Az Oscar-díjas Brie Larson főszereplésével készülő, Marvel Kapitány-moziban, egy régi ismerős köszönhet vissza, akivel ráadásul már a jó ideje nem találkoztunk és, aki egy teljesen új szintre emelheti a legújabb alkotást!

Hűű, megvan, ki játszhat fontos szerepet az új Marvel-filmben!

Samuel L. Jackson, Nick Furey-jével az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben találkoztunk utoljára, ám most minden esélyünk megvan rá, hogy viszont láthassuk a Marvel első női főszereplős hőseposzában!

Tavaly nyáron a Comic-Con-on jelentették be, hogy az Oscar-díjas színésznő alakítja majd Marvel Kapitányt, ami mindenkit nagy örömmel töltött el és ami miatt a rajongók most abban reménykednek, hogy az idei eseményen újabb híreket csepegtetnek majd el a készítők!

Mivel a hősnő kevésbé népszerű, mint mondjuk a DC világából ismert Csodanő, ezért minden erősítésre szüksége is lesz, hogy meghódíthassa a nézőket!

Éppen emiatt Nick Furey bevonása az eredettörténetébe, egy okos lépés lehet, ahogyan az is, hogy ha Marvel Kapitány feltűnik a következő Bosszúállók-filmekben, azaz az Avengers: Infinity War első és második részében!

Hűű, megvan, ki játszhat fontos szerepet az új Marvel-filmben!
 

A Brie Larson főszereplésével készülő képregényadaptációt, jövő februárban kezdik el forgatni és valószínűleg majd csak 2019 tavaszára kerül a mozikba!

Addig is azonban már idén nyáron élvezhetjük Peter Parker kalandjait a Pókember-Hazatérés című filmben, valamint izgatottan várjuk a Fekete Párducot, melyből sajnos - minden korábbi reményünk ellenére - kihagyták Samuel L. Jackson-t!

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com