Kijött a Legendás állatok és megfigyelésük című film első, valódi trailere, úgyhogy most már nemcsak hangulatkeltő képekkel készülhetünk az újabb J.K. Rowling-kalandra.

Harry Potter-őrültek, eljött a ti időtök!

Mióta befejeződött a hétrészes könyvsorozat megfilmesítése és könnyek között búcsúztunk kedvenc karaktereinktől, mindannyian arra vártunk, hogy írott vagy mozgóképes formában, de kapjunk még valamit, ami újra visszaadja nekünk a varázs világot. Most újra felcsillant a remény, hiszen J.K. Rowling történetei kiaknázhatatlanok!

Aki végigjárta Harryékkel a kalandokkal és megannyi hihetetlen részletettel tarkított útjukat, az nagyon jól tudja, hogy nemcsak a varázslók, a boszorkányok és a különböző trükkjeik jelentik egyedül a Rowling-sztorik lényegét: a rengeteg lény, amellyel a kalandok során találkoztak, vagy csak a Legendás lények gondozása órán olvastak róluk… nos, mind léteznek, és most követelik maguknak a főszerepet.

Harry Potter-őrültek, eljött a ti időtök!

A novemberben érkező film középpontjában Newt Scamander (az Oscar-díjas Eddie Redmayne) áll, egy író, akinek a címben felsejlő könyvet köszönheti a varázslóvilág. A cselekményről még nem sokat tudni, annyi azonban már most biztos, hogy eltérően a nagy elődöktől, ez New Yorkban játszódik.

Harry Potter-őrültek, eljött a ti időtök!

Ha másért nem is, már azért érdemes meglesni a trailert, mert nemcsak a Roxfort és Albus Dumbledore neve hallatán dobban majd nagyot a szívünk, de a világhírűvé vált – és mostanra picit átdolgozott – Harry Potter zenei téma is beköszön a végén.

Harry Potter-őrültek, eljött a ti időtök!

Ja, és akkor még bónuszban megkapjuk a HP-film veterán rendezőjét, David Yates-t, Colin Farrell-t és a zseniális látványvilágot! A tuti mugli biztos bőröndről pedig már ne is beszéljünk!

Mi annyira izgatottak lettünk, hogy tolunk is „gyorsan” egy visszafogott HP-maratont!
 

Képek: Tumblr