Tavaly szeptemberben már kaptunk egy kis kedvcsinálót, amitől konkrétan leesett az állunk, most pedig a hivatalos előzetes is megérkezett!

Jennifer Lawrence téged is elcsábít – Itt a Vörös veréb teljes előzetese!

Habár az anyám! eléggé megosztó volt mind a nézők, mind a kritikusok körében, a Vörös veréb valószínűleg hatalmasat fog szólni. Az Oscar-díjas színésznő most ismét névrokonával, Francis Lawrence-szel dolgozott együtt, akinek az Éhezők viadala szériáit is köszönhetjük.

A színésznő az ex-balerina, Dominika Egorova bőrébe bújik, aki beáll egy szervezetbe, ahol az alapos kiképzés után azt a küldetést kapja, hogy titkokat szedjen ki a CIA egyik emberéből (Joel Edgerton), és ennek érdekében természetesen a testi bájait is beveti...

Így nem véletlen, hogy a kisfilmben a kiképzésről is több mozzanatot kapunk, ahol a titkos alakulat a pszichológiai manipuláció rejtelmeibe is beavatja a fiatal kémeket, ráadásul a veszélyes küldetésből is láthatunk jeleneteket. Nem is akármilyeneket!

Sőt, kőkemény akcióból, túlfűtött erotikából és véres pillanatokból sincs hiány. Ez a film már most levett minket a lábunkról!

Jennifer Lawrence téged is elcsábít – Itt a Vörös veréb teljes előzetese!

És mivel a stáb részben Budapesten forgatott, a trailer első képkockáiban a Szabadság-szobor villan fel, majd később a Parlament, és az Operaház is. Bevalljuk, hogy ez valamelyest hozzájárul ahhoz, hogy minél inkább felkeltse az érdeklődésünket, a trailer ennek ellenére is teljesen beszippant!

Ráadásul a további szereplők, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts és Jeremy Irons is feltűnnek az előzetesben. Sőt, a Konyhafőnök VIP második évadának kiemelkedő versenyzői, Anger Zsolt és Szabó Simon is láthatóak lesznek majd a filmben, és bár a trailerben nem kaptak helyet, ők is még inkább felcsigázzák az érdeklődésünket!

A magyar mozikban március 1-től lesz látható az alkotás, az előzetest pedig itt tudod megnézni: