A színésznő még mindig tud meglepetéseket okozni. Legújabb interjúja alkalmával elárulta, hogy akár még ő is lehetett volna Bella Swan. De nem ez az egyetlen szerep, amiért nagyon odavolt.

Jennifer Lawrence majdnem az Alkonyat széria főszereplője lett!

Nemrég meglestük a moziban JLaw legújabb, Vörös veréb című filmjét, de nem dobtuk el tőle az agyunkat. Ettől függetlenül, őt magát még mindig imádjuk, hiszen a film kampánykörútján folyamatosan olyan infókat ejt el, amivel meglepheti a rajongóit. Régen mindig a lazaságával került bajba – ez mára sem változott meg –, ellenben ez kiegészült pár odaszólással is.

Mégis, a legutóbbi interjújában egy sokkoló tényt közölt magáról: nem kicsin múlt, hogy ő legyen Edward Cullen választottja, Bella. Ő is részt vett ugyanis a castingon, csak idő előtt kiesett a rostán.

„Nem tudtam, hogy mire jelentkezem. Amikor castingokra jár egy kezdő színész, akkor nem igazán válogat. Kapsz öt oldalt, és csak annyit mondanak: játssz majom!”

Jennifer Lawrence majdnem az Alkonyat széria főszereplője lett!

Annak ellenére, hogy csalódott volt, amiért nem ő kapta meg a főszerepet, nem tudja titkolni, hogy odáig van a filmekért és nagy rajongó. Ettől függetlenül szó sincs ellentétről közte és Kristen Stewart között. Állítja: ilyen esetekben ez fel sem merül.

Pont Emma Stone-nal beszélgettünk erről, hogy rengeteg szerepre mindketten jelentkeztünk régen. Volt egy olyan is, amiért meghaltam volna, mégis ő kapta meg.”


Barátságuk viszont most is töretlen, a szakmai dolgokat nem engedik be a saját kis világukba. Ráadásul, még barátság sem kell ahhoz, hogy elengedjen ilyen filmes sztorikat, az Alice Csodaországban főszerepét is elbukta – ez fájt neki az utóbbi években a legjobban –, mégis túl tudott lendülni rajta.