Az ébredő Erő sztárja ezúttal egy szerelmi történetet feldolgozó fantasyhoz írt alá, a Kolmához, melynek nem más a producere, mint J. J. Abrams! Még a végén kiderül, hogy van köztük valami?

Daisy Ridley a Star Wars rendezőjével romantikázik!

Bizony, a pár ismét együtt fog dolgozni, egy szintén nem kisköltségvetésűnek szánt filmet visznek a vászonra megspékelve némi misztikummal és romantikával!

A rendező Marielle Heller (The Diary of a Teenage Girl) lesz, a szövegkönyvet Megan Holley írja.

Az alkotás pedig egy izraeli történeten alapszik, amit egyébként már filmre vittek 2003-ban All I've Got címen és egy nőről szól, Kolmáról, aki fiatalkorában elveszíti szerelmét egy autóbalesetben és amikor a nő meghal, a túlvilágra vezető útja során eldöntheti, hogy visszatér-e a 22 éves önmagához és ezzel a katasztrófa napjához, vagy ismét láthatja szerelmét a túlvilágon. Bár ez kissé horrorisztikusnak tűnik, a film elvileg a Szerelmünk lapjai és a Tranzit a mindenhatóhoz elegye lesz az alkotók tervei szerint!
Daisy Ridley a Star Wars rendezőjével romantikázik!
 
Egyébként a film ötlete több mint tíz éves, úgy fest Abrams nagyon kedveli a projektet és mindenképpen filmre akarta vinni, most pedig a tökéletes főszereplőt is megtalálta Ridley személyében!

Amin nem is csodálkozunk, hiszen  a rendezőt már a Star Wars új részének castingja alatt sikerült a színésznőnek elbűvőlnie, olyan hitelesen adta elő Rey szerepét!

Reméljük az együttműködés ezúttal is sikeres lesz!

Azóta pedig felröppent a hír, miszerint Ridley alakíthatja Lara Croft-ot a történet újra gondolásában, talán ezért is van az, hogy alig várjuk már, hogy a Star Wars hősnője ezúttal lágyabb oldalát is megmutathassa a Kolmában!


Forrás: Deadline.com
Képek: Tumblr