A különc színésznő ezúttal Roman Polanski alkotó filmjében tűnik fel, egy tőle már megszokott sötét hangulatú műben a Based On A True Story című pszicho-thrillerben!

Eva Green újabb nagy rendezővel dolgozik együtt!

Az Oscar-díjas rendező új alkotása egy írónőről (Emmanuelle Seigner) szól, akinek az életét és az elméjét is befolyásolja, valamint veszélyezteti egy különösen megszállott nő (Eva Green). A forgatókönyvet egyébként Olivier Assayas írta, aki Cannes-ban elnyerte a legjobb rendező díját a Personal Shopper című filmjével, melynek főszereplője Kristen Stewart volt.

Úgy tűnik, a francia színésznő képtelen a pihenésre, folyamatosan dolgozik, nemrég még Tim Burton-nel dolgozott együtt a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei című mozin, majd belefogott az Euphoria munkálataiba, melyben Alicia Vikander a partnere. Most pedig Polanski nagy visszatérésében is láthatjuk, a rendező ugyanis 2013-as Venus in Fur című drámája óta nem készített filmet, melyben egyébként Seigner szintén főszerepet játszott.

Eva Green újabb nagy rendezővel dolgozik együtt!

A Based On A True Story forgatásai novemberben kezdődnek meg, Párizsban.

De addig sem kell Green nélkül kibírnunk, ugyanis a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-t szeptember 29-én mutatják be a hazai mozik!

Forrás: indiewire.com, variety.com
Képek: tumblr.com