Bizony, a színésznő üstökösként landolt Hollywoodban, majd botladozva, de Oscar-díjat nyert, aztán láthattuk teljesen lecsupaszítva és kiszolgáltatottan, most pedig olyat mutat, amit eddig biztosan nem tapasztaltunk! Vigyázat megrázó képek következnek!

Jennifer Lawrence vérlázítóan szexi a pasijával készített filmjében!

Nagyjából azzal egyidejűleg, hogy a Fekete hattyú rendezője, Darren Aronofsky bejelentette, hogy új filmmel készül, felröppentek a pletykák, hogy a mozi főszereplője, Jennifer Lawrence és közte több van, mint pusztán munkakapcsolat. Azóta pedig már az is kiderült, hogy a pszichothrillerben olyan sztárok tűnnek még fel, mint Javier Bardem, valamint Michelle Pfeiffer, arról nem is beszélve, hogy a Mother! című alkotásnak, nemcsak szereplőgárdája és címe, hanem első hivatalos plakátja is hamar felkeltette az érdeklődésünket!

A festményszerű poszter után, most végre itt az első teaser is, ami egy kis betekintést is enged a filmbe, de nem kell sokat várnunk, hiszen nemsokára érkezik majd a trailer!

Egyébként a történet egy párról szól, akinek nyugodt életét néhány vendég megérkezése zavarja meg. A beharangozóból ítélve nem egyszerű látogatásról van szó, és bár a felvételen többnyire Lawrence-t láthatjuk, ahogyan egy üres villában barangol, de néhány másodperc erejéig a már említett Javier Bardem is feltűnik, ahogyan Pfeiffert is megpillanthatjuk a tőle már megszokott csábító szerepében.

A zavaros, nyomasztó és lüktető képsorok mellett, a főhősünk teljes összeomlását is végignézhetjük, melynek csúcspontján a színésznő elkiáltja magát: „gyilkos”!

A horrorisztikus Mother! című film ősszel kerül a mozikba!

Forrás: indiewire.com
Képek: W magazine