Többek között a Toy Story 4, a Bosszúállók: Végjáték, a Marvel kapitány, és a Hobbs és Shaw is izgalmas új képsorokkal jelentkezett a Super Bowl alkalmából. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Kezdésnek a Bosszúállók április 25-én érkező negyedik felvonásához, a Végjátékhoz kaptunk egy baromi hangulatos kis kedvcsinálót:
 


Persze a Marvel másik nagy dobása, a március hetedikén mozikba kerülő Marvel kapitány sem maradhatott ki a buliból:
 


A szuperhős mozik mellett azért más téren is kaptunk újdonságokat. Például a Csodapark (premier március 17.), illetve a Toy Story 4 (június 20.) mesék előzeteseit:
 


A Super Bowl azoknak is kedvezett, akik egy kis akcióra vágynak, hiszen az Alita: A harc angyala, és a Halálos iramban: Hobbs és Shaw (augusztus 01.)  is kapott egy-egy új előzetest. Előbbit ráadásul már jövőhét csütörtöktől megnézhetitek a mozikban:
 


Végül, de nem utolsó sorban pedig a horror rajongók számára is érkezett két hátborzongató trailer, az Oscar-díjas Tűnj el rendezőjének új filmjéhez (Mi – premier március 21-én), valamint a horror könyvsorozaton alapuló Scary Stories to Tell in the Dark (augusztus 09.) című mozihoz: