Ti is látni véltétek Hollywood kedvencét a filmben? Vagy még sem ő volt az? Talán az ikertestvére lehetett? Most eláruljuk!

Jennifer Lawrence A lány a vonaton-ban?

Nos, ha valaki azt remélte valóban a szőke szépséget vélte látni a vásznon, azt el kell, hogy keserítsük ugyanis A lány a vonaton című moziban szereplője valójában Haley Bennett volt, aki viszont egyesek szerint megszólalásig hasonlít Lawrence kisasszonyra.

Akkor mégis honnan lehetett olyan ismerős nekünk a szintén szőke színésznő?

Először is őt láthattuk a bugyuta popénekesnő szerepében Drew Barrymore és Hugh Grant mellett a Zene és szöveg című filmben, valamint a nemrég bemutatott A hét mesterlövész remake-jében Denzel Washington, Chris Pratt és Ethan Hawk oldalán, nemsokára pedig Warren Beatty rendezői visszatérésében a Rules Don’t Apply-ban is feltűnik majd.

Jennifer Lawrence A lány a vonaton-ban?

Egyébként nem hibáztatunk senki, ha netalántán összetévesztette a két színésznőt, hiszen Bennett és Lawrence mindketten nagyon csinosak, hasonló arcformával és szemszínnel a frizurájukról már nem is beszélve!

Azonban jobb lesz megjegyeznünk Haley Bennett nevét ugyanis nemcsak külsőségeiben, hanem tehetségében is hasonlít kolléganőjére!

Jennifer Lawrence A lány a vonaton-ban?
 


A külső hasonlóság miatt, azonban a napokban szinte felrobbant az internet az olyan kommentek miatt, mint például a következők:

„Haley Bennett úgy néz ki, mint ha egy drága porcelán baba verziója lenne Jennifer Lawrence-nek!”

„Várjunk, nem Jennifer Lawrence volt a lány A lány a vonaton-ban?”

"Ha egyszer Jennifer Lawrence-nek ikreket kell alakítania felesleges mindkettőt eljátszania, csak bérelje fel Haley Bennett-et, hogy játssza el a testvérét!”

Jennifer Lawrence A lány a vonaton-ban?

A feltörekvő színésznő most A lány a vonaton című filmben látható, melyben kulcsfontosságú szerepet kapott olyan sztárok mellett, mint Emily Blunt és Luke Evans!

Mi pedig már alig várjuk, hogy kiderüljön sikerül-e olyan magasra ivelő karriert befutnia mint Jennifer Lawrence-nek!

Forrás: ew.com
Képek: tumblr.com