Napok óta mindenki totális pánikban van, hiszen a színésznő kijelentette, hogy egy időre most szeretné félretenni a filmezést az életében. Egyszer ezt mondja, egyszer azt. Mi az igazság?

Jennifer Lawrence visszavonul vagy sem?

Jennifer Lawrence-től nem most hallhatjuk először, hogy szeretne kivenni egy kis „pihenőt”. Már tavaly szeptemberben megemlítette a Today show-ban, hogy két évig semmilyen forgatás sincs beütemezve az életében. Sőt, erre még rá tudott tenni egy lapáttal, hiszen akkor még azt állította, hogy szeretne kiköltözni egy farmra, ahol kecskéket tenyésztene…

Ezt akkor mindenki kinevette, és el is halt a „filmipari pánik”, senki sem foglalkozott Lawrence terveivel… egészen mostanáig.

A Vörös veréb egyik sajtóállomásán ugyanis sikerült újra felhoznia ezt a témát, azonban azóta némileg változtak a tervei: most csak egy évet szeretne kivenni, hogy karitatív szervezetekkel dolgozhasson együtt – kitűzött célja, hogy a fiatalokat felkészítsék a korrupció ellen.

Lawrence-től nem állnak messze az ehhez hasonló komolyabb, társadalmi témák, hiszen az utóbbi időben többször felszólalt például a filmiparban egyre jobban kicsúcsosodó fizetés-különbségek kapcsán, sőt azokról a megalázó tapasztalatokról is mesélt már, amelyek Hollywoodban érhetik a színésznőket.

Jennifer Lawrence visszavonul vagy sem?
 


Mindenesetre, nem kell azonnal azt gondolni, hogy most egy évig semmit sem hallhatunk az Oscar-díjas színésznőről, hiszen az egyik megbízott embere elárulta az Entertainment Weekly-nek, hogy ez a szünet egészen addig tart csak, ameddig valamelyik betervezett filmforgatása el nem kezdődik. Ez a várakozás pedig nem feltétlenül tölt majd ki egy teljes évet.

Főleg úgy, hogy Lawrence eléggé sok készülő projekthez adta a nevét.

Egyelőre az alábbi filmek szerepelnek a listáján:

  • egy cím nélküli Amy Schumer mozi
  • Ron Howard Zelda Fitzgerald-ról szóló „Zelda” címen futó életrajzi filmje
  • az Adam McKay rendezésében érkező Bad Blood
  • Luca Guadagnino Burial Rites című filmje (a rendező nem mellesleg most is Oscar-esélyes a Szólíts a neveden című alkotásával).

Addig is, nézzük meg a Vörös veréb előzetesét, hiszen március 1-jén már rajtol is a mozikban Jennifer Lawrence Budapesten forgatott filmje! Sőt, még idén jön az X-Men: Dark Phoenix is! Nem lesz itt Lawrence-hiány...

Forrás: Entertainment Weekly
Képek: Fórum Hungary