A nemrég közzétett fotón a színésznő amellett, hogy festői szépségű, minket már-már Szűz Máriára emlékeztet, nem csoda, hogy elsőre nem is hittünk a szemünknek és alig akartuk felismerni a híres szőkeséget!

Az Oscar-díjas színésznő ugyanis Darren Aronofsky legújabb, Mother! című filmjében szerepel, aminek legelső hivatalos plakátja is megjelent!

 

A post shared by IndieWire (@indiewire) on

A festményszerű poszteren Lawrence barna hajjal látható, hófehérruhában, a kezében pedig saját vérvörös szívét tartja. Ám az érdekes koncepció mellett, kiszúrhatjuk még a plakáton Javier Bardem nevét is, aki a férfi főszerepet játssza majd az alkotásban.

A film, aminek középpontjában egy békésen éldegélő párnak a története áll, valószínűleg októberben kerül majd a mozikba, olyan művek mellett, mint amilyen a Szárnyas fejvadász 2!

Egyébként Jennifer Lawrence és Bardem mellett még olyan nagy nevek lesznek láthatók a Mother! című filmben, mint Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson, valamint a testvére, Brian Gleeson.

Mi pedig reméljük, hogy a kép megjelenése után, nemsokára egy előzetesre is számíthatunk, amiben végre a többi sztárt is megpillanthatjuk!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com
, Tumblr.com