Nemrég Ben Affleck már felkeltette az érdeklődésünket a karakter iránt, most pedig végre azt is megtudtuk, hogy ki fogja alakítani a gonosztevőt!

Hivatalos: Joe Manganiello lesz Deathstroke az új Batmanben!

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy Deathstroke látható lesz-e a készülő Justice League-moziban, ahogyan azt sem sejtjük még, hogy a Ben Affleck által írt, rendezett és főszereplésével készült Batman-film pontosan mikorra is várható.

Az viszont most már teljesen biztos, hogy a Magic Mike XXL szereplőjét láthatjuk annak az antihősnek a szerepében, akivel majd többek között meg kell mérkőznie a denevérembernek, és akinek a képregények során nem egyszer teljesen egyedül sikerült legyőznie az egész Igazság Ligáját!

Hivatalos: Joe Manganiello lesz Deathstroke az új Batmanben!

Ez pedig nem is csoda, hiszen az egyik legkegyetlenebb gazfickóként ábrázolják, bár az évek során egyre részletesebb és tragikusabb jellemzést kaptunk a rosszfiúról, így nem is értjük, eddig hogy-hogy nem találkoztunk még vele a vásznon!

Most viszont végre ez a vágyunk is teljesül, és már alig várjuk, hogy láthassuk Joe Manganiellót Slade Wilson-ként, illetve az ő alteregójaként, Deathstroke-ként a mozikban!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com