A Sokkal több mint testőr című filmnek már címéből sejthetjük, hogy nem egy átlagos moziról van szó, de most olyan felvételek kerültek elő, hogy alig hittünk a szemünknek!

Hova fajul a világ? Ryan Reynoldsot szóhoz sem hagyta jutni Samuel L. Jackson!

A Deadpool, illetve a Bosszúállók-filmek sztárjai ezúttal együtt lökik a sódert, méghozzá nem is akárhogyan!

A hihetetlen moziban Ryan Reynolds egy olyan testőrt játszik, akinek egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatna. A profi védelmi ügynököt legújabb küldetése ugyanis az, hogy halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra. A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai "vakáción" a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie... de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni.

Mindehhez pedig most kaptunk egy lendületes werkfilmet is, hogy közelebbről is megnézhessük, hogyan boldogult a két nagyszájú csirkefogó!

A Sokkal több mint testőr című film mától a mozikban!

Forrás/Képek: FreemanFilm