszönhetően a beteg rajongói is találkozhattak vele!

Chris Pratt nem csak a vásznon hős!
 

Kép: Chris Pratt Instagram
 

Így hát Pratt először eltöltött egy kis időt az egyik rákkal küzdő rajongójával, Madisen-nel.

Chris Pratt nem csak a vásznon hős!
 

Kép: Chris Pratt Instagram
 

Majd pedig meglátogatta Rowan-t, aki elárulta a színésznek, hogy mikor megjelent az első A galaxis őrzői-film Groot-nak öltözött Halloweenkor.

Chris Pratt nem csak a vásznon hős!
 

Kép: Chris Pratt Instagram
 

A sztár különösen a szívén viseli a beteg gyerekek sorsát és azok kórházi ellátását, ugyanis a kisfia Jack kilenc héttel korábban jött világra, így amíg a baba meg nem erősödött, kórházban kellett maradniuk a picivel és a feleségével Anna Faris-szel. Éppen ezért nem meglepő, hogy mindenki Star-Lord-ja a koraszülött osztályra is ellátogatott, hogy láthassa a szintén idő előtt érkezett ikreket, Coen-t és Zion-t.

Egyébként a színész nem először jótékonykodott beteg gyerekekkel, ahogyan nem ő az egyetlen szuperhőst játszó hollywoodi csillag sem, aki gondol a legkisebb és legbátrabb rajongóira is!

Chris Pratt nem csak a vásznon hős!

Kép: Tom Hiddleston Instagram
 

A Thor-filmek szereplői Tom Hiddleston és Chris Hemsworth is azzal töltötték a forgatási szüneteiket, hogy gyerekeket látogassanak meg egy kórházban!

De a többi Bosszúálló sem ül otthon karba tett kézzel, ha arról van szó, hogy valakinek minden vágya, hogy velük találkozhasson!

Éppen ezért pattant rögtön repülőre Chris Evans és Robert Downey Jr. is, hogy a leukémiával küzdő Ryan Wilcox-ot meglátogathassák. De persze, ha Amerika Kapitány nem érne rá Vasemberünk egyedül is kezébe veszi az irányítást, így történhetett az is, hogy találkozott Alex Pringgel, a kisfiúval, aki úgy született, hogy az egyik karja hiányzik. Ezért Downey vitt neki egy robot kart, ami amellett, hogy a legfejlettebb technológiával készült, még úgy is néz ki, mint Vasember robotkarjai!

Chris Pratt nem csak a vásznon hős!
 

Kép: Tom Holland Instagram
 

Persze nemcsak a nagy öregek nem feledkeznek meg az apróságokról, hanem a fiatalabb nemzedék, Tom Holland a Spider-Man: Homecoming című film hőse is szívesen bújik bele jelmezébe, ha ezzel mosolyt csalhat egy-két gyermeki arcra!

A galaxis őrzői 2-t jövő tavasszal láthatjuk a mozikban!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr, Instagram