Persze a srácok hihetetlenül tehetségesek is. Éppen ezért lássuk a listánkat a reménységekről, akik bármikor kiüthetik Ryan Goslingot, vagy akár Brad Pittet is!

1. Tom Holland

 

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

A Pókember: Hazatérés sztárja egykettőre megkedveltette a képregények műfaját olyanokkal is, akiknek eszük ágában sem lenne beülni egy Marvel-filmre! Bizony, Robert Downey Jr.-nak leáldozóban, lassan Chris Evans sármja is megkopik, de szerencsére itt az utánpótlás nem csak a szuperhősök terén!

2. Nick Robinson

 

A post shared by Nick (@therealnickrobinson) on

A Minden, minden című film kiskutya tekintetű, többek szerint hajvágásra szoruló kamasza lassan kiszorítja a Csillagainkban a hiba sztárját, Ansel Elgortot is a tini lányok álmaiból, arról nem is beszélve, hogy a Jurassic World-filmekkel a srácok példaképévé is válhat!

3. John Boyega

 

A post shared by BOYEGA (@johnboyega) on

Nincs is annál menőbb, mint ha valaki egy igaz sci-fi-ben játszhat, kivéve azt, ha nem egyben, hanem rögtön kettőben is szerepet kaphat! Így a Star Wars, valamint a Tűzgyűrű 2 hőse biztosan beírhatja magát a filmtörténetbe, valamint persze a nézők emlékezetébe.

4. Ansel Elgort

 

A post shared by Ansel Elgort (@ansel) on

Az idei év egyik nagy kedvence a Baby Driver című film lett, melynek hősét a szabadidejében dalokat író Elgort játszotta, olyan szuperül, hogy mi is visszasírtuk azokat az időket, amikor még nem lett volna ciki csorgatni utána a nyálunkat. De aztán eszünkbe jutott, hogyan bőgtünk a Csillagainkban a hibán, úgyhogy megengedtük magunknak, hogy hivatalosan is rajongjunk érte.

5. Nicholas Hoult

 

A post shared by Nicholas Hoult (@nicholashoult) on

A gyereksztárból sokrétű színésszé avanzsált Hoult éppen annak a kapujában áll, hogy beléphessen az igazán nagyok közé, hiszen a független filmek, valamint az olyan franchise-ok után, mint az X-Men-filmek, most igazán komoly szerepet játszhat, ráadásul Kevin Spacey mellett és, ha minden igaz még egy igazi Gyűrűk Urás sztorit is megkaparinthat! Jobb lesz vigyáznunk vele, pikk-pakk A-listás sztár lesz, ha még nem az! Ja és évekig járt Jennifer Lawrence-szel! Kell ennél több?

6. Ezra Miller

 

A post shared by Ezra Miller⚡️ (@ezrator) on

A szintén inkább független, de annál ütősebb filmekben feltűnő Millert is beszippantotta a hős gyár, így lehetősége van a DC képregények egyik legviccesebb karakterét, Flasht alakítania, de nekünk az a gyanúnk, hogy ő sem áll meg itt és villámgyorsan tör fel a csúcsra!

7. Taron Egerton

 

A post shared by Taron Egerton ???? (@taronegerton) on

Ennek a fiatal srácnak már kétszer is sikerült az, amibe Tom Hiddleston csupán egy sorozat erejéig kóstolhatott bele, ez pedig nem más, mint a James Bondot is megszégyenítő titkos ügynökösködés. A Kingsman-filmek sztárja pedig legközelebb magát Robin Hoodot formálhatja majd meg!

8. Jeremy Irvine

 

A post shared by Jeremy Irvine (@_jeremyirvine) on

Egy-két kisebb romantikus szerep után nem csodáljuk, hogy Irvine játszhat a nagysikerű Mamma Mia folytatásában, de persze nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a karrierjét tulajdonképpen máris egy hatszoros Oscar-jelölt filmmel kezdte. Naná, hogy a határ már csak a csillagos ég lehet!

9. K. J. Apa

 

A post shared by KJ Apa (@kjapa) on

A különleges név és fizimiska egy nem kevésbé érdekes srácot rejteget, ez persze nem csoda, ha valaki rögtön első mozis szerepében eljátszhatja a fiatal Dennis Quaidet! Alig várjuk, hogy lássuk, mi lesz a legközelebbi dobása.

10. Logan Lerman

 

A post shared by Logan Lerman (@loganlerman) on

Ahogyan sokan, Logan Lerman is korán kezdte a szakmát és szépen lépdelt egyre feljebb a ranglétrán. Így lettek a sorozatokból filmek, azokból pedig olyan filmek, mint például a Harag. Ezt a sápadt arcot és kék szempárt tényleg érdemes megjegyeznünk. Biztosak lehetünk benne, hogy még gyakran találkozunk majd vele!

+ 1. A születésnapos Dylan O’Brien

Be kell, hogy valljuk, mi már akkor megkedveltük a srácot, amikor először láttuk a The First Time-ban, azóta pedig egyre csak bizonyítja, nem véletlen, hogy felkeltette az érdeklődésünket! Az Útvesztő-filmek és a Mélytengeri pokol után pedig egy teljesen más kaliberű filmben láthatjuk majd! Az Amerikai bérgyilkos után biztosan eldől, Hollywood a keblére öleli-e az ifjú ünnepeltett!

Képek: Instagram.com