A Csillagainkban a hiba óta minden tini belé szerelmes, és már jó ideje sejtjük, hogy a jövő egyik nagy reménysége lesz a 23 éves multitálentum. Mindent tudni akarsz róla? Segítünk!

Ismerd meg az ifjú szívtiprót, Ansel Elgortot!

Már a mozikban dübörög a legújabb őrület, amit nemcsak a külföldi, de a hazai kritikusok is zabálnak: a Nyomd, bébi nyomd! sztárjára már jó pár éve felfigyelt a világ, azonban lehetséges, hogy az igazi hollywoodi sztárság még csak most köszönt be az életébe!

Nézzük, miért is érdemes odafigyelni Ansel Elgortra!

Mondhatni elkerülhetetlen volt számára, hogy valamilyen kreatív szakmája legyen, hiszen egész családjában ott tombol az önkifejezés. Édesapja és nővére fotográfusok, édesanyja operaénekes, bátyja pedig filmrendezőként dolgozik. Ezek után nem lehetett meglepő a szüleinek, hogy legkisebb fiúk is igen tehetséges, ráadásul nemcsak egy területen!

Ugyan a világ fiatal színészként vetette magát a lábai elé, nem mehetünk el amellett, hogy azon kevesek közé tartozik, akik a hollywoodi aranykor férfiai közé is beállhatnának. Ők voltak ugyanis azok a karizmatikus macsók, akik tánc- és énektudásukkal is levették a nőket a lábukról – manapság Ryan Gosling az egyik ilyen kiemelkedő színészünk, nem véletlenül hasonlítják sokszor éppen hozzá Elgortot.


Ansel 9 évesen balett iskolába is jelentkezett, és olyan felkészítő tanára volt (Olga Kostritzky), aki Natalie Portmanért is felelt a Fekete Hattyú forgatása alatt. Emellett nemcsak a mozdulatokat éli meg zene közben, ha kell, ő maga állítja elő a dallamokat: Ansolo néven DJ-ként is nagy sikere van a követői körében, sőt, azóta már nem egy klipben és insta-posztban is megmutathatta brutális hangját (mi eldobtuk tőle az agyunkat).

Ráadásul, ha az ember ennyi kamerával a környezetében nő fel, akkor elkerülhetetlen, hogy ő is rajta legyen egy-két fotón: így esett, hogy édesapja a munkái során többször is szerepeltette kisfiát! Ansel mondhatni már gyerekként belekóstolt a fotómodellek világába – ezt persze manapság bőven ki is használhatja.

A szerény fiút azonban a hirtelen jött hírnév és a rajongók végtelen rajongása sem rengette meg, hiszen a mai napig ugyanolyan kedves és visszafogott mindenkivel, mint régebben! Sőt, kifejezetten rosszul érzi magát, ha bármelyik rajongójának is nemet kell mondania, ezért igyekszik mindig elérhető lenni nekik.

„Amikor meg kell találnod a tökéletes szelfi szöget... Annyira szerencsés vagyok, hogy ennyi kedves ember támogat.”


Olyannyira nem változott semmit, hogy még mindig odavan gimis szerelméért, Violetta Komyshanért (pontosan 2012 óta), és évek óta a főzés is nagy szenvedélye (megannyi hobbija mellett), ráadásul Gordon Ramsay-vel és A konyha ördöge sorozattal bármikor le lehet venni a lábáról!


Egy ennyire józan gondolkodású és visszafogott fiatalember toppant be tehát 2013-ban a filmvilágba a Carrie című film remake-jével, majd jöhetett A beavatott sorozat, 2014-ben pedig az igazi kiugró, a Csillagainkban a hiba Shailene Woodley-val! A film érdekessége, hogy a szerelmeseket alakító barátok eredetileg testvérpárt alakítottak A beavatott-sorozatban, innen a közeli barátság, sőt ennek a filmnek a forgatásán derült ki, hogy Ansel lesz mindenki Augustus Waters-e!

És akkor megszólaltak a csillagok, metaforák lebegtek mindenhol és az egész világ egy emberként szeretett bele, nemcsak Augustusba, de az őt alakító Ansel Elgortba!

Ismerd meg az ifjú szívtiprót, Ansel Elgortot!

Most pedig megint vele randizhatunk a moziban, hiszen már adják a Nyomd, bébi, nyomd! című filmjét!
 

Forrás: popcrush, vanityfair, IMDb