Kiszivárgott egy kép a legújabb Bosszúállók-filmből, melyen két szuperhős cameóját is láthatjuk! Kikről lehet szó? Kattints és megtudod!

Eldobsz mindent, ha ezt meglátod! Exkluzív fotó az Infinity War-ból!

Lassan elkezdenek majd érkezni a Comic-Conos hírek!

Ám addig is most úgy tűnik, a véletlen is megörvendeztet bennünket, ugyanis az Avangers: Infinity War című film forgatásáról kikerült egy fotó, amin két szuperhős látható, akik nem a Bosszúállók csapatának tagjai (egyelőre), hanem csupán egy cameó erejéig ugrottak csak be Amerika kapitányékhoz!

Hogy kik lehetnek ők?

Nos, az egyik a legújabb és legfiatalabb szuperhőse a Marvel-filmeknek, vagyis Pókember (Tom Holland), a másik pedig Doctor Strange (Benedict Cumberbatch)!
Egyébként a nem túl éles felvételen látszik, hogy a doki éppen a hálószövő felé tart, miközben a következőket mondja neki:

„Peter védd meg őket, nem haltak még meg!”

@Marvel this looks good fam! pic.twitter.com/ZdRAOe4k5K

Hogy kiket kell megmenteni az ifjú hősnek és, hogy kikért aggódik a Doctor az egyelőre rejtély. De tippjeink azért vannak, hiszen a Bosszúállók kénytelenek lesznek megküzdeni a legnagyobb ellenségükkel, Thanos-szal, aki az egész világot veszélyezteti. Éppen ezért előfordulhat, hogy a csapatot kell megmenteni, de az is lehet, hogy a harc folyamán veszélybe került civilek segítségére kell sietnie Peter Parkernek!

Az Avangers: Infinity War első fejezete jövő májusban lesz látható a mozikban, míg a második részig nem tudni még, hogy mennyit kell várnunk!

Addig is ne feledd, hogy július 22-én újabb hírmorzsákat kapunk a filmről a Comic-Conon!

Forrás: movieweb.com
Képek: twitter.com