A valódi angol úriember megtestesítője, James Bond már volt magas, kicsit alacsonyabb, sötét hajú és legutóbb szőke is. Akadt, hogy kifinomultabb módszerekhez folyamodott és megtörtént az is, hogy dühében cselekedett. Na, de egy dolog eddig nem volt elmondható róla, most pedig mégis megtörténhet, ez pedig az, hogy nő legyen!

Gillian Anderson ezúttal 007-es ügynök lenne!

Az X-akták sztárjáról felröppent a pletyka, miszerint szívesen eljátszaná az angol titkos ügynököt, akit az ő esetében Jane Bond-nak hívnának!

Ezt megerősítve, Anderson posztolt egy képet az egyik közösségi oldalára, melyet egyébként egy rajongó készített és a színésznő hozzáfűzte, hogy nem tudja ki csinálta, de neki nagyon tetszik!


Nagy most a verseny, hiszen Daniel Craig még a 68 millió fontos gázsi ellenében sem hajlandó több Bond-filmet vállalni, pedig a készítők rögtön két alkotás terveibe is belefogtak! A színész még a Spectre bemutatásakor nyilatkozta: támogatja, hogy a következő főhős egy nő legyen:

„Szerintem ez egy remek ötlet! Ha ez működne, akkor ez egy csodás dolog lenne, ehhez csupán fantázia kéne. Bármi lehetséges!”

A James Bond-ot négy filmben is eljátszó színész, már újabb munkába fogott, egy Jonathan Frazen regényen alapuló tévésorozatba, melynek producere az a Scott Rudin, aki a The Grand Budapest Hotelt és a The Social Network-öt is támogatta.

Gillian Anderson ezúttal 007-es ügynök lenne!

A rajongók pedig máris elkezdtek találgatni, ki a legesélyesebb a híres szerepre, melynek győztese ez idáig Tom Hiddleston, aki a következőket fűzte a gondolathoz:

„Imádom az egészet. Ha egyszer az ajtómon kopogtatna a lehetőség, akkor az egy nagyon különleges dolog lenne… Persze, tisztában vagyok vele, hogy ez a munka nagy fizikai felkészülést kívánna meg. Biztosan nem venném félvállról a dolgot!"

Gillian Anderson ezúttal 007-es ügynök lenne!

Sőt, a nőcsábász ügynök mellé mindig kell egy vagy leginkább több gyönyörű nő, akiket az ujja köré csavarhat! Nos, ezúttal Priyanka Chopra, a sorozat sztár lett a befutó, azonban a színésznő meglepő kijelentést tett:

„Mindig ezt mondják, de én inkább Bond akarok lenni!”

Majd hozzátette, hogy nagyon izgatott a készülő Baywatch-film miatt és, hogy büszke arra, hogy „rosszfiú” szerepét eredetileg férfi színésznek szánták, mégis ő kapta meg!

„Régóta rosszfiút akarok játszani és most végre a Baywatch-ban megtehetem!”

Gillian Anderson ezúttal 007-es ügynök lenne!

A dögös színésznő, Zac Efron valamint Dwayne „The Rock” Johnson szereplésével látható mozi jövő májusba kerül bemutatásra!

Az pedig, hogy végül, hogy döntenek, kedvenc 007-esünkről reméljük, a közeljövőben kiderül!

Forrás: nme.com, ew.com
Képek: Tumblr, Twitter