Úgy fest, a színésznőnek új párja van, méghozzá nem is akárki: a férfi híres, idősebb a fiatal tehetségnél és még gyermeke is van egy másik csinos sztártól!

Jennifer Lawrence a vásznon talált rá új szerelmére?

Az éhezők viadala-filmek főszereplője gyakran viccelődött azzal, hogy örökre szingli marad, miután szakítottak kedvesével Nicholas Hoult-tal, de úgy tűnik, most mégis eltalálta Cupido nyila.

Méghozzá hol máshol történhetett volna mindez, ha nem egy forgatáson, ahol Darren Aronofsky-val dolgozott együtt Lawrence!

Jennifer Lawrence a vásznon talált rá új szerelmére?

Egyszer már felröppent a pletyka, hogy a huszonhat éves színésznő és a negyvenhét éves rendező között alakul valami, de most egyre inkább úgy tűnik, hogy valóban egypárt alkotnak.

Egy bennfentes szerint, próbálták titokban tartani a dolgot, de a sok együtt töltött idő, amit egyre több alkalommal kapott lencsevégre a sajtó, most lebuktatni látszik őket.

Jennifer Lawrence a vásznon talált rá új szerelmére?

Az mindenesetre biztos, hogy a rendező sokban különbözik Jennifer Lawrence eddig partnereitől, gondoljunk csak a már említett Hoult-ra vagy a Coldplay énekesére Chris Martin-ra, ahogyan a szőkeség sem hasonlít Aronofsky volt feleségére Rachel Weisz-re, akivel van egy közös fiúk is.

Mindemellett ez a hír biztosan felhívja majd a figyelmet a színésznő és a rendező közös filmjére, melynek egyelőre még nincsen hivatalos címe és, aminek középpontjában egy pár áll, akikhez betoppan egy váratlan vendég és mindent felforgat. Az X-Men-filmek hősnője mellett egyébként feltűnik még a moziban: Ed Harris, Javier Bardem és Michelle Pffeifer is, csak, hogy néhány nevet említsünk.

Jennifer Lawrence a vásznon talált rá új szerelmére?

Valamint Lawrence nemsokára látható lesz a Passengers című romantikus sci-fi-ben is, melyet Chris Pratt-tel közösen forgattak!

Ha pedig nem akartok a mozi megjelenéséig várni, akkor nézzétek meg Az éhezők viadala: A kiválasztott-befejező rész című alkotást, szombaton 21:55-kor az RTL Klub műsorán!

Forrás: eonline.com
Képek: tumblr.com