Mi sem gondoltuk volna, hogy ez lehetséges, de a felröppent pletykák arra engednek minket következtetni, hogy ez mégis a valóság. Miről lehet szó? Eláruljuk!

Így találkozik a vásznon A hobbit és a Bosszúállók!

A hobbit – Az öt sereg csatája című film sztárja, Evangeline Lilly azok után, hogy feltűnt az Ant-Man című moziban, mint Hope Van Dyne, most úgy néz ki, hogy látható lesz a készülő Avengers: Infinity War című alkotásban is.

Bár a színésznő azt még nem erősítette meg, hogy a Bosszúálló-filmek melyik részében is lesz benne pontosan, ugyanis az Avengers: Infinity War két részből áll majd!

Ahogyan az Ant-Man and The Wasp című filmben is szerepelni fog A hobbit-filmek Taurielje!

Így találkozik a vásznon A hobbit és a Bosszúállók!

Ha pedig Peter Jackson varázslatos alkotásáról van szó, akkor ne feledd, hogy Zsákos Bilbó (Martin Freeman) ismét új kalandokba keveredik, végre elérkezik a trilógia utolsó része is!

Az utolsó felvonásban, a kincsektől megrészegült Tölgypajzsos Thorin (Richard Armitage) teljesen megváltozik és szembefordul szövetségeseivel. Mindeközben Szauron elindítja ork seregeit a Magányos Hegy ellen, így a törpék, tündék és az emberek hamarosan választás elé kerülnek: összefognak vagy elpusztulnak!

Nézd meg az öt sereg gigászi csatáját, ahol Középfölde sorsa forog kockán A hobbit – Az öt sereg csatája című filmben, vasárnap 18:50-kor az RTL Klub-on!

Forrás: avclub.com
Képek: tumblr.com