Tarantino-rajongók figyelem! A 2015-ös Aljas Nyolcas után a hollywoodi sztárrendező egy szemhunyásnyit sem pihent, ugyanis már elkészült a következő forgatókönyvével!

Íme 5 dolog, amit eddig tudunk a következő Tarantino-filmről

A rendező már korábban is többször nyilatkozott arról, hogy kerek 10 nagyjátékfilmet szeretne készíteni, így a soron következő filmje, a Manson Family Murders Movie lesz az utolsó előtti alkotása.

Tarantino természetesen még nem árult el sok titkot az előkészületben lévő mozifilmről, de azért néhány pici infó már kiszivárgott. Jöjjön az az 5 dolog, amit eddig tudunk róla:

1. A történet a hírhedt sorozatgyilkos, Charles Manson életébe enged bepillantást, aki hippi szektájával ontotta a vért. Ők gyilkolták meg többek között Roman Polanski terhes feleségét, Sharon Tate-t is. Habár több kisebb alkotás és dokumentumfilm is feldolgozta a pszichopata Manson életét, biztosak vagyunk benne, hogy Tarantino ezúttal is egy újabb filmklasszikust tesz le az asztalra.

2. A világhírű rendező korábbi alkotásaiban is előszeretettel merített egyes klasszikus filmek elemeiből, és most azt a hír járja, hogy a soron következő alkotása a Ponyvaregényhez fog hasonlítani. Ez pedig, valljuk be, eléggé felcsigázza az kíváncsiságunkat!

Íme 5 dolog, amit eddig tudunk a következő Tarantino-filmről

3. Tarantino mindig is nagy figyelmet fordított a főszereplői kiválasztására, gondoljunk csak John Travolta, Bruce Willis, Brad Pitt, Samuel L. Jackson vagy Leonardo DiCaprio nevére. Nem meglepő hát, hogy a Manson Family Murders Movie-ba is világhírű sztárokat nézett ki magának. A pletykák szerint ismét Brad Pitt-el, DiCaprióval és Samuel L. Jacksonnal dolgozik majd együtt!

4. A rendező női fronton sem játszott kicsiben: Uma Thurman, Lucy Liu, Jessica Alba és Salma Hayek is szerepeltek a korábbi filmjeiben, most pedig 2017 legnépszerűbb fiatal színésznői, Margot Robbie és Jennifer Lawrence kaphatnak szerepet. Ha nem lenne elég a Tarantino nevével fémjelzett mozi, ilyen nevekre tutira oda fog figyelni mindenki!

Íme 5 dolog, amit eddig tudunk a következő Tarantino-filmről

5. Tarantino jelenleg stúdiót keres a filmjének, és ha sikerrel jár, a forgatás 2018 nyarán veszi kezdetét. Ez pedig azt jelenti, hogy leghamarabb 2019 tavaszán láthatjuk a magyar címmel még nem rendelkező Manson Family Murders Movie-t.

Mi már most tűkön ülünk, hogy láthassuk az új Tarantino-filmet, hiszen a misztikus sztori, a ponyvaregényes vonal, és a világhírű sztárok is mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a sztárrendező ismét egy klasszikus filmet alkosson!