A színész, aki híres arról milyen sokoldalú, hiszen volt már romantikus hős, táncolt musical-ben és a karmait is megvillantotta jó párszor, most valódi drámai arcát mutatta meg!

Így, még sosem láthattad Hugh Jackman-t!

Hugh Jackman idén harmadszorra és egyben utoljára ölti magára Farkas jelmezét a Logan című mozifilmben, aminek most megérkezett a legújabb plakátja!

Mi pedig ezt látva még izgatottabbak lettünk, a várva várt film miatt!

Amit nehéz elképzelni az első előzetes megnézése után, a második beharangozóról már nem is beszélve, amit látva a szánk is tátva maradt!

Ugyanis a harmadik Farkas-film a jövőben játszódik, ahol az idős és legyengült X Professzort (Patrick Stewart), Logan ápolja és bújtatja, egy a mexikói határhoz közeli kunyhóban. A békés rejtőzködésnek azonban hamar vége szakad, mikor megjelenik egy fiatal mutáns, akit persze sötét alakok üldöznek. Ennek a drámai hangulatnak köszönhetően pedig, többen már most Oscar esélyesnek tartják az alkotást.

De nemcsak emiatt lenne kivíteles a Logan, hanem amiatt is, mert James Mangold megelégelte az X-Men franchise sorozatos filmgyártását, így a Logan-hez nem kapcsolódhat semmilyen másik mutánsos történet.

Az egyébként R-rated besorolású (felnőtt korosztálynak ajánlott) film, a 67. Berlinalén startol el, hozzánk pedig márciusba érkezik!

Ti is kíváncsiak vagytok már a Logan című filmre?

Forrás: Facebook
Képek: InterCom