Amerika kapitány, Thor, Neo és Danny Ocean összeállnak és elhozzák nektek az összes filmjüket, hogy heteken át velük tölthessétek az estéiteket!

Ezeket a trilógiákat nem hagyhatod ki! A Film+ több hőst is összehoz a kedvetekért!

Már elkezdődött a trilógiák hódítása a Film+ műsorán, aminek köszönhetően három héten keresztül a kedvenceitekkel tarthattok! De nézzük, milyen filmekről beszélünk pontosan:

Minden kedden 21:00-kor Ocean’s-sorozat George Clooney-val, Brad Pittel és még rengeteg ismert színésszel. Az Ocean’s sorozat további részei június 9-én és 16-án érkeznek:
 


Minden szerdán 21:00-kor Mátrix-sorozat, amelyben Keanu Reeves egyik legikonikusabb karakterét keltette életre. A Mátrix sorozat részei ekkor jönnek: június 3, 10. és 17.
 


Minden szombaton 21:00-kor Thor-sorozat – a legendás Bosszúálló eddigi összes önálló kalandját megnézhetitek! A Thor sorozat részei ekkor jönnek: június 6, 13. és 20.
 


Minden vasárnap 21:00-kor Amerika kapitány-sorozat, amelyben Steve Rogers jószívű civilből igazi hőssé növi ki magát. Az Amerika kapitány filmeket ekkor láthatjátok: június 7, 14. és 21.